zondag 27 juni 2021

Je innerlijke waarde ~ Aartsengel Metatron door Natalie Glasson


Aartsengel Metatron: je innerlijke waarde

Groeten en liefde, ik ben Aartsengel Metatron. Het is een vreugde om in je aanwezigheid te zijn en de ascentie-energieën naar voren te brengen, terwijl ik je inspireer om in je wezen te kijken. Mijn woorden van inspiratie zijn om te ondersteunen een diepe verkenning in je wezen terwijl je de ascentie-energieën accepteert die uit de Schepper stromen en de volgende fase van je ascentie in je wezen activeert.

In deze fase van je ascentie moedig ik, Aartsengel Metatron je aan om in je wezen te kijken om je waarde te erkennen. Erken de liefde, de waarheid, de positiviteit, de vrede, de kracht, de moed, de juwelen en de schat die in je wezen bestaat.

Het is zo gemakkelijk om je angsten, negativiteit, gevoelens van vastzitten, beperktheid, negatieve gewoonten of zwakheden te erkennen. Het is belangrijk om te beseffen dat in dit stadium van ascentie, het de negatieve gewoonten en negatieve vibraties zijn die worden versterkt en benadrukt. Dit komt omdat er een diepe krachtige release en flush is, het is een ascension flush die plaatsvindt.

Het betekent dat vanwege de enorme veranderingen, verschuivingen en transformaties die plaatsvinden in je wezen, je lichaam, je wezen overprikkeld raakt, en het zijn de negatieve emoties en gewoonten die momenteel je aandacht trekken en trekken.

In de afgelopen weken heb je misschien gemerkt dat je een beetje bozer of een beetje vermoeider bent. Misschien aan jezelf twijfelen of het gevoel hebben dat dingen onmogelijk zijn of dat je dromen nooit zullen uitkomen of dat je achteruit gaat in je ascentie. Dit komt omdat er een ascensiespoeling, een vrijlating, een reiniging plaatsvindt die je wezen overmatig stimuleert. Daarom, terwijl energieën worden vrijgegeven, merk je ze op met grotere kracht en grotere nadruk in je wezen,

De ascensiespoeling kan nog een tijdje doorgaan, er is behoefte om je aandacht te heroriënteren en te hervormen zodat de ascentiespoeling kan plaatsvinden. We kunnen erkennen dat het goed is dat je hele wezen zich overprikkeld voelt vanwege alle transformatie die plaatsvindt.

Het is echter nodig dat je de stille ruimte in je wezen ontdekt en er opnieuw verbinding mee maakt. Jouw ruimte van waarheid, jouw ruimte van vrede en liefde. Zo breng je balans, zachtheid en zachtheid in je systeem en in je hele wezen. Je zult toestaan ​​dat de energieën die moeten worden losgelaten gemakkelijk en moeiteloos worden losgelaten.

Terwijl dit proces plaatsvindt, zul je ontdekken wat je waard bent, wat een geweldige stap voorwaarts is in je ascensieproces. Je waarde ontdekken is beseffen dat je alles waard bent, alles wat de Schepper is. Je bent alles waard wat je wilt ontvangen, belichamen en ervaren. We zouden kunnen zeggen dat je waarde 100% of meer is, wat betekent dat je compleet bent, je bent heel. Daarom gaat het niet om het opbouwen van je waarde of zelfs het reactiveren van je waarde, je waarde is al compleet, het is 100%.

Misschien herken je een gebrek aan zelfrespect, zelfvertrouwen of moed in je wezen, misschien heb je niet het gevoel dat je zoveel van jezelf houdt als je zou kunnen. Erken alsjeblieft dat dit patronen zijn in je geest en je ego. Binnenin je wezen is een juweel of schat die compleet en heel is, dit is jouw waarde, het is alles wat de Schepper is, liefde, vrede, vreugde en waarheid.

In plaats van het gevoel te hebben dat je je eigenwaarde of de manier waarop je jezelf waardeert moet opbouwen, benadrukken of vergroten. In plaats daarvan nodig ik, Aartsengel Metatron, je uit om je denkprocessen en de energiepatronen in je ego te hervormen en te herstructureren om je eigenwaarde te herkennen. Je innerlijke waarde is compleet, en een hele uitdrukking van de Schepper, je kunt alles ontvangen wat je nodig hebt, je hebt nooit iets nodig.

In de komende dagen wanneer je boosheid, vermoeidheid of angst herkent. Ik moedig je aan om je aandacht in je wezen te houden, ik nodig je uit om naar je hogere hartchakra te gaan, boven je hartchakra, en te erkennen dat je binnenin je hogere hartchakra een kijkpunt krijgt van je waarde. Het is als een gezichtspunt van je schat, alles wat je bent. Als je naar binnen gaat en je aandacht naar je hogere hartchakra brengt, kun je tegen jezelf zeggen:
Ik herken mijn innerlijke waarde, ik ben het waard.
Ik herken mijn innerlijke waarde, ik ben het waard.

Herhaal dit voor jezelf en zoek in je wezen een energievibratie die je woorden, focus, intentie weerspiegelt. De energie kan zelfs groter, grootser en uitgebreider worden dan je oorspronkelijke bedoeling. Dan ligt je focus niet zozeer op waardig zijn of zelfs maar erkennen wat je waard bent, hoe waardevol je bent, dat je de Schepper bent, of gewaardeerd wordt door de Schepper. Het wordt meer dan dit en opent zich naar iets groters.

Waar opent het in?

Misschien opent het zich in gelukzaligheid, liefde, een gevoel van vrijheid of grenzeloze expressie. Je zult de echte vibratie ontdekken, de complete vibratie van je waarde, die je magie is, je schat, je juweel en alles wat je bent. Wanneer je verbinding maakt met je innerlijke waarde, begin je jezelf op een dieper niveau te begrijpen, wie je bent en wat je de wereld te geven hebt. Dit is de tijd om je waarde op vele niveaus van je wezen te onderzoeken, het is de volgende stap van ascentie en het zal enorm genezend zijn.

Ik, Aartsengel Metatron, zal bij elke stap bij je zijn.

Mijn liefde is altijd bij jou,
Ik ben Aartsengel Metatron


**Kanaal: Natalie Glasson