zaterdag 26 juni 2021

VRIENDELIJKHEID “Vriendelijkheid is datgene waarvan jij de vibratie draagt” / door: Wendy Ebus26 juni 2021

VRIENDELIJKHEID

“Vriendelijkheid is datgene waarvan jij de vibratie draagt”

Gechanneld door: Wendy Ebus – gepost op 24 Juni 2021

Wendy: Is er iets dat ik kan opschrijven?

Vriendelijkheid: Luister naar jouw visioenen, want zij zullen het nieuwe tijdperk van Licht, Liefde en Vergeving brengen.

De herinnering dat we allemaal verbonden zijn, zal deze grote verschuiving teweegbrengen. Het is in het besef dat we allen één zijn, en dat we in feite een soort familie zijn, dat er het grote ontwaken en de grote sprong voorwaarts is.

Voorwaarts betekent in dit licht, Kleintje, dat er mensen zijn die wachten om gehoord en gezien te worden, die grote vreugde zullen brengen. Diegenen die wachten om het grootste wat de mensheid te bieden heeft te onthullen, en dat is VRIENDELIJKHEID. Vriendelijkheid voor iedereen, en voor alles.

Degenen waar we naar refereren zijn niet degenen die de barricades bestormen. Zelfs niet diegenen die vlak achter de poortwachters staan. Maar zij die zacht en mild zijn, en vriendelijk.

Vriendelijkheid is een van de eigenschappen van dit menselijk ras dat in ieder mens is blijven hangen. Ieder mens maakt deze dagelijkse keuze, om te handelen of te reageren met vriendelijkheid, of het nu in woorden, daden of gedachten is. O ja, zelfs vriendelijkheid in je gedachten zal grote verandering teweegbrengen. Zie je, kleintje, het hoeft niet ingewikkeld te zijn.  Vriendelijkheid is datgene waarvan jij de vibratie draagt, het is een van de Menselijke eigenschappen, zogezegd. Handelen met vriendelijkheid, brengt overvloed in alle dimensies teweeg. Dat is iets wat jullie allemaal gaan ontdekken.

Let op jouw verwachtingen, kleintje, want ze staan op het punt uit te komen. In feite zullen alle verwachtingen uitkomen, want er zijn vele dimensies waarin slechts één persoon kan vertoeven.  Een ziel, of persoon, kan op veel verschillende plaatsen vertoeven, en er maar één uitkiezen, die ‘dit leven’ wordt genoemd. Maar dit leven is zo, zoveel meer! Het heeft zoveel aspecten! Dit leven heeft zo’n overvloed aan verscheidenheid, zodat het de mens meer dan één leven kost om de meeste ervan te ontdekken.  In feite heeft het de mensheid duizenden jaren gekost, en nog steeds zijn er enkele wonderen, zoals jullie het noemen, op Aarde. Wij noemen het liever de vele dimensies van deze Aarde, of de gezichten van de Aarde-Moeder.

Deze Aarde is op een bepaalde manier een geschenk, niet alleen voor hen die erop wonen, maar ook voor ons, de toeschouwers. Er valt veel te leren van deze bijzondere Aarde en van de handelingen van haar bewoners daarop.

Inderdaad, niet alles is goedheid, maar er is een grote uitbreiding. En op het einde, zal alles wat overblijft, vriendelijkheid zijn. En alles zal goed zijn.

Wij verlaten jullie met grote liefde en vertrouwen en zeggen jullie vaarwel.

The Smiling Team of Loving Hearts

Kanaal en vertaling: Wendy Ebus

www.differentperspective.nl

www.nodramalamas.com

www.hetverscholenland.nl