zaterdag 22 oktober 2022

DE ARCTURIAAN – Boodschap van Arcturus22 oktober 2022


DE ARCTURIAAN

Jahn J. Kassl, 21 oktober 2022

Boodschap van Arcturus


Lang, heel lang hebben jullie op dit moment gewacht. Lange, lange tijd moesten wij ons inhouden en in de rol van waarnemers blijven. Want het is noodzakelijk om klaar te zijn voor de grote verandering en daar moest op gewacht worden: Nu zijn jullie dat en wij zijn bij jullie! Nu is de verheffing van dit melkwegstelsel aan de gang en die is op deze aarde begonnen.


De Arcturiaan

We zijn bij jullie!

Wij zijn bij jullie, wij zijn in jullie midden, wij – DE ARCTURIERS.

Sinds lange tijd zijn we onder de mensen als ster-geborenen en velen van ons zijn met een stoffelijk lichaam het leven ingegaan. Ze hebben hiervoor gekozen zodat ze je kunnen bijstaan in deze cruciale strijd. Wat nu besloten wordt is de ascensie van een sterrenstelsel – en daar zijn de gecombineerde krachten van het Licht en alle kracht van Hemel en Aarde voor nodig.

Wij staan ook klaar en tot je dienst vanuit de fijnstoffelijke niveaus.

Wij zijn de Arcturiërs!

Geliefde mensen van deze aarde!

We hebben al een goed deel van ons werk gedaan en het beste deel van ons werk ligt nu voor ons.

Het is de tijd waarin we zichtbare successen beginnen te vieren en waarin onze voornemens effect hebben. Genezingen van onvoorstelbare omvang worden gegeven, want deze aarde is ingebed in de adem van God en zij wordt beschermd door de Ene die ALLES is.

De omwenteling wordt gedragen door ons, de grote broederschap van licht, en wordt door ons bepaald. Elke andere kijk op deze gebeurtenissen is pure illusie.

Niveau van zelfbekrachtiging

Nu komen we op het niveau van de zelfbekrachtiging van de mensen, op het niveau waarop mensen hun slachtofferstatus afwerpen en zich openbaren als actieve scheppers. Dit feit verandert alles!

Het ontwaken begon lang geleden voor bepaalde mensen en pas nu kan het effect hebben op deze tijdlijn – het wordt voor alle ogen en vóór alle ogen zichtbaar.

Het oude onhoudbare systeem, de oude ongewenste leefomstandigheden en het oude leven van gebrek zijn verleden tijd.

Juist daarom proberen de resterende krachten van de duisternis alles om deze verandering voor jullie te verbergen, om jullie af te snijden van jullie eigen kracht en jullie weg te houden van jullie ware macht en kracht.

Alles wordt gedaan om het collectieve ontwaken van de mensheid te vertragen, alleen zodat deze krachten de werkelijkheid niet onder ogen hoeven te zien – en de werkelijkheid is: het spel is uit!

Training en instructies

Veel mensen worden momenteel geïnstrueerd en geïnspireerd om de NIEUWE MENSHEID op te richten op basis van goddelijke principes. Training op subtiel niveau vindt plaats en dit heeft nu een direct effect op het samenleven van de mensen.

Ideeën worden bedacht en nieuwe mogelijkheden – om de schade aan natuur, milieu en mensen te herstellen – worden geboren. Nieuwe of reeds lang bedachte uitvindingen komen aan het licht – en zo vinden de planeet en de mensheid genezing.

Lang, heel lang hebben jullie op dit moment gewacht. Lange, lange tijd moesten wij ons inhouden en in de rol van waarnemers blijven. Want het is noodzakelijk om klaar te zijn voor de grote verandering en daar moest op gewacht worden: Nu zijn jullie dat en wij zijn bij jullie! Nu is de verheffing van dit melkwegstelsel aan de gang en die is op deze aarde begonnen.

Ook al lijkt het soms anders: alle kwaad lost op in het licht van God.

De aarde ascendeert nu en de mensen genezen van al hun littekens.

Eeuwig verenigd door liefde, eeuwig door haar gevoed, zijn wij – de mensen en de Arcturiërs.

Arcturus, De Arcturiaan

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org