dinsdag 18 oktober 2022

Aartsengel Michaël: het nieuwe bewustzijn - Celia Fenn


Aartsengel Michaël: het nieuwe bewustzijn - Celia Fenn

Geliefden, dit is een tijd van diepe expansie op jullie Aarde. Als resultaat van je transits en transities van de laatste 6 maanden, ben je nu klaar om je vollediger af te stemmen op Hoger Bewustzijn en Multi-Dimensionale.beleven.
Je gaat nu naar de bewustzijnsstaat waar je het zesde dimensionale frequentieniveau kunt ervaren dat wordt geassocieerd met magische creatie en manifestatie. Deze krachtige frequentie activeert veranderingen en transformaties in de fysiologie van het menselijk brein. De frequentie verschuift de hersenen naar wat bekend staat als de Alpha-hersengolfcyclus, die bij mensen over het algemeen in staat van meditatie en diepe creativiteit wordt geactiveerd. Dit zal een meer normale staat van zijn worden die naar believen toegankelijk is op de Nieuwe Aarde.
Nu weet je misschien dat dolfijnen een veel groter brein hebben dan mensen, en dat hun natuurlijke hersenfrequentie de alfa is. Daarom zijn de dolfijnen op dit moment naar voren gekomen om met jullie samen te werken.
Dolfijnen dromen: het volgende niveau
Dolfijnen nemen een fysieke vorm aan op aarde in jullie oceanen, maar ze hebben ook hogere etherische en spirituele vormen die verbonden zijn met Sirius, de Pleiaden en andere Galactische en Stellaire locaties. Er zijn ook Engelachtige Dolfijnen, bekend als de "Gouden Dolfijnen", die nauw samenwerken met de Engelenfamilies, vooral de Elohim.
De dolfijnen hebben een zeer uitgebreid en duidelijk begrip van het menselijke hologram en de fysiologie, en zijn dus in staat om te helpen als momenten van evolutionaire overgang zoals het huidige moment.
Je hebt misschien gehoord van mensen die met dolfijnen zwemmen of met ze werken en krachtige verschuivingen en spontane genezingen ervaren. Op dit moment dat je je aanpast aan deze diepe verschuiving van bewustzijn, stappen ze naar voren om je te helpen je aan te passen aan deze nieuwe frequenties. Zij zijn de Meesters van het 6D-bewustzijn en zijn in staat om het in hun Aardehuis vast te houden.
Dolfijnen communiceren via geluid en de geluidsfrequenties dragen gecomprimeerde informatie in holografische vorm. Deze informatie kan in je cellen worden gedownload als Lichtcodes of Lichttaal en zal helpen om het fysieke lichaam te hercoderen voor de volgende stappen van evolutie.
Velen van jullie die genezers, kanalen en leraren zijn, zullen de magnetische aantrekkingskracht voelen om met deze geëvolueerde interstellaire wezens te werken om te helpen bij de opkomst van multidimensionale menselijke wezens die het "dolfijnbrein" of het vermogen om te functioneren in diepe staten van creatieve meditatie zullen activeren. in het dagelijkse leven.
The Galactic Connection: The Whales, Theta Frequency en Whale Songs
Geliefden, de Kosmische/Galactische Walvissen stappen ook naar voren om jullie uitgebreid van dienst te zijn! Net als de dolfijnen zijn de walvissen beide op aarde geïncarneerd en bestaan ​​ze in hogere engelachtige en galactische vormen.
De walvissen zijn zeer oude wezens en maken sinds het begin van de schepping deel uit van het verhaal van de aarde. Ze houden de "Liedlijnen" of Holografische Scheppingsmatrix in de oceanen vast en hun Liedjes creëren nieuwe wegen voor evolutie en expressie. Zij zijn ook de Bewaarders van de Akasha-kronieken van de aarde, het verslag van de reis van de aarde door tijd en ruimte.
In hun Kosmische en Galactische rollen functioneren de Walvissen in Theta-frequentie met hun hersenen. structuur die veel groter is dan zelfs de dolfijnen. Theta is een diepe bewustzijnsstaat die je "diepe trance" zou noemen. In de Theta-frequentie kun je voorbij materiële beperkingen gaan naar de creatie en manifestatie van vloeibaar plasma, waarbij je holografische werelden creëert die zich manifesteren in de werkelijkheid in de Nieuwe Aarde Tijdspiraal.
Dit is de volgende stap in bewuste evolutie, in staat zijn om met de Theta-frequentie te werken terwijl je nog in fysieke vorm bent. Het probleem voor jou is dat het menselijk brein de Theta-frequentie associeert met slaap en droomtoestanden, en dus worstel je om Theta-beheersing op een bewuste manier te bereiken. De Walvissen Meesters zullen je helpen om te leren deze energieën vast te houden en Kosmische Scheppers te worden. Velen van jullie zullen zich aangetrokken voelen tot het werken met de Whale Song-lijnen op aarde en in de Galactische ruimtes in co-creatie met de Walvissen.
Bewust ademen en leven tussen werelden
De walvisachtigen (dolfijnen en walvissen) zijn bewuste ademers. Ze leven in een vloeibaar medium (water) maar ademen lucht (gas). Ze moeten in staat zijn om tussen deze staten te bewegen en zich bewust zijn van hun ademhaling, zodat ze dit bewustzijn en het vermogen om tussen werelden te bestaan ​​kunnen behouden.
Je Ascentiereis en Evolutie heeft je geleerd om je bewust te worden van jezelf als bestaande tussen werelden, tussen het fysieke en spirituele. Nu, met dit bewuste gewaarzijn, kun je beginnen Meesters van Multidimensionaal bewustzijn te worden terwijl je tussen werelden, dimensies en frequenties beweegt.
De eerste Sleutel is Bewuste Ademhaling. Net als de walvissen en dolfijnen, zul je de link tussen het hart, de longen en de pulsaties van kosmisch en goddelijk licht gaan begrijpen. Je leert toegang te krijgen tot verschillende frequenties en niveaus door middel van bewuste ademhalingstechnieken die je leert van de Walvis- en Dolfijn “experts” en leraren.
Er is zoveel om naar uit te kijken als je je reis van Zijn en Worden voortzet op je Prachtige Nieuwe Aarde.
Ik Ben Aartsengel Michaël.