donderdag 27 oktober 2022

Liefde die aan alles wordt toegevoegd ~ Gillian MacBeth Louthan


Liefde die aan alles wordt toegevoegd, zal de moleculaire inhoud van de ervaring veranderen
Zo velen klampen zich nog steeds vast aan wat was en wat had moeten zijn. Laten we eerlijk zijn, geliefden, de vloedlijnen zijn verschoven en je kunt niet langer zonnebaden op de oevers van het verleden. Jij bentde tovenaars en dienstmaagden van het licht. Jij alleen bezit de magie van steeds veranderende mogelijkheden. Het resultaat van alle actie is onmetelijk en er kan niet op worden gerekend.

In deze tijden van verandering hebben velen de kustlijn uit het oog verloren en spartelen ze rond in een getijdepoel van angst. Wanneer de wind van verandering waait, kun je ze naar nieuwe hoogten laten stijgen of je laten wegblazen als een tumbleweed. Je komt nu op een plek van strijd of bevrijding. De strijd verstevigt de greep; het loslaten ontspant wat ons bindt. We hebben al veel te lang moeite om tegen de wind in te lopen, we zijn vergeten dat we tijdens de vlucht van richting kunnen veranderen en laten ons steunen door de achterste wind. Dat wat tegen ons was, steunt ons nu.

Abonneer u niet op dat wat zichzelf niet kent, maar onderschrijf dat wat alle kennis huisvest zonder de beperkingen van de tijd. De aanwezigheid van magie is levend en leeft in het licht; Het is God zien met een kinderlijke verwondering, het is geloven in het onzichtbare. Het universum laat kosmische aanwijzingen achter bij elke draai van je dag. Onderzoekend van aard worden; probeer te zien welk wonder in het volle zicht is. Communiceer met de natuur, ze roept je blindelings haar overvloed en liefde, terwijl ze elke dag van kostuum en kleur verandert.

Er moet een natuurlijk ritme komen als je het heilige levenspad bewandelt, niet als buitenstaander, maar als partner. Zie de magische kwaliteiten van het leven De natuur is een geweldige genezer, bekijk het leven vanuit een andere hoek en perspectief en maak je keuzes dienovereenkomstig. Als je onder de oppervlakte kijkt, zie je met de ogen van het heelal. Zie met een grote hoop en een diep weten. Word een ziener van wat goed is!

Als je je gestrest voelt door je wereld, concentreer je dan onmiddellijk op datgene waar je van houdt. Neem die vibratie van waar je van houdt (of het nu een bloem, een lied, een kind, een puppy of een herinnering is) en plaats het zachtjes in je verdriet. "Liefde die aan alles wordt toegevoegd, zal de moleculaire inhoud van de ervaring veranderen" waarin je bent ingebed. Gebruik je Goddelijke Magie, verschuif de moleculen in gedachte en actie. Wat jullie zien als een wegversperring is slechts een moleculaire belichaming van verschuiving die zich niet heeft aangesloten bij de cirkel van voltooiing.

Begrijp dat de moleculen van liefde obstakels kunnen oplossen en bergen naar hun juiste plaats kunnen verplaatsen. Niets is onmogelijk te verschuiven als je het verzadigt met levende liefde, want iedereen volgt goddelijke leiding. Roep de energie van Genade op voor alles wat je bedroefd en pijn doet. Geef het over aan de Goddelijkheid in jezelf en in de situatie. Genade is een lichtere energie en je voelt meteen een opheffing. Je komt niet onder het doen van je karmische huiswerk in die leersituatie, maar je roept een moleculaire modificatie van liefde op.

Schuif alles wat een obstakel lijkt te zijn door je hart. Als iets je boos maakt, train jezelf dan onmiddellijk om aan iets te denken dat je vreugde en liefde geeft, en richt die energie dan opnieuw op die situatie en je zult het veranderen. Je zult de muren van Jericho om zo te zeggen afbreken, met het licht van je hart en de klanken van liefde. Als meester van het licht op aarde is het jouw plicht om een ​​liefdeslijst bij te houden. Alles wat een glimlach op je hart en gezicht brengt, alles wat je hart doet giechelen, alles wat je verzacht. Raadpleeg het als je boos, verdrietig of in nood bent.

Roep de staat van genade op in alles waar je dagelijks doorheen loopt. "Ik roep nu een staat van genade op in deze situatie en ik vraag nu om de moleculen van liefde om het te verzadigen". Je zult je opgetild voelen, niet langer wegzinken in wanhoop.

Alles in je leven is een goddelijke uitdrukking van het zelf dat erom vraagt ​​om weer liefdevol te worden. Als je naar het verdriet op je aarde kijkt en je hulpeloos voelt om het te veranderen, denk dan aan iets waar je van houdt. Wanneer je jezelf verschuift, verschuif je de uitkomst van wat voor je staat. Elke keer dat een hart zich opent, is het als een miljoen regenbogen die tegelijkertijd worden geboren.