dinsdag 18 oktober 2022

Atlantis opnieuw afspelen - Teri Wade


Atlantis opnieuw afspelen - Teri Wade


De splitsing van twee werelden kon niet duidelijker zijn met de inleiding van de afgelopen jaren. Op dit moment gaat de mensheid aan de oppervlakte tot het uiterste, de chaos kookt over in de straten en de mensheidwordt gedwongen een kant te kiezen. Wat er gebeurt, is dat we Atlantis opnieuw spelen, we spelen de Orion-oorlogen opnieuw.

De Atlantiërs waren zeer spiritueel en technologisch zeer geavanceerd. Nogmaals, we spelen Atlantis opnieuw, wat betekent dat we hoogontwikkelde technologie hebben en wat er op dit moment met het menselijk ras gebeurt, is dat we spiritueel op een snelle schaal vooruitgaan. Dit Ontwaken dat de mensheid overkomt is geen toeval, we hebben dit eerder meegemaakt.

Een groot verschil tussen onze huidige samenleving en Atlantis is dat we veel diverser zijn in deze gang van zaken en dit betekent dat diversiteit ons verbindt met veel verschillende sterrenrassen in de melkweg. De sterrenrassen die betrokken waren bij de Orion-oorlogen hebben allemaal DNA binnen de menselijke populatie. We moeten ons ervan bewust zijn dat we, in mindere mate, het type samenleving naspelen dat de Orion-oorlogen heeft veroorzaakt. Ik heb dit al eerder gezegd, we kunnen Atlantis niet herhalen!

Dus wat gaan we er nu aan doen. We kunnen informatie op sociale media plaatsen, we kunnen naar bijeenkomsten gaan en we kunnen geld inzamelen om het bewustzijn te vergroten, maar wat we echt moeten doen, is omgaan met het trauma uit het verleden. Nogmaals, veel van de voorspellingen die we op internet zien, zijn al uitgekomen. Dit betekent dat sommige mensen zich in hun visioenen bewust worden van de correlatie tussen het verleden en het heden. ALLES VERBINDT MET VERBINDING en nogmaals, we zijn hier allemaal eerder geweest.

We denken allemaal dat we de ene toekomst zien waar we allemaal naar op weg zijn, maar in werkelijkheid zien we maar één versie van het verleden. Want dat is de versie van het verleden die we allemaal moeten ervaren om verandering teweeg te brengen. Dus de reden dat velen getriggerd worden, is omdat we worden gepusht om die emoties te ervaren die uiteindelijk verandering voor de toekomst teweeg zullen brengen. Een betere versie van de samenleving.

We moeten onthouden dat wat we nu leven niets is in vergelijking met wat we al hebben geleefd, wat we al hebben meegemaakt en wat we naar de aarde zijn gekomen om op te lossen. We zijn hier om de frequentie van niet alleen onszelf te verhogen, maar de aarde als geheel. Onthoud dat energie altijd probeert op één lijn te komen met zichzelf door haar eigen vibratieniveau aan te trekken. Zoals het spreekwoord zegt vogels van een veer komen samen. We zijn krachtiger dan we ons realiseren en daar moeten we ons bewust van worden. Vertrouw op je intuïtie, het is een krachtig hulpmiddel. Dit menselijk Ontwaken verhoogt de frequentie van de mensheid en we beginnen ons ongemakkelijk te voelen in een samenleving die zo uit balans is. Dat komt omdat we op een hogere, snellere frequentie resoneren, waardoor we ons niet op één lijn voelen met de huidige status-quo.

Een belangrijke reden voor de chaos die aan de oppervlakte plaatsvindt, is dat de mensheid een spirituele evolutie doormaakt en dat we het deze keer goed moeten doen. Onthoud dat degenen die Atlantis overleefden de huidige heersers van de aarde werden die buitengewoon belangrijke kennis voor ons hebben achtergehouden en ons daarom in een ongelooflijk lage trilling hebben gehouden. Dat is allemaal aan het veranderen met deze hogere frequenties. Dit is het Grote Ontwaken!!!