zaterdag 22 oktober 2022

DE REST VAN OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER ~ 22 oktober 2022 ~ Daniel Scranton


DE REST VAN OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER

GECHANNELD DOOR: DANIEL SCRANTON – 19 OKTOBER 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn heel blij met de vooruitgang van de mensheid in de maand oktober en we weten dat jullie verder zullen gaan in de opwaartse spiraal waarin jullie je bevinden. We weten ook dat er veel meer mensen iedere dag ontwaken en dat degenen onder jullie die ontwaakt zijn, hen op heel veel manieren helpen. Het is ons bekend dat meer mensen op ingeving van hun gidsen en van de mensen die hen het meest nabij staan, bij zichzelf te rade zullen gaan; het is heel hard nodig dat mensen ermee ophouden buiten zichzelf op zoek te gaan naar wat er mis is met hun leven, en een begin maken met daar in zichzelf naar op zoek te gaan.

De emoties die mensen voelen worden luider en luider, totdat zij er aandacht aan schenken, en wanneer die emoties ertoe leiden dat iemand er aandacht aan schenkt, is er nog een heleboel werk te verrichten. Daarom doen we een beroep op degenen onder jullie die mensen in jullie leven hebben waarvan je weet dat ze nog veel introspectie te doen hebben, om mild met hen te zijn. Er wordt van jullie gevraagd om hen te gidsen terwijl je ook voor hen zorgt terwijl ze de ervaring doormaken. Want zoals jullie allemaal weten is het voelen van die emoties op zijn zachtst gezegd een flinke uitdaging. Weggestopte emoties die na tientallen jaren aan de oppervlakte komen, kunnen overweldigend zijn en iemands leven en relaties verwoesten.

Als het Ontwaakte Collectief hebben jullie de verantwoordelijkheid naar de mensen om je heen om jullie stabiliteit te bewaren, ongeacht wat zij doormaken, ongeacht wat zij zuiveren, ongeacht hoe moeilijk het voor jou is om naast hen te blijven staan. Het is onvoorstelbaar uitdagend werk dat jullie op je hebben genomen. Maar daarom kozen jullie ervoor om als eerste te ontwaken en zelf het werk te doen. Dat was allemaal om jullie op deze momenten voor te bereiden. Jullie weten dat jullie van de mensen houden die het dichtst bij jullie staan in jullie leven en jullie weten dat jullie genoeg van hen houden om bij hen te blijven, zelfs wanneer ze door de ergste emotionele zuivering gaan. Jullie hebben genoeg ervaring met dat proces om te weten dat jullie niet op jullie best waren toen jullie zelf die zuivering doormaakten.

De mensen om jullie heen kunnen er dusdanig slecht aan toe zijn dat ze misschien proberen jullie uit jullie leven te bannen. Dat is wanneer jullie je mogen herinneren dat het in jullie spirituele evolutie alleen draait om vergeving, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. Jullie zullen jullie dierbaren helpen genezen door dat te zijn, in plaats van het alleen te kennen als een filosofie of een theorie. In de laatste maanden van 2022 zal de snelheid waarmee de energieëninstromen toenemen en de snelheid van de energieën die instromen bepaalt hoe lang iemand die negatieve emoties onderdrukt met houden.

Jullie kunnen verwachten dat er in november en december veel aan de oppervlakte gaat komen, evenals in de rest van oktober. Maar jullie, die deze boodschap ontvangen, kunnen dat hanteren. Voor degenen om jullie heen zal het een hele beproeving worden en we moedigen jullie aan je voor te bereiden en je te herinneren wie jullie werkelijk zijn en waarvoor jullie hier zijn tijdens die uiterst ongemakkelijke tijden die voor jullie liggen, waarbij je bij iemand bent die in één keer decennia van negatieve emoties ervaart. Het zal allemaal de moeite lonen,daar steeds meer mensen zich voorbereiden op de transformatie naar volledig buitenaards contact en alle geschenken en vermogens die ze nog in zichzelf bloot mogen leggen. Jullie zullen het kunnen vieren met de mensen die je ten tijde van hun grootste nood hebt bijgestaan.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org