donderdag 30 september 2021

Cellulaire behandeling door Arcturians Gechanneld door Natalie Glasson


Cellulaire behandeling door Arcturians
Gechanneld door Natalie Glasson

Gegroet, geliefden, wij zijn de Arcturiërs.
We komen met de waarheid, liefde en vrede van de Schepper. We brengen onze energie naar je toe, we brengen je onze goddelijke inspiratie zodat je kunt profiteren van alles wat we doen op de innerlijke niveaus, om Moeder Aarde en de hele mensheid te dienen. Vandaag stappen we naar voren om het fysieke lichaam te ondersteunen, en inderdaad om het verhogen en versnellen van je vibratie op alle niveaus van je wezen te ondersteunen.

We willen een behandeling met je delen die ontworpen is om je ascentie te ondersteunen en je fysieke lichaam te helpen in balans te komen met je goddelijke zelf. Het betekent dat je fysieke lichaam je goddelijke zelf belichaamt, gelijk is aan en je goddelijke zelf weerspiegelt. Het is belangrijk dat dit gebeurt zodat het fysieke lichaam zich gemakkelijk door de ascentieprocessen kan bewegen die zich aandienen, die klaar en beschikbaar zijn voor jou om te ervaren en uit te voeren. Je fysieke lichaam is zo'n krachtig hulpmiddel.

Het verankert de energie, het stelt je in staat alles wat de Schepper is tot uitdrukking te brengen, te ervaren, in actie te brengen. Je fysieke lichaam waarschuwt je voor elke bagage waaraan je je vastklampt, elke verwonding, van alles dat je verbinding met de Schepper blokkeert of scheiding veroorzaakt tussen jou en een aspect van de Schepper. Je fysieke lichaam is gevuld met zoveel wijsheid en kennis. Je fysieke lichaam begrijpt alle aspecten van je ascentie en staat in communicatie met je ziel. Je fysieke lichaam is als een spons, het absorbeert zoveel en ondersteunt je op elk moment van je realiteit.

Het is belangrijk om te erkennen dat je fysieke lichaam kan absorberen en beïnvloed kan worden door energieën van buitenaf, evenals negatieve gewoonten of gedachtepatronen waaraan je vasthoudt. Je fysieke lichaam is als een spons, het absorbeert zoveel en ondersteunt je op elk moment van je realiteit. Het is belangrijk om te erkennen dat je fysieke lichaam kan absorberen en beïnvloed kan worden door energieën van buitenaf, evenals negatieve gewoonten of gedachtepatronen waaraan je vasthoudt. Je fysieke lichaam is als een spons, het absorbeert zoveel en ondersteunt je op elk moment van je realiteit. Het is belangrijk om te erkennen dat je fysieke lichaam kan absorberen en beïnvloed kan worden door energieën van buitenaf, evenals negatieve gewoonten of gedachtepatronen waaraan je vasthoudt.

Wanneer je fysieke lichaam gelijk is aan de vibratie van je ziel, wordt je fysieke lichaam verbeterd, verjongd, geregenereerd. Je hebt een vat dat van geavanceerde energie is. Al je zintuigen, zowel de fysieke als de spirituele zintuigen, ontwaken. De vaardigheden en capaciteiten van je fysieke wezen en je hele wezen worden geactiveerd en je kunt zien in andere dimensies, horen in andere dimensies en voelen in andere dimensies. Je fysieke lichaam wordt zelfs klaar om in andere dimensies te wandelen, om overgangen te maken tussen dimensies, werkelijkheden, trillingen en frequenties. Op een heel basaal niveau, wanneer de vibratie van je fysieke lichaam gelijk is aan die van je ziel, is het veel gemakkelijker voor je ziel om zich uit te drukken door je fysieke lichaam, er vindt eenheid en opkomst plaats.

Activering van cellulaire verwerking
Wij Arcturianen hebben een speciale activering die we met jullie willen delen om de vibratieverhoging en vooruitgang van jullie fysieke lichaam te ondersteunen. Dit wordt celtherapie genoemd. Op de innerlijke niveaus, binnen onze beschaving, hebben we vele behandelingen, vele activeringen, inwijdingen, en ze zijn allemaal gecreëerd vanuit de zuiverste vibratie van licht, de hoogste intenties en de hoogste expressies, het meest heilige van de Schepper.

Voor cellulaire verwerking creëren we cellen van licht. We scannen eerst je eigen fysieke wezen; we scannen je ziel en alle energielichamen in je wezen. We identificeren de vibratie die je momenteel hebt. We herkennen de vibratie van je ziel, en we voegen die vibraties samen. Door verbinding te maken met je huidige trilling en die van je ziel, laten we ze samensmelten en vullen ze met licht. Dit creëert voor ons een trillingsfrequentie die overeenkomt met de aspecten van je fysieke lichaam die zijn genezen en de vibratie van je ziel. Dit proces is erg schoon en duidelijk. We voegen geen ander licht toe, we gebruiken het licht van je ziel om de cellen te creëren.

Zodra we je wezen hebben gescand en de frequentietrilling hebben bepaald waarmee je ziel en je genezen fysieke wezen zijn uitgelijnd. We krijgen dan toegang tot deze vibratie om cellen van licht te herscheppen. Als je er klaar voor bent, stappen we naar voren en creëren we een cirkel om je heen met veel Arcturische Lichtstuurders. We beginnen licht te gieten dat niet van onze beschaving komt, maar rechtstreeks van de Schepper, door onze wezens, in jullie wezen. Door deze energie uit te zenden, beginnen we de nieuwe cellen van licht te integreren die jouw vibratie van een geheeld en geheel lichaam en wezen bevatten, en de hoogste vibratie van je ziel. Wij ondersteunen deze cellen terwijl ze verankeren in uw eigen cellen.

Dit proces kan lang duren en u wilt misschien gaan liggen om het volledig te ervaren. Je voelt misschien dat je hele lichaam wordt verlicht door het meest glorieuze en fantastische licht. U kunt oude wonden voelen wegtrekken. Je zult nieuwe inzichten kunnen voelen. Wanneer je cellulaire therapie ervaart, verandert en transformeert je hele wezen. Er is een vereniging, een synthese die voortkomt uit je ziel, nieuwe hogere aspecten van je ziel worden geüpload naar je fysieke wezen. Je kunt een gehechtheid voelen, een diepere verbinding met je ziel, of een dieper bewustzijn van je ziel. Het resultaat zal zijn dat je fysieke lichaam gevuld zal worden met licht en ondersteund wordt om te verjongen, regenereren en handhaven van hoge trillingen.

Naast het genezen van wonden en pijnen, zal je fysieke lichaam met meer gemak het licht van je ziel kunnen vasthouden. Daardoor voel je een diepere verbinding en belichaming van je ziel. Wij geloven dat deze transformatie nu essentieel is. Het helpt ook om oude gewoonten, oude negatieve energieën en informatie uit je wezen te verwijderen, vooral verankerd in je wezen vanuit het collectieve bewustzijn. Daardoor kan het bewustzijn van je ziel worden geïntegreerd in je fysieke lichaam, zal het meer ontspanning en ontspanning creëren, waardoor je gemakkelijker de leiding van je ziel kunt volgen. je fysieke lichaam zal het licht van je ziel kunnen vasthouden. Daardoor voel je een diepere verbinding en belichaming van je ziel.

Wij geloven dat deze transformatie nu essentieel is. Het helpt ook om oude gewoonten, oude negatieve energieën en informatie uit je wezen te verwijderen, vooral verankerd in je wezen vanuit het collectieve bewustzijn. Daardoor kan het bewustzijn van je ziel worden geïntegreerd in je fysieke lichaam, zal het meer ontspanning en ontspanning creëren, waardoor je gemakkelijker de leiding van je ziel kunt volgen. je fysieke lichaam zal het licht van je ziel kunnen vasthouden. Daardoor voel je een diepere verbinding en belichaming van je ziel. Wij geloven dat deze transformatie nu essentieel is. Het helpt ook om oude gewoonten, oude negatieve energieën en informatie uit je wezen te verwijderen, vooral verankerd in je wezen vanuit het collectieve bewustzijn.

Daardoor kan het bewustzijn van je ziel worden geïntegreerd in je fysieke lichaam, zal het meer ontspanning en ontspanning creëren, waardoor je gemakkelijker de leiding van je ziel kunt volgen. Wij geloven dat deze transformatie nu essentieel is. Het helpt ook om oude gewoonten, oude negatieve energieën en informatie uit je wezen te verwijderen, vooral verankerd in je wezen vanuit het collectieve bewustzijn.

Daardoor kan het bewustzijn van je ziel worden geïntegreerd in je fysieke lichaam, zal het meer ontspanning en ontspanning creëren, waardoor je gemakkelijker de leiding van je ziel kunt volgen. Wij geloven dat deze transformatie nu essentieel is. Het helpt ook om oude gewoonten, oude negatieve energieën en informatie uit je wezen te verwijderen, vooral verankerd in je wezen vanuit het collectieve bewustzijn. Daardoor kan het bewustzijn van je ziel worden geïntegreerd in je fysieke lichaam, zal het meer ontspanning en ontspanning creëren, waardoor je gemakkelijker de leiding van je ziel kunt volgen.

Je hoeft ons alleen maar te vragen om je te vergezellen om Arcturian Cellular Treatment te ervaren en we zullen het doen. We zullen je wezen beginnen te scannen, dan zullen we je omringen en beginnen met het uitzenden van de cellen van licht in je wezen. Het zal belangrijk zijn om jezelf een tijdje te aarden, door je voeten, je Aardesterchakra en je Wortelchakra in Moeder Aarde te ademen totdat je je volledig geaard en volledig aanwezig voelt.

Dit is een krachtige overgang die meer vrijheid en een gevoel van goddelijkheid in je wezen creëert. Als je voelt dat dit proces niets voor jou is, nodigen we je uit om je innerlijke leiding te volgen. Misschien realiseer je het later, of misschien is het gewoon niets voor jou. Vraag binnenin of je Arcturian Cellular Treatment moet ervaren om je ascentie te ondersteunen en je fysieke lichaam te ondersteunen in deze tijden van ascentie.


Wij danken u, wij houden van u,
Wij zijn de Arcturiërs