zaterdag 8 juli 2023

De Arborians: Wat Is Een All-Inclusive Samenleving? / Door Nadina Boun ~ 8 juli 2023

De Arborians: Wat Is Een All-Inclusive Samenleving?

Gechanneld door: Nadina Boun – 7 Juli 2023

 

All inclusive betekent iedereen toestaan. Het betekent dat je de ander naast je laat bestaan, ook al hebben ze een andere levensstijl, geloof enz. Het betekent dat je de ander toestaat een andere mening te hebben dan jij, zelfs als je het er niet mee eens bent. Het betekent dat je iedereen toestaat om deel te nemen als ze ervoor kiezen, ongeacht wie ze zijn. Je kunt iemand accepteren zonder zijn mening te hoeven accepteren. Je kunt iemand toelaten zonder dat je het ermee eens hoeft te zijn.

Eén collectief betekent één geheel, het betekent niet noodzakelijk allemaal hetzelfde, maar het betekent wel één geheel, wat inhoudt dat je voor anderen wenst wat je voor jezelf wenst, je behandelt anderen zoals je jezelf behandelt, je accepteert anderen zoals je jezelf accepteert, je staat anderen toe zoals je jezelf toestaat.

All inclusive gaat over alles laten bestaan om geldig te zijn. Allesomvattend betekent variatie toestaan omwille van expansie, van verkenning, van contrast dat verlangen voortbrengt. Je hebt het contrast nodig om te zeggen dat ik dat ook leuk vind, of niet mijn stijl. Je mag keuzes maken, voorkeuren hebben.

Wat we suggereren is niet één wereldorde waar iedereen en alles hetzelfde is. Wat we voorstellen is meer een manier van denken die het mogelijk maakt dat alles bestaat, geldig is, zelfs als je het er niet mee eens bent of ervoor kiest om deel te nemen.

Een meer inclusieve samenleving is er een die alle individuele wezens toestaat om hun unieke individuele expressies te hebben. Aan een all-inclusive samenleving zijn geen verplichtingen verbonden.

WIJ zijn een allesomvattende samenleving, maar we hebben nog steeds onze voorkeuren. We komen samen met mensen met vergelijkbare voorkeuren zoals wij en we staan anderen toe om andere voorkeuren te hebben. We smelten niet samen en worden één en elimineren voorkeuren. We houden van de variëteit, we houden van de keuzes. Maar we opereren als één geheel. Met andere woorden, bij het nemen van beslissingen houden we rekening met iedereen, we proberen iedereen te begrijpen, we proberen iedereen in evenwicht te brengen, dat is wat ons tot een verenigd geheel of collectief maakt.

Ieder is een individu, maar we zorgen voor elkaar. Het is geen egoïstische aanpak, maar een collectieve aanpak. Met andere woorden, we werken samen in plaats van elkaar tegen. Maar we hebben nog steeds onze voorkeuren, onze unieke uitdrukkingen als unieke individuen. We leven niet volgens labels, we leven volgens voorkeuren. We leven niet van moeten, we leven van vreugde. We zijn niet zo snel beledigd als jij vanwege de verscheidenheid, omdat alles beschikbaar is, proberen we niet alles hetzelfde te maken.

We onderzoeken graag wat er anders is dan jullie planeet. We observeren en hebben onze mening, maar we bemoeien ons nooit omdat we een mening hebben. We observeren en we hoeven het niet leuk te vinden of ernaar te leven, we noteren wat werkt en wat niet, we leren van jou, van je fouten zodat we ze niet hoeven te maken.

Het zou fijn zijn als je ook leert van je eigen fouten. Je kunt exponentieel groeien als je je ego, dat snel beledigd en kleiner wordt, opzij zet en probeert samen te werken als een geheel, als één grote familie met vele leden, elk uniek, verschillend en toch een gewaardeerd lid van het geheel.

Dat is hoe we werken, hoe we leven, hoe we naast elkaar bestaan. En het is onze wens om u die sprong te zien maken naar het volgende niveau van functioneren, van leven, van zijn, waar wij u verzekeren dat uw samenleving veel meer vrede, vrijheid en liefde zou genieten.

Eén collectief, alles toegestaan. De Arborians.

Kanaal: Nadina Boun

Verzonden naar Era of Light via e-mail.

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org