dinsdag 18 oktober 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Nou, ik denk dat dit niet aan veel mensen voorbij is gegaan. In ieder geval niet aan mij. Ik kan normaal goed in slaap komen, maar dit keer was dat niet het geval. Vanavond nieuwe kans zullen wij maar zeggen. Een piek van 52 Hz is natuurlijk heel bijzonder.

---> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Aangezien deze SR associeert met hoge BETA hersengolven (wakker, hyperalert, vecht / vlucht, angst), kunnen sommige sensitieven zich getriggerd of gespannen voelen of moeite hebben gehad met slapen.

De zonnewind is ook nog steeds super hoog in snelheid
543,2 km/sec.

--->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

De kop is eraf, maar het beloofd verder ook een heftige periode te worden deze week.
Neem zoveel als mogelijk je rust, je ontspanning. Vergeet zeker niet voldoende water te drinken. Eet licht verteerbaar en zorg voor een goede aarding. Voeten in je voeten en handen aan de wastafel.