zaterdag 11 september 2021

Er is een monumentale verandering aan de gang Gechanneld door Christine Day


Er is een monumentale verandering aan de gang
Gechanneld door Christine Day

Geliefden, wij groeten u,
Een hoger licht manifesteert zich door jullie aardse vlak, bouwt zich op in lagen en breidt zijn frequentie in stappen uit, zichzelf uitlijnend binnen het netwerk van rasters op aarde.

Het licht stroomt als een waterval, stroomt en versnelt, en komt uit de hogere rijken met een ritmische schittering die een hoger bewustzijn van licht draagt. Deze gebeurtenis luidt de volgende fase van het New Awakening Era in. Er is een monumentale verschuiving gaande terwijl dit licht van puur bewustzijn neerdaalt uit de hogere orde van lichtrijken en zichzelf op aarde verankert. Deze glans grijpt in op de cellen van je hart en activeert een zender die tot nu toe in elke cel sluimerde.

Het is je erfgoed dat naar je is teruggekeerd, geopenbaard door je hart. Deze hogere energieën worden weerspiegeld in de natuur, in natuurkrachten. De zon draagt ​​de zuivere weerspiegelingen van dit hogere bewustzijn in haar stralen naar je toe. Je kunt je afstemmen op deze reflecties door je af te stemmen op de natuur of met de stralen van de zon om het geschenk van jezelf te ontvangen, dat op dit precieze moment aan je wordt teruggegeven.


De essentie van deze heilige energieën is ontworpen om je te herpositioneren in een plaats van bekrachtiging om je in staat te stellen je waarnemingen te verschuiven en te stabiliseren naar hogere waarheden en begrip.

Wees stil in je hart en gebruik een bewuste ademhaling, waarbij je je adem in de cellen van je hart plaatst om deze hogere herschikkingen door jou heen te wekken.

Claim je hart op deze manier en laat de vergrote poorten van licht je hart verlichten.

Wij zijn getuigen van u in liefde.
zegeningen,
De Pleiadiërs
Gechanneld door Christine Day