woensdag 5 juli 2023

De Mens, Versie 2.0 Channeling door: Daniel Scranton – 4 juli 2023

De Mens, Versie 2.0

Channeling door: Daniel Scranton – 4 juli 2023

 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn op zoek naar degenen onder jullie die bereid en enthousiast zijn om te veranderen om de volgende grote sprong voorwaarts voor de mensheid in jullie spirituele evolutie te bewerkstelligen.

Zoals we al vele malen eerder hebben gezegd, zijn jullie als het Ontwaakte Collectief de leiders van de mensheid, en je hoeft geen enorme aanhang op sociale media, of waar dan ook, te hebben om te leiden, want wat ieder van jullie doet in de privacy van je eigen huis, met je ogen dicht, doet er toe, en het telt allemaal op.

Jullie zijn medescheppers van het nieuwe mensenras. Jullie zijn verantwoordelijk voor de co-creatie van de mens, versie 2.0.

En zoals we al zeiden, doe je dit werk in stilte, nederig, en de meesten van jullie doen het alleen maar omdat je je beter wilt voelen.

Jullie worden meer door het feit dat jullie bestaan en dit is de tijd van ascensie voor de mensheid, maar degenen onder jullie die dat weten en die het bewust willen doen, maken de grotere stappen voorwaarts en daarom zijn jullie in staat om anderen te leiden door jullie voorbeeld, door de vibratie die jullie uitstralen en door de sjablonen die jullie creëren.

Jullie creëren nieuwe blauwdrukken voor jullie medemensen, en nogmaals, dat gebeurt ongeacht of iemand van hen weet dat jij het bent die dit doet.

Jullie mogen de mensheid naar dat volgende niveau brengen. Het is een voorrecht. Het is een eer en je mag het op jouw manier doen.

Met andere woorden, je hoeft niet de gebruiksaanwijzing van iemand anders voor de nieuwe mens te volgen. Je mag beslissen wat belangrijk is in termen van spirituele evolutie, maar het zal altijd een interne taak zijn.

Het zal altijd iets zijn dat je doet door in jezelf te kijken, door te voelen wat er is en door meer te activeren van wat je wilt ervaren. Je groeit in je vermogen om te vergeven, lief te hebben en compassie te voelen wanneer je erkent dat er iets is dat niet helemaal goed is, en het is niet helemaal goed in jou.

Je zult er niet komen door alleen maar te zeggen dat iemand anders daar de verkeerde is, de slechte, en degene die gestopt moet worden. Maar kijk altijd in jezelf naar de volgende stap voorwaarts die je gaat zetten om dat momentum voor het menselijk collectief te creëren, en je zult meer blijven toevoegen aan het bewustzijn van de mensheid, een bewustzijn dat klaar is om vooruit te gaan, zelfs als veel individuen zich dat nog niet realiseren.

Het gaat gebeuren, en als je al wakker bent, dan ben je al een van degenen die de weg wijzen.

Wij stellen voor dat je dit doet door eerst je eigen zaken te regelen en dan uit je cocon te komen om de lat hoog te leggen voor de nieuwe versie van de mens die jullie samen aan het creëren zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org