zaterdag 11 september 2021

Angst heeft geen plaats in hogere dimensionale frequenties Gechanneld door James McConnell



Angst heeft geen plaats in hogere dimensionale frequenties
Gechanneld door James McConnell

Ik ben uw Saint Germain. Ik kom in deze tijd om jullie te blijven helpen bij het kennen en begrijpen van alles wat er op de planeet gebeurt.

Niet alleen hier in dit land, de Verenigde Staten, maar over de hele wereld. Want wat hier in dit land, in deze Verenigde Staten van Amerika gebeurt, zal de loop van de geschiedenis op de hele planeet bepalen. Want wat hier gebeurt, zal overal gebeuren als de vrijheid weer heerst hier, in dit land en op de hele planeet. Het gaat nu allemaal in die richting, om de Grote Verandering tot stand te brengen.

En alles wat nodig is, mijn vrienden, is om de vibratie steeds meer over de planeet te verhogen, naar steeds meer mensen in dit Grote Ontwaken dat plaatsvindt. Zelfs als je het niet gelooft, want je kijkt naar je dierbaren en ze lijken nu voor je te slapen. Maar dat betekent niet dat ze in deze staat zullen blijven. Want velen van hen zijn voorbestemd om vrij te worden in hun hoofd en hart.

En ook al klinkt het donker genoeg, zoals je het keer op keer hebt gehoord, er zijn momenten dat je door de duisternis moet gaan om het licht in jezelf te vinden. Dit is wat jullie allemaal doen. En hoe meer je jezelf in een hoge vibratie kunt houden, omdat iedereen om je heen zich in lage vibraties bevindt, vanwege de angst die zich verspreidt.

Maar let op wat er gebeurt: die van de duistere krachten die deze angst proberen te verspreiden, deze angst in stand te houden, deze angst op de planeet te verankeren.

Maar dat werkt niet langer voor de overgrote meerderheid van de planeet, van de mensen op de planeet. Ze zijn niet, wat je zou zeggen, "niet meer kopen".
Omdat ze zich in zichzelf beginnen te herinneren. Niet waar jullie allemaal zijn.
Maar ze beginnen iets in zich te voelen opkomen. Een nieuwe vibratie die in hen opstijgt.

En dat triggert een bewuste verandering van kennis bij hen, zodat ze die angst niet meer voelen. De trilling die in veel delen van het land toeneemt, neemt angst weg.
En degenen in de duistere krachten proberen te doen wat ze altijd deden door deze angst te blijven sturen, het te verspreiden, maar het is aan dovemansoren gericht, en steeds meer mensen. Omdat ze niet langer worden tegengehouden door deze angst, wanneer ze liefde in zich voelen opstijgen!

Liefde zal altijd verder gaan dan angst. Liefde zal altijd angst overwinnen. Want waar onvoorwaardelijke liefde is, kan geen angst zijn. En angst maakt hier deel uit van de illusie, de 3D-illusie. Maar het heeft geen plaats in de hogere trillingsfrequenties van de hogere dimensies waar jullie allemaal steeds meer naar op weg zijn. Meer en meer van jullie bevinden zich in deze hogere vibraties en vallen steeds minder terug. Want als je kijkt naar wat er gaande is in deze illusoire driedimensionale wereld, zoals ik al eerder zei, koop je het niet meer. Je koopt de illusie niet meer. Omdat je weet, als je ernaar kijkt, dat het een illusie is.

Als je erover nadenkt, ongeveer tien jaar geleden, toen we zeiden dat dit allemaal maar een illusie was, zeiden velen van jullie tegen jezelf, of tegen je vrienden en familieleden: "Hoe? kan dit een illusie zijn? Het is realiteit. Je begreep niet waar we het over hadden. Maar nu doen steeds meer van jullie het. Meer en meer van het collectieve bewustzijn van deze planeet begint dit te begrijpen. En als het inderdaad een illusie is die je hebt gecreëerd, dan kun je, als een collectieve jij, net als een collectieve jij, het de-creëren, en je kunt de realiteit creëren die je wilt hebben.

En dit is inderdaad wat jullie allemaal meer en meer doen: creëren wat je wilt in je leven, of het nu een verandering van relatie, een verandering van omgeving of een verandering van werk is, wat het ook is. Je vindt de kracht in jezelf.

Het bewustzijn van IK BEN in jou om te zeggen: “Het is voorbij! Ik zal niet langer worden tegengehouden door deze illusie van de derde dimensie! Ik zal mezelf bevrijden. En door mezelf te bevrijden, door de kracht in mij te voelen, kan ik deze kracht nu buiten mij delen met anderen die klaar en gewillig zijn, en die schreeuwen om het licht om ook in hen te schijnen. Ook al begrijpen ze op dit moment niet wat dat betekent. Ze begrijpen misschien niet wat licht is, behalve zonlicht, of licht van een straatlantaarn, of wat dan ook.

Maar jullie weten allemaal wat licht is. U weet het allemaal. En omdat jullie het allemaal weten, zijn jullie in staat deze kennis, dit weten, deze waarheid van licht in ieder van ons te verspreiden.

Ik ben Saint Germain en ik laat jullie nu in de vrede, liefde en het delen van de Violette Vlam achter om door te gaan met het zuiveren van alle oude programmering die niet langer nodig is. Omdat het de programmering is die je in deze illusie heeft gebracht. En het zal de nieuwe programmering zijn die je verschaft die je zal leiden naar de nieuwe vibratie van het nieuwe leven waar je naartoe gaat.

Moge vrede en liefde met jullie allemaal zijn.
Gechanneld door James McConnell