zondag 12 september 2021

Boodschap van de Raad van het Innerlijke Licht. Gechanneld door Rebecca Couch


Boodschap van de Raad van het Innerlijke Licht.
Gechanneld door Rebecca Couch

Mijn geliefden,
Dingen zijn beter dan ze lijken. Het klinkt misschien als een belachelijke uitspraak als het lijkt alsof de hele wereld op dit moment in zekere mate getraumatiseerd is. Maar je weet hoe het werkt in de spirituele wereld, dat uit angst, uitdagingen, chaos... vriendelijkheid altijd ontstaat. Dit is hoe diepgaande en fundamentele veranderingen plaatsvinden.

Het kan werken als rotserosie, onopgemerkt, gedurende een lange periode, of het kan gebeuren met harde wind in een oogwenk. De tijd is gekomen voor een radicale verandering op de planeet, aangezien de katalysatoren tegelijkertijd bestaan ​​om een ​​dergelijke alchemie te bereiken. Het is niet comfortabel, maar het zit diep in zijn kracht. De uitdaging is om diep in je ziel te weten, dat je sterk bent om - als een rotsblok in een stroom - de constante stroom van druk om je heen te weerstaan.

Wie ben jij ? Waarom ben je hier ? Wat is voor jou het belangrijkste? Wat overblijft?
Wat is kortstondig? En wat is eeuwig en ongehinderd? Dit is het moment om deze grondbeginselen op een diep bewust niveau door te nemen, omdat vooruitgaan naar het nieuwe dat vereist. De oude wereld kwam tot een einde zoals we die kenden, omdat het zijn basis in deze fundamentele waarheden had verloren en zal worden herbouwd vanaf het solide fundament.

Een reset was noodzakelijk, omdat de zaken te ver van de ware koers waren afgedwaald. Het is schokkend, maar absoluut noodzakelijk om jezelf opnieuw af te stemmen op wat juist en waar is. Het is de kruising van leeftijden, en een tijd voor herbeoordeling van het hele systeem. Een doorstart van het plan.

Dus wat kun je doen om deze veranderende tijden te overleven? Je weet nu dat je diepe innerlijke relatie met jezelf je grote kracht is, je verbinding met wat waar is. Zonder dat ben je op drift, kwetsbaar voor externe stormen. Je innerlijke wereld is solide en waar, hoewel het een sprong in het diepe kan zijn om daar te komen. Volhouden!

Ga verder met het verkennen van de grot met je unieke kaars en je komt bij een prachtige grot van licht, gegenereerd door je innerlijke zon. Je zult niet teleurgesteld zijn en je zult deze magische plek van jezelf nooit kunnen vergeten, speciaal voor jou ontworpen en waar al je diepe, echte, ware en krachtige innerlijke leiding zich bevindt. Alles wat je ooit nodig hebt is hier ... advies, levensonderhoud, de rust en het gezelschap waar je van gedroomd hebt zijn hier. De antwoorden staan ​​hier. De bron van onvoorwaardelijke liefde waar je zo naar verlangt is hier.

Vanaf daar wordt alles echt gereset in je authentieke kompas. Van daaruit presenteren zich alle dingen die bij u passen. Dus als de buitenwereld je roept, ga dan naar binnen. Doe het tegenovergestelde van wat hij van je verwacht. In plaats van schreeuwend met je handen in de lucht te rennen, haal diep adem en ga naar de kamer van je hart. Maak gebruik van de oneindige reserves om je daar te houden.

Stel alle vragen en luister naar het advies dat daar vandaan komt. Zo ga je geluiden van buiten tegen en zoek je eerst naar innerlijke rust. Als je er eenmaal op inspeelt, kun je sterk blijven in de storm. Je moet absoluut weten dat je niet bent wat er om je heen wervelt. Nadat we de grote innerlijke hulpbron hebben aangeraakt, is er niets uiterlijks dat het kan overwinnen. Dat wetende verandert alles. Dit is je grote reset.

Nadat je je innerlijke kompas, je ware noorden, hebt gereset, werkt alles dienovereenkomstig. Je weet wat goed voor je is. Je neemt beslissingen op basis van deze waarheid. Je stemt jezelf af op anderen die dezelfde richting delen. Jij kiest wat natuurlijk is, wat echt is, wat echt is - voor jou.

Alles in je fysieke leven herschikt zich eromheen. Sommige beslissingen zijn gemakkelijk, andere moeilijker, maar ze komen allemaal overeen met jouw waarheid, want er wijkt nu niets meer van af. Respect voor jezelf en je innerlijke integriteit is het belangrijkste... want als dit eenmaal is vastgesteld, zal alles wat je doet erdoor geïnformeerd worden en kan het nooit buiten het rijk van liefde zijn. Omdat liefde de werkelijke basis van alles is ... dit is wat de echte reset vormt.

"Maar wat kan ik in mijn fysieke wereld doen om dit uit te drukken tegen wat een overweldigende kans lijkt op het tegendeel? ". Het kennen en uitstralen van liefde is alles. Het is besmettelijk. Het verbindt ook iedereen die er zo uitziet met zichzelf... dus je zult een baken zijn voor degenen die dat niet kunnen en je zult verbinding maken met iedereen die dat ook doet. Het kwaad in de wereld heeft geen idee van de kracht van liefde omdat het zich voedt met het tegenovergestelde. Je roeit het tegenovergestelde uit door liefde te zijn in alles wat je bent en alles wat je doet. Natuurlijk is liefde je superkracht!
Het is DE superkracht, en dat is wat jij bent.

Inspiratie wordt geboren uit de vuren van liefde. Je zult weten wat je moet doen, op je eigen manier, om deze grenzeloze liefde tot uitdrukking te brengen. Het kan een groot aantal praktische kleine dingen zijn of het creëren van grotere, geïnspireerde projecten... volg gewoon de ingevingen van je hart. Hoe navigeer je door de waanzin van de buitenwereld?

Eén inspiratie, één beslissing tegelijk. Breng alles wat u bezighoudt naar uw hart en het zal u adviseren. Het is heel belangrijk om je niet te laten overweldigen door de enorme omvang van het probleem, maar om te weten dat jij, als persoon, de kiezelsteen bent die in de vijver valt en een golf creëert die heinde en verre reist. De ene rimpeling ontmoet de andere en nog een en al snel ontstaat er een golf. Velen worden gecreëerd door de opeenhoping van sommigen. En in vluchtige tijden van verandering, het enige dat nodig is, is een kleine vonk om droog hout te ontsteken! Je kunt het zijn voor je doel, geïnspireerd door liefde - hoe klein je ook denkt dat het is. Onthoud dat liefdesdaden, hoe klein ook, altijd immens groot zijn.

Richt je energie op liefde, niet op het tegenovergestelde dat voor onrust zorgt in de buitenwereld. Wanneer je er getuige van bent, bevestig de liefde. Omdat liefde alles overtreft. Jouw superkracht!


De Raad van Innerlijk Licht
Gechanneld door Rebecca Couch