zondag 26 september 2021

Leven op de nieuwe aarde: vibrerende navigator Absolute Vader gechanneld door Marta


Leven op de nieuwe aarde: vibrerende navigator
Absolute Vader gechanneld door Marta

Gegroet, mijn zeer dierbare geliefde kinderen!
Vandaag gaan we verder met praten over de vierde dimensie waar velen van jullie zich vaak in bevinden.
Ik zou graag willen dat je leert om daar nu de hele tijd te blijven zonder terug te gaan naar de driedimensionale ruimte.
Als je succesvol bent, zal het veel gemakkelijker voor je zijn om de hoog vibrerende energieën te absorberen die hun meest actieve fase zullen bereiken.

Bovendien zullen deze energieën niet "onderweg" door je lichaam gaan, wat meestal het geval is, om te waken tegen een "overdosis".
Ze zullen effectiever met jullie subtiele lichamen gaan werken door ze te zuiveren van de overblijfselen van negatieve energieën en door jullie fysieke lichamen te transformeren in kristallijne lichamen van licht.


Begrijpen in welke dimensie je nu zit, en als je voelt dat je vibraties afnemen, is het essentieel om je onmiddellijk aan te passen om de hoogte te behouden die je al bereikt hebt.
Dus nu ga ik je een oefening aanbieden waarmee je je trillingsniveau kunt inschatten via je chakrasysteem en, in het algemeen, om te beseffen in welke dimensie je je bevindt.

Om deze techniek onder de knie te krijgen, kun je deze oefeningen het beste in een rustige omgeving doen en, nog beter, in een meditatieve staat.
Je moet er echter geleidelijk een gewoonte van maken om "on the fly" je disharmonische toestand te herkennen die je nog steeds terugbrengt naar de derde dimensie.

Oké, laten we verder gaan met de oefening zelf.

Plaats een betrouwbaar energieschild op je, roep je spirituele beschermers op, ontspan volledig, dompel jezelf onder in een meditatieve staat en breng al je chakra's in evenwicht.
Om dit te doen, roep je Ascentie-energie op en laat je het door al je chakra's stromen, te beginnen met de zevende en het te verankeren in de kern van je planeet.

Luister daarna goed naar jezelf.

Als je alles goed hebt gedaan, zullen je zeven chakra's allemaal op dezelfde frequentie trillen, dat wil zeggen op een identieke en regelmatige manier.
En vraag nu je chakra's - je subtiele zintuigen - om je achtereenvolgens te laten zien hoe ze zich voelen in de derde dimensie, in de vierde en dan in de vijfde.
Ze zullen je eerder de derde dimensie "laten zien" met chaotische bewegingen in het gebied van je lagere chakra's - van de eerste tot de vijfde.

De vierde dimensie kan door jou worden waargenomen als zachte bewegingen of een rotatie van je vijfde en zesde chakra, afzonderlijk of samen.
En ten slotte zal de Vijfde dimensie in je weerklinken door de pulsatie, de hitte of de rotatie van je "gouden driehoek" die je zevende en zesde chakra verbindt met de pijnappelklier.
Haast je niet en voel de drie staten scherp.

Wissel uw verzoeken willekeurig om totdat u uw driedimensionale sensaties hebt geautomatiseerd.
Begin dan geleidelijk aan deze oefening toe te passen op uw dagelijks leven door af en toe 'vallen' op te vangen van de vierde dimensie naar de derde.
Het is nu uiterst belangrijk om het grootste deel van de tijd in de vierde dimensie te blijven, waardoor je alle actuele gebeurtenissen in de wereld op de voet kunt volgen om er rustig op te reageren, zowel van buiten als van binnen.

We stoppen hier voor vandaag.

Oneindige liefde voor jou,

Vader-Absolute sprak met je