dinsdag 18 oktober 2022

Wat jullie niet horen in deze boodschappen ~ 18 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Wat jullie niet horen in deze boodschappen

 Gechanneld door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn oneindige en eeuwige wezens, en wij behouden dat weten te allen tijde. Jullie denken er misschien van tijd tot tijd aan en houden jezelf voor dat jullie oneindig en eeuwig zijn, maar jullie zijn je daar niet van moment tot moment van bewust zoals dat bij ons het geval is. En dus, wanneer jullie rechtstreeks of via deze transmissies contact met ons maken, worden jullie daar op een subtiele manier aan herinnerd. Jullie worden je meer bewust van de waarheid van wie je werkelijk bent en waar je uit bestaat wanneer jullie een transmissie van ons ontvangen.

In elk van deze transmissies zijn veel intenties verweven; jullie worden heel vaak ergens aan herinnerd wat niet tot uitdrukking komt in de woorden die gesproken worden. Wij nodigen jullie uit aandacht te schenken aan hoe jullie je voelen wanneer jullie ongeacht wat voor informatie in je opnemen. Als het jullie een gevoel van expansie geeft, weten jullie dat het jullie dient. Maar als het er toe leidt dat jullie samen trekken of angst ervaren, dan dient het jullie niet. Jullie hoeven niets van wat die instinctieve reactie in jullie oproept te beoordelen, maar het is wel nodig dat jullie ervan weg gaan. Jullie dienen te beseffen dat het gewoon niet voor jullie bestemd is, en verder te gaan.

 Welnu, terwijl jullie de reis naar huis naar de Bron voortzetten, zal het steeds vaker gebeuren dat jullie jezelf volledig herkennen en jullie je oneindig en eeuwig voelen. Jullie zullen inzien dat jullie alles zijn waar jullie naar op zoek zijn, alles wat jullie creëren, en jullie zullen je nergens zorgen over maken of bang voor zijn. Dat zijn de momenten waarop je kunt bouwen zodat jullie je consistenter in die staat zullen bevinden.

Zo scheppen jullie de werkelijkheid die jullie willen ervaren; het doel er van is dat de werkelijkheid zich in jullie bevindt. Niets is buiten jullie en daarom is niets ontoegankelijk voor jullie. Wanneer jullie iets manifesteren, dienen jullie ook aandacht te schenken aan hoe jullie je voelen, want hoe jullie je voelen geeft aan of jullie je er naar toe of er vandaan bewegen. Jullie kunnen aandacht schenken aan dat gevoel wanneer jullie iets zeggen, denken en ook als jullie iets doen. Opmerken of jullie op dat moment verruimen of samen trekken, zal altijd behulpzaam zijn, want uiteindelijk willen jullie dat gevoel van verruiming, dat voor nu het dichtst benadert dat jullie compleet je oneindige en eeuwige zelf zijn.

Het is mooi om jullie ascensie naar de vijfde dimensie en naar de thuisbasis die de Bron is, langzaam en gestaag aan te pakken, want jullie dienen al deze ervaringen een voor een door te maken. Jullie zullen de expansie ervaren. Jullie zullen je keer op keer herinneren wie en wat jullie werkelijk zijn, omdat jullie het blijven vergeten. Dus, denk alsjeblieft niet dat het vergeten een slecht ding of een vergissing is. Jullie zijn stuk voor stuk heel doel bewust het vergeten aangegaan. Jullie wisten allemaal dat de herinnering heel zoet zou zijn. Jullie wisten allemaal dat de reis hier om te doen was.

En nu hebben jullie ons, wezens die zich alles herinneren en die deze herinnering met onze energetische transmissies aan jullie overdragen. Wij genieten ervan als we zien hoe jullie het allemaal voor de eerste, tweede, derde en honderdste keer snappen. Het is allemaal fantastisch. Omarm het en jullie zullen flink op weg zijn naar een leven zoals wij dat nu leiden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org