donderdag 27 oktober 2022

Update ~ Vital Frosi


Geliefden!
Er is een verzoek van boven aan de geïncarneerde mensheid om de energie hoog te houden. De momenten van PlanetaryOvergangen worden steeds intenser en belangrijker, vooral voor degenen die de ascensie van hun ziel willen maken.

Ascentie hangt af van de bewustzijnsstaat van elke geïncarneerde ziel. Het is niet het lichaam dat opstijgt, want het is kortstondig en duurt slechts de noodzakelijke tijd waar de reïncarnerende ziel om vraagt. De ziel daarentegen overleeft altijd, omdat ze onsterfelijk is.

Een groot deel van de mensheid bevindt zich nu in zijn ascentietijd. De Portalen zijn open en de doorgang erdoor hangt af van de trillingsfrequentie van elk. Onthoud dat van de vele vereisten, de drie belangrijkste onvoorwaardelijke liefde, mededogen en respect zijn.

Als een van deze vereisten ontbreekt, is het niet mogelijk om door alle Poorten van Ascentie te gaan. Gisteren hadden we een zonsverduistering. We zullen op 8 november een Maansverduistering hebben. Dergelijke verduisteringen zijn belangrijk, zowel bij het openen van Portalen als bij het verhogen van de frequentie van elk incarnatie. Ze vergemakkelijken ook de reiniging en verwijdering van negatieve energieën die hier op aarde achterblijven.

Het zijn de laatste momenten van de meest belangrijke gebeurtenissen die voorafgaan aan de Grote Zonneflits. Veel is al gedefinieerd en is al achter de schermen gebeurd, binnen het Goddelijke Plan van de Aarde. Zelfs als de meesten het niet beseffen, zijn het belangrijke onderdelen in dit proces. Niets zal stoppen wat komen gaat, maar elke geïncarneerde ziel zal nu beslissen over haar lot, binnen de huidige incarnatie.

Alles is al geleerd en elk bewustzijn kan voor zichzelf beslissen. Er is geen levende ziel op deze planeet die later kan beweren dat ze de gevolgen van haar houding niet kende. Iedereen weet het en weet het heel goed! Toch stellen velen hun ascentie liever uit, omdat het ego en de trots nog steeds erg sterk in hen zijn.

We zullen in de komende dagen, en ook binnen een tijd die niet meer dan een paar jaar op de Aarde-kalender zal zijn, het echte voorbeeld hebben van wat er met de mensheid op deze planeet gebeurt. Dit zijn inderdaad de langverwachte laatste bewegingen. Elke geïncarneerde ziel wist van deze gebeurtenissen, zelfs voordat ze ermee instemden om het leven op deze planeet van verzoeningen en beproevingen te komen ervaren.

Behoud nu uw frequentie! Het zal cruciaal zijn voor je ascentie. Het zal ook van het grootste belang zijn voor het collectief, aangezien elk ontwaakt bewustzijn een verankerings- en scheppingspotentieel heeft vergeleken met duizend onontwaakte bewustzijnen.

Velen vibreren al zo hoog dat ze hun energie in evenwicht kunnen brengen met 50.000, 500.000 en zelfs meer mensen om jullie heen en de Planeet. Zie hoe belangrijk je nu bent! Onderschat je vermogen om de energie van het collectief en de aarde te behouden niet! Verspil dergelijke kansen niet.

Vermijd stress ondanks de omstandigheden. Vermijd ruzies! Ga niet de confrontatie aan! Beledig niet en oordeel niet! Dat zou alleen dienen om de energie van niet-Licht te voeden. Onthoud dat alleen het Licht schept. Als je echter het niet-Licht voedt, creëer je obstakels voor je eigen creatie en ook voor die van het collectief.

Je hebt al de nodige ervaringen meegemaakt, ook al weet je het nu niet meer. Je bent één stap verwijderd van de voltooiing van de wandeling in de Derde Dimensie. Blijf niet hangen in de groep die er nog niet klaar voor is. Keer in geen geval terug. Niet nu! De Portalen van Ascentie wachten op je vlak voor je.

Houd je licht! Houd je focus! Behoud je frequentie en je vibratie. Een dergelijke houding zal het voor u gemakkelijker maken om uw doelen te bereiken. Onthoud dit: ALLES IS FREQUENTIE! Als je iets hogers wilt bereiken, verhef jezelf dan! Het is de Wet van Aantrekking. Niets kan naar je toe komen als je niet de frequentie hebt die dat iets kan aantrekken. Woorden zijn niet genoeg; je hebt trillingen, energie, magnetische compatibiliteit nodig.

Veranker in de komende dagen en ook in de rest van dit jaar alleen energieën die van het Licht komen. Er is maar een kleine groep ontwaakte mensen nodig die zich hiervan bewust zijn om de energie van miljoenen mensen in balans te brengen. Weet hoe belangrijk dit alles is, want je bent nu niet om een ​​andere reden geïncarneerd. Je kwam om het Licht te verankeren en te helpen bij het proces van planetaire Transitie en Ascentie van zielen.

Ook al kan niemand het Goddelijke Plan voor de Aarde veranderen, jij, ik en vele anderen kunnen een verschil maken, het gemakkelijker maken voor anderen, zelfs als ze niet hetzelfde bewustzijn hebben. Je kunt nu alles transformeren, veranderen en verbeteren. Maar je kunt ook bijdragen aan meer moeilijkheden die de mensheid overkomen.

Maak uw leven en dat van anderen gemakkelijker! Je bent mede-schepper van je realiteit, en ook, bij uitbreiding, van de realiteit van het collectief. Focus altijd op de intentie van het goede! Intentie is altijd de sleutel die alle deuren opent, en nu ook degene die de Poorten van Ascentie opent. Je hebt deze sleutel. Verlies het niet en verspil het niet!

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!
Namasté!