zaterdag 26 juni 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat schuilt er in de sterrenkinderen ~ 26 juni 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat schuilt er in de sterrenkinderen   

Gechanneld door Daniel Scranton – 23 Juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn vastbesloten om onze rol te spelen in de evolutie van het bewustzijn op Aarde, net zoals wij weten dat veel mensen vastbesloten zijn om hun rol te spelen en om op elke mogelijke manier te helpen. Wij weten dat jullie allen het potentieel erkennen dat in ieder kind aanwezig is om van de Aarde een betere plaats te maken. Wij weten dat jullie weten dat de kinderen die binnenkomen heel anders zijn dan de kinderen van alle vorige generaties.

Wij hebben naar hen verwezen als de sterrenkinderen omdat zij meer van hun buitenaardse afkomst vertegenwoordigen. Zij houden zich wat steviger aan die afstamming vast en hun licht is veel moeilijker te verhullen. Degenen van jullie die begrijpen wie zij zijn en wat hun aanwezigheid betekent voor de bewustzijnsevolutie op jullie wereld, willen helpen. Wij zeggen jullie dat de beste manier om te helpen is om hen uit de weg te gaan. Laat hen zijn wie zij zijn en laat hen jullie onderwijzen, want zij zijn heel goed in staat om de mensheid op dit moment te leiden met het prachtige licht dat ieder van hen uitstraalt.

Degenen die het grootste verschil kunnen en zullen maken op Aarde hebben hun ouders heel wijs gekozen, want zij wisten dat de ouders een bepaalde overtuiging over hen zouden moeten hebben om hen te laten gedijen, om hen hun doel te laten vervullen. Jullie kunnen er zeker van zijn dat niets jullie ascensie ooit in de weg zal staan, want niets zal ooit al het licht kunnen doven dat binnenkomt.

Jullie zijn ook een deel van de helpers, degenen die gekomen zijn om meer licht te schijnen en jullie hebben deze eigenschap in jezelf herkend. En dus is het tijd om samen te werken met de kinderen, net zoals wij jullie willen uitnodigen om samen te werken met ons, jullie gidsen, jullie galactische familie, en alle anderen die vanuit het licht komen om de missie van ascensie op Aarde te dienen. Jullie kunnen altijd rekenen op de kinderen van je wereld om jullie te leiden en jullie in verhoogde staten van vreugde en liefde te brengen. Zij zullen jullie leren hoe je opnieuw kunt spelen, hoe je kunt verwachten dat dingen met gemak naar je toe komen en hoe je al je overtuigingen over wat mogelijk is en wat onmogelijk is van je af kunt schudden.

Jullie zijn hun beste hoop, net zoals zij jullie beste hoop zijn, omdat jullie resoneren met wat we nu zeggen. Werk samen met deze prachtige sterrenkinderen en wacht om verbaasd te zijn over wat er in hen schuilt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org