dinsdag 18 oktober 2022

Een week voor de Nieuwe Maan/Zoneclips van 25 oktober (tussen 11u08 en 13u03.is deze gedeeltelijke Zonsverduistering zichtbaar bij helder weer in BE en NL) ~ Fran Tielemans

Een week voor de Nieuwe Maan/Zoneclips van 25 oktober (tussen 11u08 en 13u03 is deze gedeeltelijke Zonsverduistering zichtbaar bij helder weer in BE en NL) kan de sterke energiebeweging voorwaarts en jouw Hogere koers en al wat aan vernieuwing en verhoging in trilling voor jou klaar ligt, best wat wrijving in jezelf veroorzaken.

Het zou kunnen dat de stille wijze stem in jezelf je telkens opnieuw impulsen stuurt, maar dat je die aan de kant schuift, ook al voel je je daar lichtjes ongemakkelijk door. Je kan je in deze periode de vraag stellen naar welke stem jij het meest luistert. Luister je naar de stem van je schaduw, die alleen maar beperking ziet, de stem die niet wil, die niet denkt te kunnen, die rusteloos blijft zoeken en nooit vindt?

Of luister je naar de stem van je Licht, die je zegt dat je wél kan, die je aanmoedigt, die opening en verruiming ziet, die wil groeien, die moeite wil doen, zich bevrijden van oude ketenen en uiteindelijk steeds meer gaat aarden en thuiskomen bij jezelf, in vreugde en vrede? Afhankelijk van naar welke stem je het vaakst luistert, kan je deze tijd vlot of minder vlot doorgaan.

De Nieuwe Maan die eraan komt geeft je een stevige duw vooruit, geeft je een massa groeikansen en toont je nieuwe mogelijkheden, maar de Zon-eclips kan je confronteren met je eigen onverlichte stukjes, die je danig in de weg kunnen zitten. Tot je ze erkent, je oude uitgesleten en disharmonieuze denkpatronen en vertroebelde emoties gaat oplossen en vervangen door frisse nieuwe en heldere krachtige positieve gedachtenpatronen en emoties.

Om dan tot de conclusie te komen: hey, ik kan het dus wél, ik heb mezelf verder gebracht, ik voel me sterker, wijzer, en zie nu nieuwe horizonten die ik voordien niet in staat was te zien. Om te ontdekken dat je het wel degelijk kan, jezelf en je leven verlichten. En zo ook de wereld om je heen. Met horten en stoten, soms tergend langzaam, maar absoluut zeker.