dinsdag 18 oktober 2022

Sananda: Omarm de Grote Verandering ~ 18 oktober 2022 ~ James McConnell

Sananda: Omarm de Grote Verandering

Gechanneld door: James McConnell – 17 oktober 2022

Ik ben Sananda. Ik kom bij jullie in deze tijd, in deze tijd van grote verandering die aan de gang is en zal blijven gebeuren.

Soms zal het momentum groot zijn, en zal alles voorbij razen, alsof de veranderingen elk moment plaatsvinden. Op andere momenten zullen ze gewoon vertragen, of schijnbaar vertragen en niet zo krachtig zijn.

Maar dit alles gaat over het omarmen van deze veranderingen als ze blijven gebeuren. En ze zullen doorgaan. Want zoals jullie al vaak gehoord hebben, niets kan tegenhouden wat er komt. En wat komt gaat jullie wildste verbeelding te boven.

Ja, ik weet het, jullie hebben allemaal een behoorlijk wilde verbeelding op dit moment. Maar het gevoel dat voortkomt uit het proces dat nu plaatsvindt en steeds meer en meer momentum begint te krijgen, het gevoel dat hiermee gepaard gaat, zal alles overtreffen wat jullie ooit in je geest hadden kunnen creëren.

Ja, dat klinkt nogal wat. En sommigen van jullie zullen in zichzelf zeggen: “Maar waar is het bewijs? Hoe weten we dat dit echt is?” Jullie weten dat het echt is omdat jullie iets dergelijks al eerder hebben meegemaakt, lang, lang geleden, ver, ver weg.

Het is gewoon een andere tijd dat dit gebeurt.

Maar nu is het anders, omdat het niet alleen jou als individu overkomt, maar de hele planeet. Met de hele bevolking van de planeet. En ja, sommigen besluiten, en zullen blijven besluiten, om de planeet te verlaten en dit niet langer mee te maken.

Maar jullie allemaal, de Lichtwerkers en Krijgers, degenen die het licht dragen, het licht verspreiden, dit is voor jullie: jullie doen dit.

Dus terwijl jullie je blijven voorbereiden en de veranderingen blijven omarmen, die snel sterker en sterker worden, hoeven jullie alleen maar achterover te leunen en te genieten van de rit.

En ja, jullie hebben gehoord dat de rit behoorlijk hobbelig kan worden, al is, en waarschijnlijk zal blijven. Maar sta in geen geval toe dat angst je systeem binnendringt, in je weten. Want zoals je weet, is angst niet echt. Het is alleen wat de geest creëert. De geest is de bouwer. Het hart en het innerlijke weten in je weten het anders.

Dus nogmaals, omarm de veranderingen. Let op de veranderingen. Maar weet altijd dat ook al lijken de dingen buiten jezelf overal te veranderen, het de veranderingen in jezelf zijn die er toe doen.

Hele werelden kunnen om je heen draaien, maar jij kunt in het oog van de storm zitten terwijl de storm om je heen raast. Blijf in dat oog. Blijf in die rust, in dat gevoel van eenheid in jezelf. Voor je het weet, zal de storm gaan liggen.

Ik ben Sananda. Ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie niet alleen het licht in jullie verankeren, maar het ook verspreiden waar jullie kunnen. Verspreid de waarheid. Verspreid de liefde waar je maar kan en waar je de kans krijgt.

Vrede en liefde zij met jullie allen.

Sananda

Kanaal: James McConnell

Vertaling: wakkeremensen.org