dinsdag 29 juni 2021

Ashian – Het Effect van Woorden ~ 28 juni 2021 ~ Jennifer Crokaert

Ashian – Het Effect van Woorden

Gechanneld door: Jennifer Crokaert 25 Juni 2021 – jennifercrokaert.com

Ashian: Gegroet allen die deze woorden voelen; wanneer wij ‘spreken’, wat wij in feite doen is een frequentie uitzenden die een helende vibratie in zich draagt. Deze wordt dan naar beneden gebracht door ons kanaal, Jennifer, zodat jullie je met deze energieën kunnen bezighouden.

Terwijl je de woorden overweegt, en erover nadenkt, of erop kauwt, laat je deze vibraties door je heen filteren, je bewustzijn en je vibratie om ruimte en heling van binnen te creëren.

Meer dan dat, onze energie is ontworpen om je ‘haken’ te triggeren of te vangen, die vervormingen, pijnlijke vastzittende herinneringen en ontwrichte gevoelens. De meelevende, helende intelligentie die inherent is aan onze communicatiefrequentie kalmeert en brengt vervormde energieën weer in evenwicht, zodat je innerlijk meer op één lijn komt te zitten.

Nu, bedenk dit: het tegenovergestelde is ook waar. We willen je adviseren voorzichtig te zijn met luisteren en vooral met geloven wat je verteld wordt – of het nu van ons komt of van iemand anders. Velen, velen gebruiken woorden, zij weten dat elk woord een frequentie creëert, en dat elke zin een ‘pakketje’ creëert, een mentaal koekje, je zou het je kunnen voorstellen als, dat je het naar binnen werkt.

Deze lagere, trillingsconstructies/pakketjes/mentale koekjes, hebben verschillende intenties die verschillende trillingen creëren, die verschillende energetische signaturen creëren binnen jullie ringvormige veld. De algemene regel is, als het slecht voelt, is het slecht. Wat je vibratie verlaagt is inderdaad giftig voor je, een langzame vorm van vergif, dat jullie wereld millennia lang heeft beperkt.

Kun je je voorstellen dat je geschapen bent door de woorden die je gehoord hebt? Of, nog specifieker, door de energetica van de woorden, want woorden zijn slechts transportmiddelen voor energie – wij converseren in energie, niet in woorden.

Jennifer: Ik weet dat dit voor de hand ligt, maar de waarheidsprekers zeggen de waarheid, en dat geeft de dwarsliggers een slecht gevoel, dus zeggen ze dat het allemaal ‘complotten’ zijn de hoop ons de mond te snoeren. Onze woorden geven hen een slecht gevoel… Zijn ze dan slecht?

Ashian: Wij waarderen jouw uitstekende opmerking, want elke regel heeft uitzonderingen. Dit is er een. Ten eerste is er de belangrijke kwestie van opzettelijkheid: Met veel/meeste media, is de intentie kwaad, dus de giftige lading wordt onmiddellijk in je gedumpt, als je gelooft wat ze zeggen.

Als je neutraal bent, wordt je niet beïnvloed door hun kwaadwillige bedoelingen, omdat je de woorden niet “eet”, je neemt ze niet in je op.

De intenties van de waarheidsprekers zijn positief, om broeders en zusters uit hun slaap te wekken. Dus, ook al verwerpen ze wat ze horen, de hogere vibratie van die informatie zal blijven werken voor hun bestwil, omdat ze er aan blootgesteld werden. Het licht is krachtiger dan de schaduw. Open een deur in een donkere kamer, het licht stormt naar binnen: het donker stormt niet naar buiten.

Er zijn nog meer bedenkingen, bijvoorbeeld, waarheidslieden die overdrijven om een punt te maken, om anderen wakker te schudden, komen niet uit de zuiverste vorm van liefde en dienstbaarheid. Zij creëren een vervorming, waardoor de resonantie niet zo krachtig is en het op de lange termijn averechts werkt.

Deze energie is begrijpelijk, en het maakt allemaal deel uit van het evolutieproces; elke reis lijkt misschien heen en weer te gaan, maar over het algemeen is de richting coherentie, alliantie en ascensie.

Jennifer: Ja, dat klinkt allemaal logisch. Bedankt

Ashian: Het is ons een genoegen. Jullie baden allemaal in onze liefdevolle frequenties, of jullie je daar nu bewust van zijn of niet, en het lezen van onze woorden stelt jullie in staat je rechtstreeks met ons te verbinden, met onze frequentie van goddelijke liefde en jullie hogere, opgestegen zelven.

 

(c) 2021 Jennifer Crokaert
www.jennifercrokaert.com
Alle rechten voorbehouden

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org