vrijdag 25 juni 2021

Met je voeten praten


Met je voeten praten

Is het je opgevallen dat je voeten naar je toe roepen? Zijn ze pijnlijk of moe? Misschien veranderen ze zelfsuiterlijk en je hebt je afgevraagd waarom? Als je actief je levenspad in twijfel hebt getrokken en naar redenen hebt gezocht, zoals 'waarom' je op de plek bent waar je nu bent en wat je 'keuzes' ermee te maken hadden, dan is het waarschijnlijk dat je voeten tekenen vertonen van intense activering. Zie je, je voeten en je richting zijn impliciet met elkaar verbonden en het zijn je voeten die de belangrijkste indicatoren zijn van je spirituele ascensie.

The Feet - Your Life Book
Je voeten zijn ongelooflijk complexe natuurwonderen. Ze ondersteunen en verbinden je met de aarde. Ze zijn het mechanisme waardoor je energetisch 'direct' communiceert met onze planeet en oneindige boodschappen doorgeeft tussen je lichaam en de kern van ons geliefde huis. Het zijn uw voeten die u ondersteunen. Het zijn uw voeten die u door het leven voeren, elke kleine nuance voelen van wat u zowel motiveert als weerhoudt om ongehinderd en in uw kracht vooruit te gaan.

Je voeten helpen je om je lichaam in balans te brengen, omhoog en omlaag te bewegen, te lopen, rennen, sprinten of zelfs te vliegen. Het zijn je geliefde voeten die je energetisch waarschuwen voor opkomende kansen en zelfs gevaren, omdat ze zo verbonden zijn met elk ander systeem van je lichaam. Je voeten vertellen het hele verhaal van je leven, je kunt ze lezen als een 'levensboek'.

Communiceren met je voeten
Inderdaad, als je je voeten in je handen houdt en je ogen sluit, kun je je voeten vragen waar ze zijn geweest, wat ze hebben meegemaakt en hoe hun energie je door levens heen heeft gedragen. Ze zijn een levend 'levensboek'. U kunt uw voeten ook vragen wat hun boodschappen en richtlijnen zijn met betrekking tot uw huidige leven. Vraag ze wat ze van je nodig hebben en luister dan. Schrijf op wat je hoort. De berichten zullen doorkomen als een intern weten. Probeer niets af te schaffen dat u intuïtief vindt. Volg daarna de instructies van uw voeten.

Het helpt ook als u uw voeten dagelijks masseert. Houd ze goed geëxfolieerd, gehydrateerd en buigzaam en houd ze vaak in uw handen. Door je handen en voeten te verbinden ontstaat een magische feedbacklus die de groei van je ziel en het goddelijke levenspad activeert. Ik heb een krachtige geleide meditatie die je voeten en je hele lichaam opnieuw zal kalibreren

The Ancients Revered The Feet
Als je ooit diep naar oude beelden, kunstwerken en bas-reliëfs hebt gekeken, zou je hebben gemerkt dat de voeten prominent aanwezig zijn. De voeten zijn meestal groot en breed en dragen geen schoenen of dunne sandalen van riet of leer, mooi, sterk, rechtstreeks verbonden met de grond. In het bijzonder waren het de oude Egyptenaren, Sumeriërs en Grieken die hun godinnen, goden en mensen zouden uitbeelden die ernaar streefden het goddelijke te ontmoeten, altijd met de linkervoet naar voren, de rechter aanwijzend - wat betekent dat ze wandelen met de geest die het fysieke leidt. Loopt u met uw linkervoet naar rechts? Mijn hele leven heb ik me 'uit de pas' gevoeld als ik een andere kant op liep. Misschien ben je wel dezelfde, wandelend altijd in harmonie met de geest?
Voeten en uw richting

Het zijn uw voeten die reageren op de boodschappen van de ziel. De zenuwuiteinden in uw voeten communiceren en ontvangen instructies van elk energiecentrum (chakra) van uw lichaam. En er zijn ook verschillende chakra's op de voeten. Telkens wanneer ik een persoonlijke genezingssessie leid, voel ik me aangetrokken om zowel de voeten als de knieën vast te houden om te zorgen voor evenwicht en een diep gevoel van gegrondheid in het lichaam.

Terwijl je voeten de subtiele energetische boodschappen van je chakrasysteem oppikken (die reageert op de begeleiding van je ziel), wordt hen precies verteld hoe en wanneer ze je door het leven moeten leiden. En afhankelijk van hoe goed je menselijke persoonlijkheid (de energie van je hoofd - vaak het ego genoemd) zijn leiderschap heeft herkend, verbonden met en in het hart (de zielekamer) is gevallen, zal bepalen hoe gemakkelijk de gewenste richting van je ziel zal worden gevolgd.

Vaker wel dan niet, is het jouw persoonlijkheid die het oneindige weten van de ziel in de weg staat. En dus, ook al weet de ziel wat je nodig hebt en wat het beste voor je is, kan je hoofd de leiding van de ziel opheffen en zullen je voeten dit oppikken. Dus terwijl je ziel misschien wil dat je vooruitgaat, houdt de persoonlijkheid je tegen, wat wrijving, verwarring en problemen met de voeten veroorzaakt.

Voeten en je spirituele hemelvaart
Je voeten zijn de belangrijkste indicatoren van je spirituele ascensie. En 'spirituele ascensie' verwijst naar je voortdurende bewuste evolutie, als een mens die zich gedraagt ​​met een diepgaande kennis van je spirituele (op de ziel gebaseerde en oneindige) realiteit. Met andere woorden, hoe meer je wakker wordt met wie je bent (voorbij de fysieke realiteit), hoe groter je ascensie ontvouwt . En terwijl het zich ontvouwt, ervaart je fysieke lichaam upgrades, veranderingen en activaties in overeenstemming met je ontwikkelende energetische bewustzijn.

Zie je, het fysieke lichaam neemt zijn signalen van je energielichaam en naarmate het energielichaam ascendeert, lichter wordt en verandert, doet je fysieke lichaam dat ook. Je fysieke lichaam laat dan oude patronen en zwaarte los en hoe goed je dit proces laat gebeuren, bepaalt hoe soepel je ascensieproces verloopt.

Je voeten ondergaan (in het bijzonder) een grote verandering naarmate je spirituele ascensie groeit. Ze vertellen je veel over je levenspad in ontwikkeling.
Veel voorkomende lichamelijke symptomen van het activeren van uw voeten - tijdens spirituele ascensie:
• Jeukende voeten / voetschimmel - Mogelijk bent u te star en bestand tegen verandering. Laat nieuwe ideeën stromen. Volg nieuwe richtingen. Wees natuurlijker en open voor de elementen. Het is niet nodig om te verbergen wie je bent. Laat de frisheid binnen. Onthul uw authentieke zelf.

• Hete voeten / tintelingen - waarom sta je stil? Er is niets te vrezen. Zet de volgende stap en ga verder.

• Plantaire fasciitis (hielpijn) - Heb je op de rem gezet? Gaat het leven sneller dan u zou willen? Wil je terug in de tijd of is je nieuwe richting een waar je niet zeker van bent? Grijp de kans en ga mee met de toekomst die zich ontwikkelt.

• Stressfracturen / rollen van de enkels - Je moet langzamer gaan werken, maar jezelf toch pushen. Je voeten zeggen 'stop'. Er is iets dat u moet zien en erkennen, dat is recht voor u.

• Blaren / likdoorns / eeltknobbels - Je hebt meer bewegingsruimte nodig en wees gewoon jezelf. Waarom houd je jezelf tegen? De ziel wil dat je bevrijd, vrij, gemakkelijk en in de stroom van het leven wordt. Volg het minder drukke pad.

• Fallen Arches - Je staat al veel te lang op één plek (metaforisch gesproken). Breng afwisseling, spontaniteit en een lichte houding naar voren. Sta open voor het nieuwe. Vertrouw op de stroom. Je wordt ondersteund door spirit.

• Ticklish Feet - Betrek je meer volledig bij je richting. Ik vind het heerlijk om persoonlijk verantwoordelijk te zijn voor uw keuzes.

• Hinkende / pijnlijke voeten - Rust en zet je voeten omhoog. Je pusht te hard. Er is een minder pijnlijke en eenvoudigere manier die zich ontvouwt.

• Laat het me weten in de (opmerkingen hieronder) als je andere symptomen van opstijging van de voeten hebt en zou je willen weten wat deze betekenen?

Je linkervoet
De linkerkant van je lichaam wordt beïnvloed door de werking van de rechterkant van je hersenen, dat is je intuïtieve, vrouwelijke en fantasierijke hersensfeer. Deze rechter hersensfeer concentreert het aspect van je persoonlijkheid dat het meest in lijn is met de spirituele dimensie. Daarom is je linkervoet verantwoordelijk voor het ondersteunen en leiden naar je spirituele pad .

Bekijk beide voeten naast elkaar op de grond. Ze zullen allebei heel verschillend lijken. Is je linkervoet groter? Misschien zachter van uiterlijk? Als je bedenkt dat je linkervoet je vrouwelijke en spirituele voet is , wat zegt het dan over hoe goed je momenteel je spirituele pad volgt?

Ik heb de neiging om te ontdekken dat elk probleem met de linkervoet kan onthullen dat je niet volledig het pad volgt dat de ziel wil dat je leidt. Je zou je spirituele roeping kunnen negeren . Er kan een gebrek aan vertrouwen zijn in je spirituele pad. Misschien kun je niet 'zien' waar het spirituele pad je heen zou brengen of ben je bang voor de resultaten van wat er in je leven zou moeten veranderen om jezelf te zijn en afgestemd op ziel en geest.

U kunt met uw linkervoet spreken . Plaats gewoon uw linkervoet in beide handen en wieg hem zachtjes. Sluit je ogen en vraag je linkervoet wat hij je kan vertellen over je spirituele pad. Luister. Schrijf de wijsheid van je linkervoet op en zeg ' Dankjewel '. Doe dan je best om de boodschappen van je linkervoet, je geliefde ondersteuner en leider van de geest, te eren door je fysieke leven.

Uw rechtervoet
De rechterkant van je lichaam wordt beïnvloed door het functioneren van de linkerkant van je hersenen, dat is je logische, mannelijke en intellectuele hersensfeer. Deze linker hersensfeer concentreert het aspect van je persoonlijkheid dat het meest in lijn is met de fysieke dimensie. Daarom is je rechtervoet verantwoordelijk om je naar je fysieke pad te leiden .

Heeft uw rechtervoet vaak meer problemen dan uw linkerhand? Duw je jezelf, zelfs als je moe bent?

Als je bedenkt dat je rechtervoet je mannelijke en fysieke voet is , wat zegt het dan over hoe goed je momenteel je fysieke pad volgt? Wat als u besluit uw beide voeten (links en rechts) gelijk te respecteren en te eren? Zouden ze dan de last delen en je fysieke / spirituele leven gemakkelijker laten integreren?

Ik heb de neiging om te ontdekken dat elk probleem met de rechtervoet kan duiden op een gebrek aan vertrouwen in iemands vermogen om simpelweg het voortouw te nemen . Misschien heb je controle over je richting en beheer je elk klein detail? Om te helpen bij problemen met de rechtervoet , kunt u overwegen of u te snel of te langzaam beweegt met uw richting. U weet welke het is. Verander dan van koers en kijk wat voor verschil het maakt.
U kunt met uw rechtervoet spreken .

Plaats gewoon uw rechtervoet in beide handen en wieg hem zachtjes. Sluit je ogen en vraag je rechtervoet wat hij je kan vertellen over je fysieke pad. Luister. Schrijf de wijsheid van je rechtervoet op en zeg: ' Dankjewel '. Doe dan je best om de boodschappen van je rechtervoet, je geliefde leider van een geïntegreerd fysiek en spiritueel levenspad, te eren.