dinsdag 18 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie

COLLECTIEVE GALACTISCHE GENETISCHE ZUIVERING VINDT PLAATS!
*********SLOW DOWN!!!**********

RAZENDSNELLE CELLULAIRE TRANSFORMATIES GEVEN COLLECTIEVE BUIKPIJN -DIARREE EN ZENUWACHTIGHEID MAKEN EEN EINDE AAN DE KARMISCHE CYCLI VAN VOOR OUDERLIJKE TIJDLIJNEN MET ALS GEVOLG EEN KARMISCHE ONTGIFTING IN ONS LICHAAM WAT OVERGAVE EN VERTROUWEN VAN ONS VRAAGT

***EEN NIEUWE TSUNAMI AAN FOTONEN ENERGIE VAN > 2 MILJOEN VOLGT DE TSUNAMI VAN GISTEREN OP***PLOTSE HOGE SR PIEK TOT 52 HZ VANNACHT ROND 02.00 UUR EN MOMENTEEL AFGEZWAKT TOT 7 HZ ***ZONNEWINDEN MET ENORME SNELHEDEN VAN 500-700 km/sec RAZEN DOOR ONS ZENUWSTELSEL ZE BLAZEN ONZE AURALICHAMEN-LYMFESYSTEEM EN ZENUWSTELSEL SCHOON*** ZE GEVEN VEEL ONRUST EN EEN BELADEN GEVOEL MET HEEL VEEL NEGATIEVE GEDACHTEN DIE OMHOOGGETROKKEN WORDEN TOT AAN CHAKRA 5 TGV OPSCHONING LYMFESYSTEEM***DRUKKEND GEVOEL BORSTBEEN EN ACTIVATIE THYMUS -MILT MET VEEL LYMFE ACTIVITEIT EN OPHOPINGEN RONDOM CHAKRA 5 VEROORZAAKT DRUK OP DE NERVUS VAGUS=STRESS-HYPERNERVEUS-BENAUWD-OPGEBLAZEN ZIJN***OVERPRIKKELD ZENUWSTELSEL***KORT LONTJE*** OPSTANDIG GEMOR EN GEKLAAG VAN HET EGO DIE NOODGEDWONGEN PLAT GELEGD WORDT-IMMENS MOE***DRUK OP DE MAAG***ZEEZIEK ZIJN ***SR PIEKEN TOT 7 HZ DRINGEN DIEP HET GEBIED TUSSEN DE MAAG EN HART BINNEN EN GEVEN DRUK EN SPANNINGSKLACHTEN MAAG -LINKER KNIE GEWRICHTSBANDEN--HEILIGBEEN-STUITJE***

Zenuwachtige gevoelens kun je ervaren door de grote instroom van energie, vooral rondom je navel/maaggebied met veelvuldige darmkrampen en steken in de buik.
Alsof er een storm door je lichaam raast via chakra 3, dit ervaar je als een snel draaiende kolk of wasmachine rondom je middenrif. De storm raast door je lichaam en schudt alles los wat je niet langer dient.

Oude thema's komen voorbij om ze voor altijd uit je systeem te verwijderen, thema's die te maken hadden met je kindertijd toen je nog het onvermogen had om er mee om te gaan of te begrijpen omdat je hersenen nog niet volgroeid waren. Ze liggen in je gevoelige darmen opgeslagen en als ze loskomen kun je angsten, boosheid, verlatenheid en verdriet ervaren en lichamelijk kunnen er veel opgehoopte darmgassen vrijkomen en symptomen als last van buik/middenrif/maag, boeren, zuchten, gassen, misselijk, opgeblazen, hitte en immense kou aanvallen, zo blij/zo verdrietig, zeer zenuwachtig gevoel, grieperig, last van de darmen, dichtgeknepen keel etc.

Gassen geven een spannings-en drukgevoel, een opgeblazen buik en pijnlijke buikvliezen, waardoor je de neiging hebt om je adem oppervlakkig te houden om zo de pijn te omzeilen. Dat helpt nu niet meer en je gaat nu door de pijn heen ademen om zo dieper in te dalen totdat je bij een grote lege donkere ruimte komt en daar ga je voelen; de eenzaamheid, de verlatenheid en gevoel van schijndood te zijn en je eindpunt bereikt te hebben.

Deze lege ruimte vult zich met alle dode energieën uit je onderlichaam, zoals een spons water aanzuigt. Hier gaan we massaal doorheen en kan heel frustrerend zijn als je voor de zoveelste keer weer plat gelegd wordt tgv de zuivering en verhoging van je bewustzijn. Om uiteindelijk op te stijgen naar de hogere dimensies en de lege ruimte zich vult met kristalhelder levenswater.

Longen en darmen hebben hetzelfde golfritme. Logische dat je veel verdriet kunt tegenkomen die je ooit hebt vastgezet en verdrongen omdat je als kind dat niet aankon.
Ons darmvlies[bloedzuivering] maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten met diarree, krampen of obstipatie en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden.

De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is gewoonweg te groot.
Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

SYMPTOMEN: drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden vh oude, ritmestoornissen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen.
Spierpijnen en enorm moe, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed.
Je lichaamsvorm verandert en je herkent jezelf niet meer in de spiegel.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

***Een stampotje vol ascensie ingrediënten uit de losse pols vandaag
Ik werd wakker na veel dromen met een enorme darmreiniging, die nog bezig is
Wat een karma zuivering
Verder oké, geniet van het schrijven van deze update,s en verder lig ik heel veel te "kikkeren"' en met Loebas te knuffelen***
Marjolein Ingrid Soulpursang