dinsdag 29 juni 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Stel Jezelf Deze Zeer Belangrijke Vraag ~ 28 juni 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Stel Jezelf Deze Zeer Belangrijke Vraag

Gechanneld door Daniel Scranton – 26 Juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij doen meer dan alleen het observeren van jullie ascensie op Aarde. Wij proberen jullie te helpen zonder ons te mengen in jullie groei en evolutie en dat is een grote uitdaging voor ons. Maar wij houden wel van een goede uitdaging. Wij merken het wanneer jullie zelfs maar de kleinste verbetering aanbrengen in jullie algemene collectieve vibratie en wij hebben gemerkt dat het menselijk collectieve bewustzijn nu een duidelijk hogere frequentie heeft dan slechts enkele dagen geleden in jullie Aardetijd.

Wij merken hoe jullie ook allemaal worden beïnvloed door de hogere vibratie van het collectief en het is zo plezierig om te zien hoe zoveel mensen hun vreugde vinden. Jullie moeten begrijpen dat wat er ook gaande is in de wereld van vandaag, jullie altijd de keuze hebben om je trillingsfrequentie dermate hoog te houden dat het jullie niet beïnvloedt. Nu willen we ook dat jullie je altijd verbonden voelen met jullie medemensen en dat jullie gevoelens voelen en mededogen hebben voor alle anderen. Maar op een gegeven moment moeten jullie je ook op jezelf richten en op je eigen trillingsfrequentie, als je echt verandering wilt zien in de wereld buiten je.

Genoeg mensen hebben de belofte gemaakt om vreugdevol te zijn, om hun waarheid te leven en om hun trillingsfrequentie zo hoog te houden dat iedereen er baat bij heeft. Jullie zijn allemaal met elkaar verweven met jullie energieën, jullie verhalen en jullie geschiedenissen. dat jullie niet anders kunnen dan anderen ten goede komen wanneer jullie besluiten uit te gaan en iets na te streven dat jullie in een staat van vreugde brengt. Jullie zijn altijd vrij om te beslissen waar je je op richt en vrij om te kiezen om op zo’n manier te vibreren dat je van grotere waarde bent voor het menselijk collectief en het bewustzijn dat jullie allen delen als één.

Jullie weten wat je vreugde brengt, jullie weten wat je in een hogere trillingstoestand brengt en jullie weten ook wat jullie trilling verlaagt, dus jullie mogen kiezen. Ja, er zijn bepaalde dingen in het leven die je onder ogen moet zien en bepaalde dingen die je moet doen en er zijn zeker van die dingen die je moet voelen. Maar dan zijn er van die momenten waarop je mag beslissen of je gaat zitten zwelgen in zelfmedelijden, piekerend over iets dat lang, lang geleden gebeurd is of dat je daarentegen kiest voor datgene waarvan je weet dat het je in een staat van innerlijke vrede zal brengen of je liefde of enthousiasme zal doen voelen. Dit is het ultieme gebruik van je vrije wil.

Je hebt niet alleen vrije wil om te doen wat je wilt, je hebt ook vrije wil om je te richten op datgene waarop je je wilt richten. En dat is de ultieme kracht. Jullie hebben de macht om de loop van de situatie te veranderen voor het hele menselijke collectief. En wanneer je dat doet, ben je niet egoïstisch omdat je besloten hebt naar binnen te gaan en je te richten op wat je vreugde brengt. Je hebt de basis gelegd voor anderen om in jouw voetsporen te treden. Je kunt altijd een positief voorbeeld stellen voor je medemensen, terwijl je hen ook beïnvloedt op manieren waar ze waarschijnlijk geen weet van hebben. Het is de gemakkelijkste keuze die je ooit zou kunnen maken en toch, hoe vaak maak je die keuze bewust?

Stel jezelf die zeer belangrijke vraag en neem een beslissing om deel uit te maken van de groep mensen die het bewustzijnsniveau en de algemene vibratie van de mensheid beïnvloedt. Je zult onze steun hebben en de steun van zoveel andere hoger dimensionale wezens wanneer je die keuze maakt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org