woensdag 14 juli 2021

De Ontwikkeling van de Nieuwe Jij is Subtiel en Mild ~ 14 juli 2021 ~ Brenda Hoffman

De Ontwikkeling van de Nieuwe Jij is Subtiel en Mild

Gechanneld door Brenda Hoffman – 12 Juli 2021 – Life Tapestry Creations.com

Dierbaren,

Jullie hebben de behoefte om perfect te zijn, om onmiddellijk vrij te zijn van alle belemmeringen voor een nieuwe jij.

Een nieuwe jij worden is een proces, geen activiteit die van de ene dag op de andere komt.

Jullie zullen opruimen of verschuiven wanneer jullie dat nodig hebben. Ook al wil een peuter net zo vaardig zijn als zijn oudere broer of zus, toch is dat onmogelijk zolang hij niet de nodige vaardigheden heeft ontwikkeld. Of, het kan nooit mogelijk zijn omdat de peuter en zijn oudere broer of zus verschillende entiteiten zijn.

Veel van je nieuwe vaardigheden moeten verder ontwikkeld worden voordat ze geactualiseerd kunnen worden.

Herinner je je nog dat je als kind interesses had die zich tot volwassen 3D interesses of je carrière ontwikkelden? Zo is het nu ook. Elke interesse kan minimaal lijken totdat het wordt gekoppeld aan een nieuwe vaardigheden set of idee.

Sta jezelf toe om in je nieuwe jij te stromen zonder angst, moeten, of verplichtingen.

Ook al keer je misschien terug naar 3D angsten of dwanghandelingen omdat dat je vroegere comfort zone is, je hebt het moeilijke werk voltooid om uit je 3D wezen te stappen. Net zoals vele 3D baby’s, peuters en jonge kinderen terugkeerden naar hun Universele kennis via onzichtbare vrienden en andere indicatoren totdat zij zo verstrikt raakten in het 3D leven dat zij hun Universele toegang vergaten.

Het omgekeerde gebeurt nu met jullie. Jullie vergeten of negeren snel jullie 3D-weten. Terwijl jullie dit doen, kunnen sommige stukken naar de oppervlakte komen, net zoals de wind woelige golven in het meer kan creëren.

Als er voor jou woelige golven ontstaan, pak ze dan aan zoals je wilt, wetende dat je golven spoedig weer licht en luchtig zullen zijn.

Jullie hebben niet langer een aards leven nodig om een specifieke angst te verkennen zoals jullie in 3D deden. Dit is een nieuwe wereld. En in deze nieuwe wereld pak je aan, functioneer je, reageer je op of creëer je zoals jij dat wilt. Wens je de woelige golven aan te pakken? Doe dat dan. Wil je wachten tot de golven wegtrekken? Doe dat dan. Wil je de woelige golven negeren en voorwaarts blijven gaan? Doe het.

Dit is niet de wereld van je ouders. Je bent een nieuw wezen in een nieuwe wereld. Je verkent dit en creëert dat – wanneer je maar wilt. Ook al ben je een nieuw wezen dat nieuwe vaardigheden leert, dit is geen maanden of jaren durend proces.

Je bent een wonderbaarlijk wezen in een nieuwe wereld. Vaardigheden zullen duidelijk worden wanneer je klaar bent om ze te gebruiken, net zoals antwoorden duidelijk zullen worden wanneer je klaar bent om ze te gebruiken.

Terwijl je van de ene interesse naar de andere fladdert, zul je automatisch de vaardigheden verwerven die je wilt wanneer je ze nodig hebt.

Universele vaardigheden gaan over gemak en gratie. Drie-D vaardigheden zijn gebaseerd op angst en straf.

Waarschijnlijk heb je een 3D angst in 3D leven na leven herhaald om er zeker van te zijn dat je niet langer aan die angst gebonden was. Zie jezelf nu als een honingbij die van belang naar belang fladdert en hier en daar zoete honing verzamelt.

Velen van jullie beweren dat je in je cocon blijft. Wij, van de Universums, zijn het daar niet mee eens.

Ook al lijkt het alsof er niet veel veranderd is in je leven, je hebt al een aantal weken niet in een cocon gezeten. Denk terug aan de stukjes die aangaven dat er iets veranderde. Misschien een nieuwe herinnering, een wazig gevoel van zijn, interactie met nieuwe mensen of dieren, of weinig behoefte vinden om te doen wat je ooit productief vond.

Duizenden kleine stukjes die aangeven dat je niet langer in een cocon staat bent. Wat je niet erkent is dat je midden in een nieuwe norm zit, ondanks je desinteresse in het verlaten van je huis, je gemeenschap, of elke indicator die je hebt gecreëerd om te geloven dat je in een cocon blijft.

Jullie zijn op een nieuwe plek, jullie horizon verbredend. Misschien niet zoals je ooit in 3D deed, maar zeer zeker als een nieuw wezen.

Hoewel een zuigeling die lacht of een rammelaar oppakt als groei wordt beschouwd, vermanen jullie jezelf ondanks je verbazingwekkende groei van de afgelopen weken. Sommigen van jullie zijn slechts aan het creëren of maken gebruik van minder zichtbare vaardigheden.

Jullie meten je groei nog steeds in 3D-termen – luid en brutaal. Nieuwe jij is subtiel en zacht. En zo is het dat de nieuwe jij is aangekomen op een manier die het beste is voor jouw vrede en tevredenheid.

Zal jullie huidige leven veranderen? Zeer zeker wel. Net zoals een 3D pasgeborene een peuter, tiener, en volwassen wordt.

Het verschil is dat jullie nieuwe jij-uitbreiding zacht en mild is, net zoals dat geldt voor het Universele leven. Zo zij het. Amen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, aan je nieuwsbrief toe te voegen, enz. Maar behoud a.u.b. de integriteit van deze blog door de naam van de auteur/het kanaal te vermelden: Brenda Hoffman, en de link van de bronwebsite: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org