zondag 12 september 2021

Energie Update ~ Celia Fenn


Het is maar 11 dagen naar de Equinox op 22 september.

Sinds de Lions Gate Leap zijn we in een staat van flux terwijl we proberen om onszelf te gronden op deze nieuwe tijdlijn met hoge frequentie. Het is niet makkelijk.

Mijn lichaam doet pijn terwijl de hoge frequenties in elke cel trillen en alles losschud dat niet in onze toekomst thuishoort op dit nieuwe niveau.

Deze krachtige energieën zullen blijven dwarrelen en aan het licht brengen wat we moeten weten, en dit zal alleen maar intensiveren als we Equinox, de herfst in het noorden en de lente in het zuiden naderen.

Het is hoogstwaarschijnlijk dat we van Equinox, 22 september, naar de Schorpioenpoort en de 11/11 op 11 november, het gevoel hebben dat we enigszins in vrije val zijn.

Het wordt een cruciale tijd van keuze voor ons allemaal.
We worden uitgenodigd om onze percepties te reframen en de hogere waarheid in ons leven te zien.
We worden gevraagd om duidelijk en met de OGEN van LIEFDE te ZIEN.

Alleen met zo ' n duidelijke perceptie kunnen we duidelijk zien wie we zijn en wat we nodig hebben om Liefde en Harmonie op aarde te creëren op dit moment.

Aartsengel Michael nodigt ons uit om te zien met de ogen van een kind, en om onschuld en liefde te vinden, ongeacht waar we zijn.
Ademhalen, uitbreiden... geniet ervan!

Laat de kleine maar mooie dingen in het leven je kracht geven.

Ken je eigen kracht om meer en meer van de Liefde en Schoonheid te creëren, totdat dat alles is wat je ziet want dat is wat je creëert.