vrijdag 25 juni 2021

51 Spirituel Awakening Symptoms ~ Annarita


Door: Annarita
1. Veranderend slaappatroon: rusteloosheid, warme voeten, twee of drie keer per nacht wakker worden.

Je moe voelen nadat je wakker bent geworden en je overdag af en toe slaperig voelt. Er is iets dat het triade-slaappatroon wordt genoemd en dat bij velen voorkomt: je slaapt ongeveer 2-3 uur, wordt wakker, gaat weer een paar uur slapen, wordt weer wakker en gaat weer slapen. Voor anderen zijn de slaapvereisten veranderd. Je kunt rondkomen met minder slaap. De laatste tijd ervaar ik enorme golven van energie die vanuit de kruin mijn lichaam binnenstromen. Het voelt goed, maar het houdt me lang wakker en zakt dan weer weg. Advies: wen er maar aan.
Sluit er vrede mee en maak je geen zorgen over voldoende slaap (wat vaak meer slapeloosheid veroorzaakt). Je zult in staat zijn om de dag door te komen als je gedachten hebt om precies te krijgen wat je nodig hebt. Je kunt je Hogere Zelf ook vragen om je af en toe een pauze te gunnen en je een goede, diepe nachtrust te geven. Als je niet meteen weer kunt gaan slapen, gebruik dan de wakkere momenten om te mediteren, poëzie te lezen, in je dagboek te schrijven of naar de maan te kijken. Je lichaam zal zich aanpassen aan het nieuwe patroon.

2. Activiteit aan de kruin van het hoofd:Tintelingen, jeuk, stekelige, kruipende sensaties langs de hoofdhuid en/of langs de wervelkolom. Een gevoel van energie dat bovenop het hoofd trilt, alsof er energie uit het hoofd komt tijdens een douche. Ook het gevoel van energie die door de kruin naar binnen stroomt, beschreven als "hagelslag". Dit kan ook worden ervaren als druk op de kruin, alsof iemand zijn/haar vinger in het midden van je hoofd duwt. Zoals ik in #1 al zei, heb ik enorme downloads van energie door de kruin ervaren. In het verleden heb ik meer algemene druk gevoeld, alsof mijn hoofd in een zachte bankschroef zit. Een man vertelde dat zijn haar overeind stond en dat zijn lichaam onder het kippenvel zat.
Advies: hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wat je ervaart is een opening van de kruinchakra. De sensaties betekenen dat je je openstelt om goddelijke energie te ontvangen.

3. Plotselinge golven van emotie. Huilen bij het vallen van een hoed. Plotseling boos of verdrietig voelen met weinig provocatie. Of onverklaarbaar depressief. Dan heel blij. Emotionele achtbaan. Er is vaak een druk of gevoel van emoties in het hartchakra (het midden van de borstkas). Dit moet niet worden verward met het hart, dat zich links van het hartchakra bevindt.
Advies: Accepteer je gevoelens als ze naar boven komen en laat ze gaan. Ga direct naar je hartchakra en voel de emotie. Breid het uit naar al je velden en adem diep vanuit de buik helemaal naar je bovenborst. Voel het gevoel en laat het vanzelf verdampen. Richt de emoties niet op iemand. Je ruimt je verleden op. Als je hierbij hulp wilt, zeg dan hardop dat je van plan bent al deze oude problemen los te laten en vraag je Hogere Macht om je te helpen. Je kunt Grace Elohim ook vragen om je te helpen met gemak en zachtheid los te laten. Wees dankbaar dat je lichaam deze emoties loslaat en ze niet van binnen vasthoudt waar ze schade kunnen aanrichten. Een bron suggereert dat depressie verband houdt met het loslaten van relaties met mensen, werk, etc. die niet langer bij ons en onze frequenties passen.

4. Er lijken oude "dingen" op te komen, zoals hierboven beschreven, en de mensen met wie je het moet uitwerken (of hun klonen) verschijnen in je leven. Voltooiingsproblemen. Of misschien moet je door problemen met eigenwaarde, overvloed, creativiteit, verslavingen, enz. heen werken. De middelen of mensen die je nodig hebt om je door deze problemen heen te helpen, beginnen te verschijnen.
Advies : Hetzelfde als #3. Raak bovendien niet te veel betrokken bij het analyseren van deze problemen. Als je ze te veel onderzoekt, fiets je er gewoon steeds weer doorheen op diepere en diepere niveaus. Zoek professionele hulp als dat nodig is en loop er doorheen. Probeer ze niet te vermijden of jezelf ervan te distantiëren. Omarm wat er ook naar boven komt en bedank het voor het helpen om vooruit te komen. Dank je Hogere Macht dat je de kans hebt gekregen om deze problemen los te laten. Onthoud dat je niet wilt dat deze problemen in je lichaam blijven steken.

5. Veranderingen in gewicht. De gewichtstoename in de Amerikaanse bevolking is fenomenaal. Andere mensen kunnen afvallen. We worden vaak zwaarder omdat veel angsten die we hebben onderdrukt nu naar de oppervlakte komen om te worden genezen. We reageren door een verdediging op te bouwen. We proberen ook om onszelf te aarden of bulk te bieden tegen toenemende frequenties in ons lichaam.
Advies: Schrik niet, maar accepteer het gewoon als een symptoom van waar je nu bent. Je zult het gewicht loslaten/aankomen als al je angsten zijn geïntegreerd. Laat je angst hierover los. Dan vind je het misschien makkelijker om uiteindelijk af te vallen/aan te komen. Oefening. Probeer voor het eten dit eens: Ga aan tafel zitten met een sfeervolle couvert. Steek een kaars aan. Geniet van hoe het eten eruit ziet. Leg je dominante hand op je hart en zegen het eten. Vertel je lichaam dat je het voedsel gaat gebruiken om het rijkelijk te voeden, maar dat je het voedsel niet gaat gebruiken om je emotionele honger te stillen. Ga dan met uw hand van links naar rechts over het voedsel en zegen het. Je merkt misschien dat het eten warm aanvoelt aan je hand, zelfs als het eten koud is. Ik denk graag dat het eten goed voor me is als het warm en voedzaam aanvoelt voor mijn hand. Ik heb ook gemerkt dat als ik oefen met het zegenen van het eten, ik niet zo veel eet. Het is belangrijk om jezelf niet van de wijs te brengen als je vergeet het eten te zegenen voordat je gaat eten. Als ik het vergeten ben en bijna klaar ben met eten, zegen ik het eten toch. Op die manier glibber ik niet uit de gewoonte. Een ander ding dat u kunt doen, is aanwezig blijven tijdens het eten - geen tv kijken of lezen. Geniet van harte van de zegeningen die voor je liggen.

6. Veranderingen in eetgewoonten: vreemde verlangens en vreemde voedselkeuzes. Sommigen vinden dat ze niet meer zo hongerig zijn als vroeger. Of hongeriger.
Advies : Ontken niet wat je lichaam je vertelt dat het nodig heeft. Als je het niet zeker weet, kun je spiertesten proberen voordat je een voedingsmiddel kiest om te zien of het is wat je lichaam wil. Probeer ook het eten te zegenen zoals beschreven in #5.

7. Voedselintoleranties, allergieën die u nog nooit eerder heeft gehad. Naarmate je spiritueler wordt, ben je gevoeliger voor alles om je heen. Je lichaam zal je vertellen wat het niet langer kan verdragen, alsof het ook afstoot wat het niet meer dient. Je zou jezelf kunnen reinigen van gifstoffen. Sommige mensen merken dat ze vaak een wit residu in hun mond hebben, net als bij hardlopers aan het einde van een race.
Advies : Een acupuncturist vertelde me dat deze film kan worden verwijderd door 2 eetlepels koudgeperste olijfolie 10-15 minuten in je mond te klotsen (niet doorslikken, wat je ook doet), en dan uit te spugen in het toilet - niet de gootsteen, want je hebt zojuist gifstoffen uit je lichaam verwijderd en wilt ze niet in de gootsteen. Poets je tanden en doe hetzelfde. Maak vervolgens je borstel schoon. (Sorry, dit is yukky, maar het werkt.)

8. Versterking van de zintuigen. Verhoogde gevoeligheid.
8a. Zicht : wazig zicht, glinsterende objecten, glinsterende deeltjes, aura's rond mensen, planten, dieren en objecten. Sommigen melden dat ze voorheen ondoorzichtige objecten als transparant zagen. Als je je ogen sluit, zie je geen duisternis meer, maar roodheid. U kunt ook geometrische vormen of schitterende kleuren en afbeeldingen zien wanneer de ogen gesloten zijn. Kleuren lijken levendiger - de lucht kan er groenblauw uitzien of het gras verbazingwekkend groen. Vaak zie ik roosters over de grond lopen. Naarmate u gevoeliger wordt, kunt u vormen of contouren in de lucht zien, vooral wanneer de kamer bijna donker is. Wanneer uw ogen open of gesloten zijn, ziet u mogelijk witte vormen in uw perifere zicht (dit zijn uw gidsen).
Advies :Uw visie verandert op veel manieren - u ervaart nieuwe manieren van kijken. Wees geduldig. Wat je ook doet, wees niet bang. Wazig zicht wordt misschien verlicht door te geeuwen.
8b. Gehoor : Verhoogd of verminderd gehoor. Ik heb ooit gedacht dat ik van de weg moest gaan vanwege het pijnlijk versterkte geluid van mijn banden op de snelweg. Andere symptomen zijn het horen van witte ruis in het hoofd, piepjes, tonen, muziek of elektronische patronen. Sommigen horen stromend water, bijen zoemen, suizen, brullen of rinkelen. Anderen hebben wat men audiodyslexie noemt – je kunt niet altijd verstaan ​​wat mensen zeggen, alsof je je eigen taal niet meer kunt vertalen. Sommigen horen vreemde stemmen in hun dromen, alsof er iemand naast hen zweeft. Je kunt de aanwezigheid(s) vragen om te vertrekken of Aartsengel Michaël vragen om voor de situatie te zorgen. Nogmaals, er is niets te vrezen.
Advies : geef je over. Laat het doorkomen. Luister. Je oren passen zich aan nieuwe frequenties aan.
8c. Verbeterde reuk-, tast- en/of smaakzintuigen. Ik merk dat ik chemische toevoegingen in sommige voedingsmiddelen nu op een nogal onaangename manier kan ruiken en proeven. Ander voedsel kan absoluut geweldig smaken. Voor sommige mensen zijn deze verbeteringen zowel verrukkelijk als storend. Misschien ruik je af en toe zelfs de geur van bloemen. Veel van de mystici deden dat. Geniet ervan.

9. Huiduitslag: uitslag, bultjes, acne, netelroos en gordelroos. Woede veroorzaakt uitbarstingen rond de mond en kin. Ik had een aantal maanden een dermatitis aan mijn ledematen die gepaard ging met genezing van een episode uit mijn verleden. Toen ik het grootste deel van het probleem had doorgewerkt, werd de voorwaarde vrijgegeven.
Advies : Het kan zijn dat u gifstoffen kwijtraakt en emoties naar de oppervlakte brengt. Wanneer er een probleem is dat moet worden losgelaten en je probeert het te onderdrukken, zal je huid het probleem voor je uitdrukken totdat je de emoties verwerkt. Werk door je "dingen".

10. Afleveringen van intense energie die ervoor zorgen dat je uit bed wilt springen en in actie wilt komen. Gevolgd door perioden van lethargie en vermoeidheid. De vermoeidheid volgt meestal grote verschuivingen. Dit is een tijd van integratie, dus geef je eraan over.
Advies : Rol met de aard van de energie. Vecht er niet tegen. Wees mild voor jezelf. Doe een dutje als je moe bent. Schrijf je roman als je te energiek bent om te slapen. Profiteer van het type energie.

11. Veranderingen in gebed of meditatie. Niet dezelfde sensaties voelen als voorheen. Niet dezelfde ervaring hebben om in contact te zijn met Spirit. Moeite met focussen.
Advies : Je kunt nu in meer directe en constante gemeenschap met Spirit zijn en de gewaarwording kan daarom veranderd zijn. Je zult je aanpassen aan dit nieuwe gevoel. Je denkt en handelt nu het grootste deel van de tijd in samenwerking met Spirit. Het kan zijn dat je meditatieperiodes korter zijn.

12. Stroompieken: Plots word je van top tot teen verwarmd. Het is een kortstondige sensatie, maar ongemakkelijk. Daarentegen hebben sommige mensen het op onverklaarbare wijze koud gevoeld. Ik heb beide meegemaakt. Meer recent ervaar ik golven of stromen van energie die door me heen rollen. Soms lijkt de energie zo intens als het voor het eerst in mijn lichaam komt dat ik me een beetje misselijk voel. Maar als ik de energie als goddelijk beschouw en de angst loslaat, voel ik me heerlijk en geniet ik van de sensatie. Als je een energiewerker bent, is het je misschien opgevallen dat de warmte die door je handen gaat enorm is toegenomen. Dit is goed.
Advies : Als u zich niet op uw gemak voelt, vraag dan uw Hogere Macht, als het voor uw best en hoogste goed is, om de temperatuur een beetje te verlagen/verhogen.

13. Een reeks fysieke manifestaties : Hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, griepachtige symptomen (dit wordt vibratiegriep genoemd), spijsverteringsproblemen, spierspasmen of krampen, hartkloppingen, pijn op de borst, veranderingen in seksueel verlangen, gevoelloosheid of pijn in de ledematen en onwillekeurige vocalisaties of lichaamsbewegingen. Sommigen van ons hebben zelfs oude toestanden uit de kindertijd gehad die kortstondig weer opduiken voor genezing.
Advies : Onthoud wat ik zei over het zoeken naar medische hulp als je die nodig hebt! Als je hebt vastgesteld dat dit geen medische aandoening is, ontspan je dan in het besef dat het slechts tijdelijk is.

14. Er jonger uitzien. Jippie! Als je emotionele problemen opruimt en beperkende overtuigingen en zware bagage uit het verleden loslaat, ben je eigenlijk lichter. Je frequentie is hoger. Je houdt meer van jezelf en van het leven. Je begint te lijken op de perfecte jij die je werkelijk bent.

15. Levendige dromen . Soms zijn de dromen zo echt dat je verward wakker wordt. U kunt zelfs lucide dromen hebben waarin u de controle heeft. Veel dromen kunnen mystiek zijn of boodschappen voor je bevatten. En in sommige dromen weet je gewoon dat je niet "droomt" - dat wat er gebeurt op de een of andere manier echt is.
Advies : Onthoud wat voor u belangrijk is om te onthouden. Forceer niets. Blijf vooral uit de angst.

16. Gebeurtenissen die uw leven volledig veranderen : overlijden, echtscheiding, verandering van baan, verlies van huis, ziekte en/of andere rampen - soms meerdere tegelijk! Krachten die ervoor zorgen dat je vertraagt, vereenvoudigt, verandert, opnieuw onderzoekt wie je bent en wat je leven voor je betekent. Krachten die je niet kunt negeren. Krachten die ervoor zorgen dat je je gehechtheden loslaat. Krachten die je gevoel van liefde en mededogen voor iedereen opwekken.

17. Een verlangen om los te komen van beperkende patronen, levensvretende banen, een consumptieve levensstijl en giftige mensen of situaties . Je voelt een dwingende behoefte om "jezelf te vinden" en je levensdoel - nu! Je wilt creatief zijn en vrij zijn om te zijn wie je werkelijk bent. Misschien merk je dat je aangetrokken wordt door kunst en de natuur. Je wilt jezelf ontdoen van dingen en mensen die je niet langer dienen.
Advies : doen!

18. Emotionele en mentale verwarring : een gevoel dat je je leven op orde moet krijgen - het voelt als een puinhoop. Maar tegelijkertijd voel je je chaotisch en niet in staat om je te concentreren. Zie #45.
Advies : Leg je oor op je hart en je eigen onderscheidingsvermogen zal volgen.

19. Introspectie, eenzaamheid en verlies van interesse in meer extraverte activiteiten : deze fase kwam als een verrassing voor veel extraverte mensen die zichzelf vroeger als extravert en betrokken zagen. Ze zeggen: "Ik weet niet waarom, maar ik ga niet meer zo graag uit als voorheen."

20. Creativiteit barst : Afbeeldingen, ideeën, muziek en andere creatieve inspiraties ontvangen in een vaak overweldigend tempo.
Advies : Noteer deze inspiraties tenminste, want Spirit spreekt tot je over hoe je je doel zou kunnen vervullen en zou kunnen bijdragen aan de genezing van de planeet.

21. Een perceptie dat de tijd versnelt .
Het lijkt zo, omdat er zoveel veranderingen in je leven zijn geïntroduceerd in een ongekend tempo. Het aantal veranderingen lijkt toe te nemen.
Advies : Door uw dag op te delen in afspraken en tijdsegmenten, vergroot u het gevoel van versnelling. U kunt de tijd vertragen door te ontspannen in het huidige moment en aandacht te schenken aan wat er op handen is, niet te anticiperen op wat komen gaat. Vertraag en zeg tegen jezelf dat je genoeg tijd hebt. Vraag je Hogere Macht om je te helpen. Houd je focus op het heden. Probeer van de ene activiteit naar de andere te stromen. Blijf afgestemd op je innerlijke leiding. Je kunt de tijd ook verdraaien door erom te vragen. De volgende keer dat u zich gehaast voelt, zegt u: "Time warp, alstublieft. Ik heb wat meer tijd nodig om —–.” Ontspan dan.

22. Een gevoel van dreigendheid . Er is een gevoel dat er iets gaat gebeuren. Dit kan angst veroorzaken.
Advies : Er is niets om je zorgen over te maken. Er gebeuren zeker dingen, maar angst creëert alleen maar meer problemen voor je. Al je gedachten - positief of negatief - zijn gebeden. Er is niets te vrezen.

23. Ongeduld . Je weet wel beter, maar soms kun je er niets aan doen. Je wilt doorgaan met wat op je pad lijkt te komen. Onzekerheid is niet prettig.
Advies : leer leven met de onzekerheid, wetende dat niets naar je toe komt totdat je er klaar voor bent. Ongeduld is eigenlijk een gebrek aan vertrouwen, vooral vertrouwen in je Hogere Macht. Als je je op het heden concentreert, zul je wonderen ervaren - ja, zelfs in het verkeer.

24. Een diep verlangen naar betekenis, doel, spirituele verbinding en openbaring . Misschien voor het eerst in je leven interesse in het spirituele. “Constant verlangen”, zoals kd lang zegt. De materiële wereld kan dit verlangen niet vervullen.
Advies : Volg je hart en de weg zal zich voor je openen.

25. Het gevoel dat je op de een of andere manier anders bent . Een verontrustend gevoel dat alles in je leven nieuw en veranderd aanvoelt, dat je je oude zelf achter je hebt gelaten. Jij hebt. Je bent veel groter dan je je ooit kunt voorstellen. Er komt nog meer.

26. "Leraren" verschijnen overal met een perfecte timing om je te helpen op je spirituele reis : mensen, boeken, films, evenementen, Moeder Natuur, enz. Leraren kunnen negatief of positief lijken als je vastzit in polariteitsdenken, maar vanuit een transcendent perspectief, ze zijn altijd perfect. Precies waar je van moet leren en verder moet. Trouwens, we krijgen nooit meer dan we klaar zijn om onder de knie te krijgen. Elke uitdaging biedt ons de kans om ons meesterschap te tonen bij het doorlopen ervan.

27. Je vindt een spiritueel pad dat logisch voor je is en op de meest diepgaande niveaus 'tot je spreekt' . Plots krijg je een perspectief dat je nooit eerder zou hebben overwogen. Je hongert naar meer. Je leest, deelt met anderen, stelt vragen en gaat naar binnen om meer te ontdekken over wie je bent en waarom je hier bent.

28. Je doorloopt leer- en persoonlijke problemen in een snel tempo. Je voelt dat je het vrij gemakkelijk "krijgt".
Advies : Blijf onthouden dat dingen naar je toe zullen komen wanneer ze klaar zijn om te worden genezen. Niet eerder. Pak alles met moed aan en je zult snel door de problemen heen gaan.

29. Onzichtbare aanwezigheid . Hier zijn de woo-woo-dingen. Sommige mensen melden dat ze zich 's nachts omringd voelen door wezens of het gevoel hebben dat ze worden aangeraakt of aangesproken. Vaak worden ze wakker met een schrik. Sommigen voelen hun lichaam ook trillen. De trillingen worden veroorzaakt door energetische veranderingen nadat emotionele zuivering heeft plaatsgevonden.
Advies : dit is een gevoelig onderwerp, maar het kan zijn dat u zich beter voelt om uw bed en de ruimte eromheen te zegenen voordat u gaat slapen. Ik kan er zeker van zijn dat ik alleen omringd ben door de meest magnifieke spirituele entiteiten en altijd veilig ben in Gods zorg. Soms wordt ik echter bang en roep ik Aartsengel Michaël en/of Aartsengel Uriël in. Ik veroordeel mezelf niet omdat ik soms bang ben. Ik vergeef mezelf dat ik niet altijd soeverein ben om 03:00 uur

30. Voortekenen, visioenen, "illusies", getallen en symbolen : dingen zien die spiritueel belangrijk voor je zijn. Opmerken hoe getallen synchroon verschijnen in je bewustzijn. Alles heeft een boodschap als je even de tijd neemt om te kijken. Ik geniet van de ervaring van 'de berichten ontvangen'. Welk plezier!

31. Verhoogde integriteit : je realiseert je dat het tijd is om je waarheid te zoeken en te spreken. Het lijkt ineens belangrijk voor je om authentieker te worden, meer jezelf. Het kan zijn dat u "nee" moet zeggen tegen mensen die u in het verleden heeft geprobeerd te plezieren. Misschien vindt u het ondraaglijk om in een huwelijk of baan of plaats te blijven die niet ondersteunt wie u bent. Je kunt ook ontdekken dat er geen plek is om je te verbergen, geen geheimen meer te bewaren. Eerlijkheid wordt belangrijk in al je relaties.
Advies : Luister naar je hart. Als je begeleiding zegt dat je iets niet moet doen, zeg het dan en onderneem actie. Zeg nee". Evenzo moet je ook "ja" zeggen tegen datgene wat je dwingt. Je moet het risico lopen anderen te mishagen zonder schuldgevoel om spirituele soevereiniteit te bereiken.

32. Harmonie met seizoenen en cycli : Je wordt steeds meer afgestemd op de seizoenen, de fasen van de maan en natuurlijke cycli. Meer bewustzijn van je plek in de natuur. Een sterkere verbinding met de aarde.

33. Elektrische en mechanische storingen: Als u in de buurt bent, flikkeren gloeilampen, loopt de computer vast of gaat de radio kapot.
Advies: Roep je engelen, gidsen of Grace Elohim op om het te repareren of plaats een lichtveld rond de machine. Omring uw auto met bluelight. Lach.

34. Verhoogde synchroniciteit en vele kleine wonderen . Kijk voor meer van deze.
Advies :Synchronistische gebeurtenissen vertellen je of je op de goede weg bent of de juiste keuzes maakt. Respecteer deze aanwijzingen en je kunt niet verdwalen. Spirit gebruikt synchroniciteit om met je te communiceren. Dat is wanneer je dagelijkse wonderen begint te ervaren. Zie #30.

35. Verhoogde intuïtieve vermogens en veranderde bewustzijnstoestanden : aan iemand denken en onmiddellijk van hen horen. Meer synchroniciteiten. Plotselinge inzichten hebben over patronen of gebeurtenissen uit het verleden. Helderziendheid, uittredingen en andere paranormale verschijnselen. Intensievere gevoeligheid en weten. Bewustwording van de eigen essentie en die van anderen. Het channelen van engelen- en Christusbewustzijnsenergieën.

36. Communicatie met de Geest . Contact met engelen, spirituele gidsen en andere goddelijke entiteiten. Kanaliseren. Steeds meer mensen lijken deze kans te krijgen. Inspiratie voelen en informatie downloaden die vorm krijgt als schrijven, schilderen, ideeën, communicatie, dans, etc.

37. Een gevoel van Eenheid met alles . Een directe ervaring van deze Heelheid. Overstijgend bewustzijn. Overspoeld worden met compassie en liefde voor al het leven. Compassievolle onthechting of onvoorwaardelijke liefde voor iedereen is wat ons optilt naar hogere niveaus van bewustzijn en vreugde.

38. Momenten van vreugde en gelukzaligheid . Een diep blijvend gevoel van vrede en weten dat je nooit alleen bent.

39. Integratie : Je wordt emotioneel, psychologisch, fysiek en spiritueel sterker en helderder. Je voelt je alsof je in afstemming bent met je Hogere Zelf.

40. Je doel naleven : je weet dat je eindelijk doet waarvoor je op aarde bent gekomen. Er ontstaan ​​nieuwe vaardigheden en gaven, vooral genezende. Je levens-/werkervaringen komen nu samen en beginnen logisch te worden. Je gaat ze eindelijk allemaal gebruiken.
Advies : Luister naar je hart. Je passie leidt je naar waar je heen moet. Ga naar binnen en vraag je Hogere Zelf : "Wat wil je dat ik doe?" Let op synchroniciteiten. Luister.

41. Dichter bij dieren en planten voelen . Voor sommige mensen lijken dieren nu meer 'menselijk' te zijn in hun gedrag. Wilde dieren zijn minder bang. Planten reageren meer dan ooit op jouw liefde en aandacht. Sommigen hebben misschien zelfs berichten voor je.

42. Wezens van andere dimensies zien . De sluier tussen dimensies is dunner, dus niet verwonderlijk. Blijf gewoon in je soevereiniteit. Je bent krachtiger dan je je ooit kunt voorstellen, dus koester geen angst. Vraag je gidsen om hulp als je bang wordt.

43. Iemands ware vorm zien of geliefden zien met een ander gezicht - vorig leven of parallel leven .

44. Fysiek manifesteren van gedachten en verlangens sneller en efficiënter .
Advies : Houd je gedachten in de gaten. Alle gedachten zijn gebeden. Wees voorzichtig met wat je vraagt.

45. Mistigheid in de linkerhersenhelft. Je paranormale gaven, je intuïtieve weten, je gevoel en mededogen, je vermogen om je lichaam te ervaren, je visie, je expressiviteit komen allemaal uit de rechterhersenhelft. Om deze kant van de hersenen vollediger te laten ontwikkelen, moet de linkerhersenhelft een klein beetje worden uitgeschakeld. Normaal gesproken domineert het vermogen van de linkerhersenhelft voor orde, organisatie, structuur, lineaire sequencing, analyse, evaluatie, precisie, focus, probleemoplossing en wiskunde onze vaak minder gewaardeerde rechterhersenhelft. Wat resulteert zijn geheugenverlies, het plaatsen van woorden in de verkeerde volgorde, onvermogen of geen zin om heel lang te lezen, onvermogen om te focussen; vergeten wat je net gaat zeggen; ongeduld met lineaire vormen van communicatie (audio of geschreven formaten); een gevoel van ruimte, verstrooid zijn; interessant onderzoek of complexe informatie kwijtraken; het gevoel gebombardeerd te worden met woorden en gepraat en informatie; en een terughoudendheid om te schrijven. Soms voel je je saai en heb je geen interesse in analyse, levendige intellectuele discussies of onderzoek. Aan de andere kant voel je je misschien aangetrokken tot het gevoel: video's, tijdschriften met foto's, prachtige kunstwerken, films, muziek, beeldhouwen, schilderen, samenzijn met mensen, dansen, tuinieren, wandelen en andere kinesthetische vormen van expressie. U kunt zoeken naar spirituele inhoud, zelfs sciencefiction. lopen en andere kinesthetische vormen van expressie. U kunt zoeken naar spirituele inhoud, zelfs sciencefiction. lopen en andere kinesthetische vormen van expressie. U kunt zoeken naar spirituele inhoud, zelfs sciencefiction.
Advies : U kunt ontdekken dat als u uw hart en uw rechterhersenhelft u laat leiden, de linkerhelft dan op de juiste manier wordt geactiveerd om u te ondersteunen. En op een dag zullen we goed in balans zijn en beide hersenhelften meesterlijk gebruiken.

46. ​​Duizeligheid . Dit gebeurt wanneer u ongeaard bent. Misschien heb je zojuist een groot emotioneel probleem opgelost en is je lichaam zich aan het aanpassen aan je "lichtere" staat.
Advies : Aard jezelf door eiwitten te eten. Soms voelt "comfort food" goed. Maak geen eten goed of fout voor je. Gebruik uw begeleiding om te weten wat u op een bepaald moment nodig heeft. Doe je schoenen uit en zet je voeten een paar minuten in het gras.

47. Vallen, ongelukken krijgen, botten breken . Je lichaam is niet geaard of misschien is je leven uit balans. Of je lichaam kan je vertellen om te vertragen, bepaalde aspecten van je leven te onderzoeken of bepaalde problemen te genezen. Er is altijd een bericht. Toen ik onlangs mijn enkel brak, begrijp ik dat mijn enkel te maken kreeg met wat ik zelf weigerde om mee om te gaan. En dat was al het bovenstaande.
Advies : Blijf geaard door je schoenen uit te doen en je voeten in het gras te zetten; nog beter, ga op het gras liggen zonder een deken onder je. Voel de aarde onder je. Ga de natuur in. Vertraag en let op. Wees bewust van wat je doet. Voel je gevoelens wanneer ze naar boven komen. Blijf in het heden. Omring jezelf met blauw licht als je je wankel voelt.

48. Hartkloppingen . Een hartkloppingen gaat meestal gepaard met een hartopening. Het duurt maar een paar momenten en betekent dat het hart zichzelf weer in evenwicht brengt na een emotionele bevrijding. Ik had een episode die me doodsbang maakte: ik werd midden in de nacht wakker met bonzend hart. Ik dacht dat het recht uit mijn borst zou komen. Het gebeurde maar één keer en was, ik begrijp het, een enorme opening van het hartchakra. Maar ik heb het wel uitgezocht. Er is niets mis met mijn hart.
Advies : Onthoud wat ik zei over medische hulp inroepen wanneer dat nodig is. Raadpleeg uw arts over eventuele aandoeningen waar u zich niet prettig bij voelt.

49. Snellere haar- en nagelgroei . Er wordt meer eiwit in het lichaam gebruikt. Jammer dat we het lichaam niet kunnen vertellen waar het haar moet groeien en waar het niet moet groeien. (Of kunnen we? Hmmm.)

50. Een verlangen om je soulmate of tweelingvlam te vinden . Meer dan ooit lijkt het idee dat we een relatie kunnen hebben die past bij wie we zijn, wenselijker.
Advies : De waarheid is dat we het soort persoon moeten zijn dat we willen aantrekken. We moeten van onszelf houden en van waar we nu zijn voordat we een meer "perfecte" partner kunnen aantrekken. Het werk begint thuis. Dit is hoe ik denk dat het werkt: Houd het verlangen naar deze persoon in je hart, maar zonder gehechtheid. Verwacht dat je op een dag iemand zult ontmoeten die meer bij je past, maar laat alle verwachtingen los over wie dit zal zijn en hoe het zal gebeuren. Richt je in plaats daarvan op het opruimen van je eigen leven en het soort persoon te zijn dat je wilt zijn. Wees blij nu. Geniet van je leven. Dan zie je misschien.....

51. Herinneringen komen boven . Lichaamsherinneringen, onderdrukte herinneringen, beelden van vorige levens en/of parallelle levens. We helen en integreren al ons 'zelf', dus verwacht een aantal van deze ervaringen te hebben.
Advies. Houd in gedachten dat het het beste is om te onthouden wat alleen in je opkomt, laat de rest met rust, analyseer niet alles tot de dood (omdat je vast komt te zitten in de eindeloze reeks problemen die je moet verwerken), en voel je gevoelens als ze komen op. Vraag om hulp van je gidsen.

Let op: dit document mag gedeeld worden, maar stuur het in zijn geheel op. Bedankt. Liefs en knuffels, Annarita