donderdag 30 september 2021

Korte energie update Donderdag 30 september 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte energie update
Donderdag 30 september 2021

DE TSUNAMI VAN GISTEREN HEEFT ZICH VERDER OPGEBOUWD MET EEN STIJGING VAN > 1 BILJARD***ZONNEWINDEN KP 1 GEEFT STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL LOODZWAAR GEVOEL GEVEN***SR PIEKEN TOT 44 HZ REINIGEN EN OPENEN ONZE HARTRUIMTE EN DIT OPENT DE 12 GALACTISCHE PORTALEN=12 BORSTWERVEL LICHAMEN MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE***DRUKKEND GEVOEL ONDER HET BORSTBEEN OPENT DE GROTE BORSTBUIS VOL MET LYMFE***NU HOOR JE DE METALEN DEELTJES LETTERLIJK DOOR EEN HOLLE BUIS RUISEN=OPENEN VAN DE BORSTBUIS =DE GROOTSTE LYMFEBUIS!!!

donderdag Kp2 Kp4
vrijdag Kp2 Kp5
zaterdag Kp2 Kp3

EEN zonnevlek barstte uit op 28 september en produceerde een langzame C2-klasse zonnevlam. Verwacht wordt dat deze op vrijdag 1 oktober de aarde zal raken en een zonnestorm zal veroorzaken tot KP 5.

Onze 12 borstwervel lichamen= borstwervels , worden nu flink geopend en gereinigd met een enorme detox van ons lymfesysteem tot gevolg. De 12 galactische genetische portalen en verbonden aan het AQUARIUS TIJDPERK.

De 12 borstwervellichamen zijn verbonden aan de 12 hemellichamen en nu de 6-7 planeten allemaal retrograde lopen is het dus duidelijk dat we ahw teruggaan naar het verleden om nog meer oud zeer te mogen zuiveren met licht en liefde.

Dit geeft druk op en rondom het borstbeen alsof er iets uit de diepte naar boven komt en naar buiten wil exploderen. Veel zuivering vd zijflanken van de borstkas mn de linkerkant en de linkerarm. Pijnlijke okselklieren, snel getriggert worden, immense moeheid, uitstoot van heel veel stresshormonen uit de cellen van vele levens en generaties. Ga in overgave, drink veel water, we verlaten de 3D matrix geheugen en stijgen op naar hemelse hoogten.

De onrust op de zon beïnvloeden onze emoties, psyche en lichaam.
Symptomen;
Verstoorde slaap, veel dromen uit het verleden
Omhoogkomen van sterke oude emoties, snel getriggert zijn
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel en kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien.
Hartritme uit balans oiv de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust
Pijnlijke herinneringen uit celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken

Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan en willen met rust gelaten worden.

Even een losse pols en korte update, ik ben goed gecenterd middenin de onrust om me heen, krijg momenteel gigantisch veel informatie binnen, zit verder lekker in mijn eigen ruimte in overgave en DO_NO_THING en geniet van IL DIVO en mijn knuffelige LOEBAS

Marjolein Ingrid Soulpursang