woensdag 5 juli 2023

Berichten van het Pleiadische Collectief, – Okanu van Oka (Junior Galactic Federation-leden) ~ 5 juli 2023 ~ Judith


 

Berichten van het Pleiadische Collectief, telepathisch ontvangen door Judith – 3 Juli 2023, gedeeld door haar zoon, @Kabamur_Taygeta

AKATU

Okanu van Oka (Junior Galactic Federation-leden)

Geliefde Vrienden Van Het Licht!

Terwijl We Vooruitgaan In Het Licht Van Het Bestaan, Zal De Informatie Over Junior Leden Van De Galactische Federatie Dat Wel Doendoorgaan!

Op Deze Momenten Zal Ik Het Hebben Over Een Geweldig Ras Genaamd Okanu. Hun Ster Van Schoonheid Bevindt Zich Buiten De Melkweg. Ze Noemen Hun Huis Oka. Het Is Toegankelijk Voor De Lichtkrachten En Het Contact Is Al Millennia Aan De Gang.

Toen De Galactische Federatie Steeds Meer Werd Opgericht En Bekend Werd In De Uitgestrekte Kosmos, Werden Bezoeken Met Vele Wezens Gevolgd Door Vriendschappen En Uitnodigingen Om Zich Bij De Lichtkrachten Aan Te Sluiten. Met Geweldige Hulp En Training Sloten Velen Zich Aan Als Juniorleden Die In Geweldige Moederschepen Reisden Naast Leden Met Een Uitgebreide Achtergrond Van Missies.

De Okanu Van De Galactische Federatie Dragen Blauwe Uniformen En Zilveren Laarzen Zoals Alle Andere Leden. Ze Hebben Meer Technologische Vaardigheden En Blijven Vooruitgang Boeken In Het Licht!

 

Er Zijn Mannen En Vrouwen Met Grote Gezinnen En Mooie Levens. Ze Staan ​​Ongeveer 2,5 Meter Lang Met Lichaamsvormen Als Mensen. Hun Huid Is Lichtgeel. Hun Haar Is Helderblauw En Iedereen Heeft Een Lengte Van Ongeveer Tot Aan Hun Schouders. Ze Dragen Omslagdoeken En Eenvoudige Broeken. Hun Gelaatstrekken Zijn Menselijk, Met Helderblauwe Ogen Die Passen Bij Hun Haarkleur. Ze Kleden Zich Graag In Toga’s, Badjassen, Lange Broeken En Capes Voor Ontmoetingen Met Hun Leider En Voor Vieringen Van Vreugde!

De Okanu Leven Ongeveer Duizend Jaar. Hun Kijk Op Het Leven Is Eenheid. Duizenden Jaren Geleden Experimenteerden Ze Met Incarnaties Naar De Aarde Om De Dualiteit Volledig Te Begrijpen. Dit Werd Geregeld Met De Ontmoeting En Vriendschap Die Tot Stand Kwam Met De Galactische Federatie. Na Terugkeer Naar Oka Werden De Incarnaties In Frequentie Verminderd. De Beslissing Werd Genomen Om Niet Langer In Dualiteit Te Leven, Maar Door Te Gaan In Het Licht! Het Okanu Circuleert Licht Met Een Hart Van Pulserend Licht!

Op Hun Geliefde Ster Oka Zijn Er Grootse Feesten Met Zang En Dans. Drums En Gezangen In Ritmes Van Schoonheid Worden Gedeeld Door Alle Gezinnen. Activiteiten Worden Genoten Met Creatieve Inspanningen Van Kunst, Beeldhouwen En Sieradencreaties Van Edelstenen En Kristallen Die In Overvloed In Alle Gebieden Te Vinden Zijn. De Okanu Genieten Van Groenten, Fruit, Noten En Water Voor Een Gezond En Duurzaam Dieet. Hun Huizen Zijn Ontworpen Voor Comfort En Vrije Tijd Met Banken En Kleurrijke Tafels. Ze Genieten Van Beelden En Aardewerk Als Uitingen Van Creativiteit. Huizen Zijn Gemaakt In Vele Niveaus En Stijlen. Er Is Geen Valutasysteem, Aangezien Alles In Eenheid Wordt Gedeeld.

Oka Wordt Vertegenwoordigd Door Ambassadeurs Die Door Het Multiversum Reizen Met Boodschappen Van Eenheid En Liefde. Veel Elohim-Rassen Kennen Ze Goed, Aangezien Sprekers Voortgaan In Het Licht Van Vele Sterren.

Hun Dieren Zijn Gevarieerd In Grootte En Kleur. Ze Houden Van Dieren Die Erg Op Paarden Lijken, Maar Veel Groter Zijn En Oranje, Blauw En Lavendel Zijn. Kleine Dieren Die Op Witte Olifanten Lijken, Spelen Met Kinderen En Genieten Van Feeën Die Op Bezoek Komen En Speelgoed Brengen. Andere Dieren Hebben Het Uiterlijk Van Dieren Op Aarde, Maar Met Een Andere Grootte En Kleur.

De Leider Van Oka Heet Kuis. Hij Is Aardig En Liefdevol En Reist Door De Hele Ster Op Een Voertuig. De Meeste Gezinnen Genieten Van Voertuigambachten Om Lokaal Te Bezoeken Of Rond De Ster Te Reizen. Er Zijn Grote Voertuigen Met Verbeterde Technologie Die De Kosmos Met Gemak Verkennen. De Galactische Federatie Heeft Met Grote Liefde Vele Manieren Van Vooruitgang Onderwezen!

Er Zijn Prachtige Bergen, Oceanen, Bomen En Bloemen In Vele Kleuren. De Okanu Zijn Vredig En Tevreden Met Meditatie En Het Kennen Van Alle Eenheid In Het Licht!

Dit Prachtige Ras Van Wezens Zal Zich Met Jou Verenigen In Glans Voor Grootse Feesten! Ze Zullen Terugkeren Naar Hun Huis Met Uitnodigingen Voor Elke Ziel Van Het Licht Om Te Bezoeken!

Ze Zijn Zich Bewust Van U En Begrijpen Uw Benarde Situatie In Pogingen Om Door De Dualiteit Te Manoeuvreren!

Hun Bedoeling Is Om Door Te Gaan Met Het Verenigen Van Alle Rassen In Een Galactische Beschaving!

In Het Licht Zijn We Één!

NL EEKE MAI EA!
Ik Hou Zoveel Van Jullie!

AKATU

Telepatisch ontvangen door: Judith

Vertaling: wakkeremensen.org