vrijdag 28 oktober 2022

Silesha (12 Dimensionaal Wezen) – Over Iran, Hart Openingen En Executies ~ 28 oktober 2022 ~ Losha


Silesha (12 Dimensionaal Wezen) – Over Iran, Hart Openingen En Executies

Gechanneld door: Losha – 26 oktober 2022

Losha, die je misschien kent van haar channelings van John F. Kennedy, bood me de kans om drie vragen te stellen aan een 12e-dimensionale bron genaamd Silesha. Ik vond Silesha’s opvattingen over “straf” en “executies” uitdagend, maar ook tot nadenken stemmend. (1)

Eerst een paar woorden ter inleiding en dan de antwoorden op mijn vragen.

Fragment uit Een bericht van Silesha

20 oktober 2022

(https://www.livewithlosha.com/post/a-message-from-silesha-12th-dimensional-being?postId=6d60a40b-d010-4999-bbfd-43b20ff03884&cid=0eff35d9-9d17-4178-8867-de05eee7ddb5)

Een warm welkom voor jullie allemaal. Jullie kennen me misschien niet, dus laat me mezelf aan jullie voorstellen.

Aangezien mijn vriendin en channeler hier, wiens naam Losha is, de laatste maanden aan haar eigen gezondheid en emotionele problemen heeft gewerkt, besloot ik dat het de juiste tijd was om mezelf aan haar voor te stellen.

Ze was in het begin een beetje ongelovig toen ze hoorde dat ik tot haar sprak vanuit de 12e Dimensie; maar ze voelde al snel mijn energie op hoog niveau van Onvoorwaardelijke Liefde (ze noemt het haar Bliss Event!), en ze was ervan overtuigd dat ik inderdaad hier was om met haar te spreken, en echt vanuit de 12e Dimensie. ….


Silesha stond me toe haar drie vragen te stellen

(Vraag 1) Wat is er voor nodig om de Iraanse opstand, nu geïnspireerd door de weigering van Iraanse meisjes om de hijab te dragen, succesvol te laten zijn in het bewerkstelligen van een lichte regimeverandering?

Antwoord: Zoals de meesten van jullie weten, is deze opstand al vele, vele jaren aan de gang. Zij heeft vele gezichten zien komen en gaan… Gelukkig zijn veel van de “slechte” gezichten voorgoed verdwenen. Echter, er zijn nog steeds meer invallen te doen…en deze geliefde, strijdende vrouwen nemen de frontlinies over, om zo te zeggen, op dit moment. Het is het begin van de laatste opstand daar, maar het zal nog wat tijd nodig hebben om volledig te rijpen.

In de tussentijd zullen zich nog enkele “oorzaken” bij de strijdende vrouwen voegen, die een felle kracht zullen vormen om rekening mee te houden… en degenen in hoge regeringsposities zullen niet langer in staat zijn hen tegen te houden, omdat het eindelijk tijd zal zijn voor het Licht om te winnen, en het mooie volk van Iran weer een land te geven om trots op te zijn.

(Vraag 2) Wat is de relatie tussen de gebeurtenis die bekend staat als de Ring van Vuur, Golf van Liefde, Teken en Gebeurtenis en Ascensie? Zijn het allebei hartopeningen en is de laatste permanent, de eerste tijdelijk?

Antwoord: Lieverd… een roos met een andere naam… zou nog steeds even zoet ruiken (glimlach).

Ik zal zeggen dat al deze zinnen qua concept erg op elkaar lijken. Vele namen zijn gegeven voor hetzelfde concept door vele verschillende wezens door de tijd heen. De naam is niet zo belangrijk als de betekenis en het resultaat, die beide zeer belangrijk zijn in dit geval.

Zoals je al aangaf, verwijzen deze zinnen allemaal naar hartopeningen… alleen in verschillende stadia van evolutie binnen ieder mens. Individueel zal ieder van jullie een bepaalde zin begrijpen, zoals die hierboven zijn genoemd, die een impact zal hebben op je hart… en die zin zal voor ieder van jullie anders zijn… zoals jullie mensen graag zeggen “wat werkt”! Dat klinkt misschien oppervlakkig, maar het klopt nog steeds, in dit geval… het is welke zin/naam ook helpt om contact te maken met je hart, en dan ben je begonnen aan het levenslange proces van opstijgen naar de hogere dimensies, waar je hart vrij zal heersen! Het zal glorieus zijn!

Ik wil het emotionele werk dat nodig is tijdens het ascensieproces niet mooier maken dan het is… want het is inderdaad een uitdaging… waar ieder van jullie vóór je geboorte in dit leven mee heeft ingestemd. Dat weten maakt de uitdaging niet gemakkelijker, behalve dat je weet dat je een groot aantal engelen, aartsengelen, opgestegen meesters, spirituele familie en galactische families hebt die hier zijn om je bij te staan in je proces… je bent nooit alleen, onthoud dat alsjeblieft, geliefden.

Jullie zijn allemaal zo dicht bij het ervaren van veel meer hoogtepunten dan dieptepunten in jullie wereld… geef niet op… jullie zijn strijders, engelen, waarheidssprekers, patriotten en lichtwerkers… en jullie wereld heeft jullie aangeboren gaven nu meer dan ooit nodig. Ik stuur mijn liefde naar ieder van jullie… Het is zo.

(Vraag 3) Lange lijsten van executies circuleren op het web. Ze suggereren dat er massa-executies plaatsvinden. Als dat zo is, wat kunnen wij gewone mensen dan doen om ze te stoppen?

Antwoord: Uw vraag over massale executies die momenteel plaatsvinden… Ja, dat is waar, en er zijn inderdaad twee manieren om daarover na te denken.

Ten eerste, zoals velen van u al weten, zijn er grote aantallen hoge ambtenaren, financiers, mediamagnaten en beroemdheden die zich schuldig hebben gemaakt aan onuitsprekelijke daden tegen ons meest gekoesterde deel van de bevolking, de kinderen.

Deze gruwelijke misdadigers moeten gestraft worden voor hun daden… maar nog belangrijker is dat het deel van de wereldbevolking dat nog niet op de hoogte is van deze misdaden, er kennis van moeten nemen en ook de straf moeten “zien” die het gevolg is van het begaan van dergelijke misdaden.

Nu ik dat gezegd heb, begrijp ik ook dat veel Lichtwerkers het met hun mededogen voor de mensheid in het algemeen niet eens zijn met het nemen van een leven, in welke situatie dan ook. Dat is een bewonderenswaardige eigenschap … en ik geloof dat men sterk moet staan voor welk geloof dan ook, in dit geval.

Het maakt altijd deel uit van het hoogste goed van allen, als je niemand wilt zien sterven, hoe verachtelijk hun acties ook zijn. Maar jullie 3D-wereld is in het algemeen nog niet op dat niveau van mededogen in dit geval. Zij moeten nog zien dat er recht geschiedt… dan kunnen zij beginnen te leren over mededogen, terwijl jullie allemaal beginnen samen te komen naar een positievere toekomst.

Kleine stapjes zijn nu nodig, daarna kunnen jullie grote stappen zetten!

Voetnoten

(1) Aartsengel Michael is voorstander van geen executies. In het voordeel van een paar, om de redenen die Silesha schetste: de mensen moeten zien dat er recht wordt gesproken; te vaak is de elite daaraan ontsnapt. Silesha lijkt voor een groter aantal te zijn dan ik. Daarom zeg ik dat ik haar visie uitdagend vind, maar wel tot nadenken stemmend.

Kanaal: Losha

www.LiveWithLosha.com

Vertaling: wakkeremensen.org