maandag 13 september 2021

BOODSCHAP VAN DE ENGELEN / Gechanneld door: Ann Albers ~ 12 september 2021

BOODSCHAP VAN DE ENGELEN

Gechanneld door: Ann Albers – 11 September 2021

Mijn lieve vrienden, we houden zoveel van jullie,

Stel je even voor dat je een boer bent die in een prachtig land woont. Je gewassen zijn afhankelijk van water uit een nabijgelegen bron. Stel je nu eens voor dat dit een magische bron is. Als je denkt aan liefde, vriendelijkheid, vrede of andere gedachten die je inspireren, kalmeren of verrukken, stroomt het water vrijelijk. Het borrelt op, onbelemmerd, en vult alle geulen. Wanneer je denkt aan boosheid, verdriet, frustratie of jaloezie, sluit de grond zich tijdelijk en wordt de watertoevoer afgesneden. Als het water stroomt, worden je gewassen gevoed en bloeien ze. Wanneer het water wordt afgeknepen, groeien je gewassen niet of nauwelijks.

In de mate dat je gedachten je verheffen is er een gestage stroom water. In de mate dat je gedachten je naar beneden halen, wordt de toevoer afgeknepen.

Dit is vergelijkbaar met hoe de energie en leiding van het Goddelijke in je leven werken. Wanneer je gedachten je verheffen, ben je als die open bron. Je staat toe dat de liefde, genade, goedheid en leiding van het Goddelijke in je leven opborrelen en al je dromen voeden. Wanneer je gedachten je naar beneden halen, sluiten ze je af voor de liefde die altijd wacht om in je leven op te borrelen.

Terwijl je door je dagen gaat, willend wat je wilt en dromend wat je droomt, weet dan dat je je niet voortdurend hoeft voor te stellen of te denken over wat je wilt. Je moet enkel de “wateren” van genade, goedheid en leiding in je leven laten stromen. Dat doe je door gedachten te kiezen die je verheffen in plaats van die je naar beneden halen. Als je je per ongeluk naar beneden gesleurd voelt door je eigen denken, zeg dan, zodra je jezelf betrapt, tegen jezelf: “Wacht eens even! De wereld heeft me net geïnspireerd om gedachten te denken die me naar beneden halen. Ik ben mijn voorraad aan het afknijpen! Ik wil de buitenwereld niet zoveel macht geven over mijn goedheid, mijn genade en mijn leiding. Ik wil mezelf niet afknijpen. Ik wil open blijven staan voor al het goede dat van mij is.” Dan kies je een beter voelende gedachte en laat je de liefde weer vrijer in je leven stromen.

We hebben hier het hele jaar door vaak over gesproken. Nu de energieën op jullie planeet steeds intenser worden en jullie de 5e-dimensionale realiteiten binnengaan, is het steeds belangrijker voor jullie gezondheid, rijkdom, geluk en welzijn om open te blijven staan voor de liefde die vanuit de Bron binnenkomt. Het overstroomt jullie planeet nu, en wanneer je het afknijpt, doet het pijn. Het kost heel weinig moeite om een stroom van liefde te weerstaan. Je kunt een compliment afslaan en niet eens terugdeinzen. Als je weerstand biedt aan de ongelooflijke overstromingen van liefde waar de mensheid collectief om heeft gevraagd, doet het verzet pijn. Het verstrakt je lichaam, sluit je geest voor nieuwe ideeën en put je uit.

Wij veroordelen niemand van jullie als je deze symptomen ervaart. De meesten van jullie hebben dat, van tijd tot tijd. Het is niet iets om je voor te schamen, maar eerder iets om je bewust van te zijn. Deze afgeknelde gevoelens bieden je eigenlijk begeleiding.

Wanneer je je bewust wordt van je weerstand tegen liefde, vreugde, genade, goedheid en leiding, vraag jezelf dan af: “Is het de pijn waard om mezelf af te knijpen van liefde?”

Bijvoorbeeld, wanneer iemand je van streek maakt, is het dan de pijn waard om jezelf met woede af te knijpen, of zou je beter gediend zijn met een korte uitbarsting van woede die je waarschuwt voor de noodzaak om je gedachten, je situatie of je manier van omgaan met deze persoon te veranderen? Zou het niet beter zijn om over te schakelen op zelfliefde, die je op zijn beurt zal helpen gezonde keuzes te maken, zodat je kunt leven en laten leven?

Wanneer we zeggen “open blijven staan voor liefde,” hebben we het over de keuze om iets

zoeters, rustgevenders, vriendelijkers of liefdevollers te denken. Het onderwerp van jouw verbeterde gedachte doet er niet toe. De vibratie wel. Een situatie kan je zo erg dwarszitten dat je geen enkele goed voelende gedachte over die bepaalde situatie kunt vinden. Je kunt echter wel je koffie waarderen! Een persoon kan je gevoelens diep gekwetst hebben en op dit moment kun je niets goeds over die situatie denken, maar je kunt ervoor kiezen om te waarderen en dankbaar te zijn voor het feit dat je niet hebt gereageerd. Je kunt denken aan een ander persoon die je adoreert. Je kunt een tevreden poes, een speelse puppy of een gelukkig kind waarderen. Je kunt genieten van de textuur van een deken, de frisse ochtendlucht inademen, of dankbaar zijn voor het dak boven je hoofd en het eten op tafel.

Je denkt misschien dat deze eenvoudige, ongerelateerde gedachten er niet toe doen, maar dat doen ze wel. Ze veranderen jouw vibratie, en in een hogere vibratie, stop je met het afknijpen van de liefde die jouw leven binnen wil stromen. Met elke verbeterde gedachte, ongeacht het onderwerp, sta je open voor meer liefde. Wat een opluchting! Je hoeft jezelf niet te dwingen om je goed te voelen over de dingen die niet goed voelen. Je hoeft je alleen maar te concentreren op iets anders waardoor je je beter voelt!

Er zijn geen medailles in de hemel voor het dwingen van jezelf om jouw erwten en wortelen te eten (tenzij je ze lekker vindt natuurlijk!) en er zijn geen beloningen voor het dwingen van jezelf om lekker te vinden wat je niet lekker vindt. Concentreer je gewoon ergens anders op. Stel je er gewoon voor open om de liefde te laten stromen waar je die gemakkelijker kunt voelen, en erken dat, of je die nu ziet of niet, of je die nu voelt of niet, er in iedereen het licht van het Goddelijke is en dat je dat licht kunt liefhebben, wat er ook gebeurt.

Stel je de lente voor. Telkens als je een gedachte denkt – over welk onderwerp dan ook – die je verheft, stel je je verder open voor liefde, genade, goedheid en leiding. Telkens als je een gedachte denkt – over welk onderwerp dan ook – die je naar beneden haalt, knijp je hem af.

Bezit deze superkracht, geliefden. Bezit je vermogen om je vibratie te veranderen door gedachten te kiezen die verheffen, en laat het je goed dienen, want ieder van jullie verdient een onbelemmerde, gestage stroom van liefde in je leven.

Wanneer genoeg van jullie deze liefde in jullie individuele levens laten stromen, dan zullen zelfs jullie weerpatronen veranderen, want jullie dierbare Moeder Aarde moet de druk loslaten die zich opbouwt wanneer mensen zich afsnijden van de stromen liefde die in jullie liefdes willen stromen. Elke keer dat je een vriendelijker, liefdevollere gedachte kiest – ongeacht het onderwerp – open je je voor genade, goedheid en leiding in je eigen leven, en word je ook een vibrerende bijdrage aan het leven zelf.

God zegent u! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org