zaterdag 22 oktober 2022

Pallas Athena – Hoe Krachtig Te Zijn ~ 22 oktober 2022 ~ Natalie Glasson

Pallas Athena – Hoe Krachtig Te Zijn

Gechanneld door: Natalie Glasson – 21 Oktober 2022 – Originele bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, geliefde wezens van licht, ik ben Pallas Athena. Ik ben de overziener van de 12e lichtstraal. Het is mijn doel om toezicht te houden op de energie van het Christusbewustzijn, de onvoorwaardelijke liefde van de Schepper. Het is mijn doel om deze energie door het universum van de Schepper te verspreiden en allen in staat te stellen hun Christusbewustzijn-inwijdingen te bereiken. Het Christusbewustzijn heeft niets te maken met religie. Het is eenvoudigweg de onvoorwaardelijke trilling van liefde van de Schepper.

Liefde heeft zoveel ontwakende eigenschappen. Het stelt ieder van ons in staat de waarheid van de Schepper in ons wezen te verkennen. Wanneer we in een ruimte van liefde zijn, wanneer we liefde belichamen en liefde in ons wezen herkennen, zijn we krachtig. Velen zien liefde als zwak, maar als je in een ruimte van liefde bent, als je de zuiverste, onvoorwaardelijke liefde in je wezen herkent, krijg je toegang tot je kracht. Je krijgt toegang tot je waarheid en je essentie, waardoor dit in je creaties en je werkelijkheid kan stromen.

Vandaag zijn we hier om te spreken over hoe je krachtig kunt zijn in je Ascensie en in je fysieke werkelijkheid. We moeten eerst begrijpen wat kracht is. Kracht is een levenskrachtenergie, een drijvende kracht en dynamiek, geboren uit de Schepper die door jullie wezen stroomt. Het is de essentie van de Schepper; daarom is het de essentie van jullie wezen. Wanneer je in overeenstemming bent met je waarheid, met de Schepper, ben je in je kracht. Dat komt omdat je in balans bent, in vrede, in een ruimte van liefde, je hebt helderheid, intuïtie, verbinding met de Schepper en daarom is wat je voortbrengt waarheid. De manier waarop je ervoor kiest deze waarheid als uitdrukking naar voren te brengen is volkomen uniek voor jou, en het is in de uitdrukking dat velen in verwarring raken over wat kracht is. Velen geloven dat macht sterk moet zijn, luidruchtig, zelfverzekerd, misschien overweldigend. Sommigen zien macht als gewelddadig of schadelijk. Wij kunnen erkennen dat macht een heilige uitdrukking van je waarheid is. Een waarheidsgetrouwe uitdrukking van de essentie in je wezen. Wanneer je hiermee in overeenstemming bent en je toestaat dat jouw waarheid op authentieke wijze door jou tot uitdrukking wordt gebracht, gevolgd door je intuïtie en innerlijke leiding, dan weet je dat je uiting van macht waar, gepast en geleid is.

Velen vrezen macht omdat ze macht verkeerd begrijpen. Velen zijn slachtoffer geweest en hebben het gevoel dat hun macht hun is ontnomen. Wanneer je verbonden bent met je waarheid, wanneer je afgestemd bent op alles wat je bent, je essentie, kun je op geen enkele manier een slachtoffer of een zwakkeling zijn en kun je op geen enkele manier macht uitdrukken op een valse manier. Je kunt alleen macht uitdrukken op een krachtige liefdevolle en waarachtige manier, en dit betekent dus dat je kunt vertrouwen op jezelf en op je eigen kracht. Sommigen zeggen misschien dat ze slachtoffer zijn geweest en dat hun macht hen is afgenomen, dat ze gekwetst zijn, dat ze zich verward, overstuur en misschien zelfs ziek voelen. Besef alsjeblieft dat je kracht niet van je is afgenomen, als je naar binnen kijkt zul je die nog steeds zien, iedereen die je het gevoel gaf een slachtoffer of zwak te zijn kwam niet uit een plaats van macht of zelfs overmacht, ze kwamen uit een plaats van reageren, van zelf gekwetst of innerlijk gewond zijn. In feite hebben overheersing of slachtofferschap niets te maken met je ware kracht en je krachtige bestaan in je Ascensie en je werkelijkheid.

Misschien heb je tijd nodig om hierover na te denken, misschien heb je tijd nodig om dit in je werkelijkheid te overwegen. Er kunnen mensen zijn die je het gevoel geven dat je macht beperkt is. Onthoud dat dit slechts een reactie is, een emotionele en mentale reactie, want zij kunnen hetzelfde doen, maar je kunt jezelf toestaan in je kracht te staan, op één lijn te staan, gecentreerd te zijn, in balans te zijn en verbonden te zijn. Dit kun je bereiken door eenvoudigweg diep te ademen, en zelfs de aanwezigheid van liefde in je wezen te herkennen, en je verbinding met alles wat de Schepper is. Wanneer je in een ruimte van verbondenheid bent, sta je in je kracht en kun je dezelfde persoon of situatie vanuit die ruimte benaderen.

Besef wat kracht doet, en hoe je kracht je leidt. Je kunt merken dat je op een andere manier reageert. Je kunt merken dat je woorden en handelingen op een andere manier deelt. Misschien zie je de ander of de situatie zelfs anders. Wanneer we beginnen in te zien dat kracht de innerlijke waarheid is en dat we, om krachtig te kunnen leven, ons moeten verbinden met de innerlijke waarheid, dan beginnen we de illusie van macht rondom en in onszelf te zien en beginnen we deze illusie op te lossen. Daarom krijgen we toegang tot nieuwe vibraties van licht, nieuwe inzichten, verlichting en nieuwe manieren van zijn.

Stel je voor dat er één praktijk is, één muziekstuk, misschien een mantra of een boek dat, wanneer je met wat dan ook bezig bent, je meer gecentreerd voelt, meer als jezelf, meer in je waarheid. Ik nodig jullie uit om te ontdekken wat dat kan zijn, om het te ervaren en te erkennen dat wanneer je je verbindt met liefde en vrede in je wezen, je in de aanwezigheid bent van je kracht en dat die wacht om met je te spreken, om te delen, om uitgedrukt te worden via je wezen en om met je samen te werken in je Ascensie en werkelijkheid.

Dank u dat u mij toestaat te spreken,

Ik ben Pallas Athena,

Ik dank u.

Vertaling: wakkeremensen.org