maandag 13 september 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Waar Jullie Ascensie Werkelijk Over Gaat ~ 12 september 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Waar Jullie Ascensie Werkelijk Over Gaat

Gechanneld door Daniel Scranton – 10 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zitten in het proces om onze overzielen te worden, zoals jullie in het proces zitten om jullie hogere zelven te worden, en we willen dat jullie beseffen hoe gezegend jullie zijn om deze overgang te maken, hoe moeilijk en uitdagend de verschuiving ook is geweest. Wij begrijpen het proces van het afwerpen van de huid om opnieuw geboren te worden, want wij maken op dit moment iets soortgelijks door. Wat wij zijn gaan beseffen is dat het proces niet gaat over het achterlaten van onze oude identiteit als de Negende Dimensionale Arcturiaanse Raad. Dit is een proces om meer te worden van wie wij zijn. Het is een proces van het verbreden van het idee van wie we zijn en dat weten permanent vast te houden.

En dus, wanneer jullie de moeilijkere ervaringen doormaken die jullie hebben, en je voelt dat je jezelf verliest in het proces, onthoud dan dat de ervaring die je hebt er een is van meer worden, niet minder. Jullie ego kan zich vastklampen aan wie jullie zijn geweest. Je ego kan zich zeker identificeren met dat aspect van jou en het zien als het meest significante aspect, maar op die momenten is het belangrijk je te herinneren dat het proces van worden gaat over het opnemen van meer van het echte zelf. Dus wat je aan het afwerpen bent zijn ideeën die vals zijn. Jullie werpen de filters af die jullie verhinderen jezelf duidelijk te zien als de wezens van licht en liefde die jullie werkelijk zijn.

Jullie hoeven jezelf niet door dit proces heen te worstelen. In plaats daarvan willen jullie je overgeven aan het proces. Jullie willen het valse zelf opgeven om meer van jezelf te worden, en soms betekent dat dat je moet loslaten wat je hebt gebruikt om jezelf als jezelf te identificeren. Het kan heel moeilijk zijn voor je trots om je te realiseren dat jij niet je prestaties, je goede daden en je status in de wereld bent. Je bent een deel van iets dat veel groter is dan al die dingen samen en meer.

En dus is het voor jullie allemaal het meest heilzaam om jezelf te zien als jouw wereld, als dit sterrenstelsel en als dit universum van ons en om jezelf in de stroom te laten zijn. Dit is de best mogelijke ervaring die je kunt hebben, en vroeg of laat zal zelfs jouw ego dit als waarheid erkennen. Worden wie je werkelijk bent gaat meer over loslaten dan over het beklimmen van een ladder, en als deze transmissie met je resoneert, dan heb je dat idee losgelaten en heb je veel meer losgelaten dat jou heeft tegengehouden in je wording.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org