zondag 27 juni 2021

Ashtar: Waarom Staan Wij Dit Toe? ~ 26 juni 2021 ~ Sharon Stewart

Ashtar: Waarom Staan Wij Dit Toe?

Gechanneld door: Sharon Stewart – 26 Juni 2021

Sharon: Memo zegt dat Britten tegen eind 2021 allemaal een enkelband moeten hebben en dat niet-vaxxers door de politie uit hun huizen moeten worden gezet, waarna er boetes van 50.000 pond worden geheven. Het Filippijnse nieuws zegt dat ze proberen anti-vaxxers te laten arresteren. Canada is goed op weg om de Filippijnen en Groot-Brittannië te volgen!

Ze weten hoe ze met demonstranten moeten omgaan. Ze beseffen dat we maar een kleine minderheid zijn in veel landen. Ze hebben al protestleiders opgepakt, gearresteerd, beboet, en ze laten lijken op de slechteriken – niet de goeden die ze eigenlijk zijn. En de mensen geloven het. Mensen denken gewoon dat iedereen die gearresteerd is, een slechterik is. Ja, Nelson Mandela werd gearresteerd, Martin Luther King werd gearresteerd, en JFK werd vermoord. Waren zij slechteriken?

Waarom? Omdat de regeringen en alle agentschappen, grote bedrijven, enz. iedereen achter het vaxx programma, het doen voorkomen alsof het voor onze bestwil is, niet een agenda die bedoeld is om ons te doden.

Het verschil tussen deze demonstranten en alle anderen is dat ze niet bang zijn zich uit te spreken.

Onlangs kwam er een Canadese volksteller bij mij aan de deur. De deur stond open, dus vroeg ik hem wat hij wilde. Hij zei dat hij wilde weten waarom ik de volkstelling niet had ingevuld. Wel, dat was de verkeerde vraag. Ik zei hem dat ik geen burger ben van het nieuwe Commie-Can en dat ik niet zal worden meegeteld in de volkstelling.

Hij zei, “Dat is een boete van vijfhonderd dollar, weet je!”

Ik zei, “Nou en?! Ga van mijn eigendom af!”

Hij zei, “Ik zal het aan mijn baas moeten vertellen.”

Ik zei, “Ga je gang. Ga van mijn terrein af.”

Hij zei, “Kan ik een kopie achterlaten voor het geval je van gedachten verandert?”

Ik zei, “Klink ik alsof mijn verstand zo zwak is? Ga van mijn eigendom af!”

Hij ging weg. Zonder nog een kopie van de volkstelling achter te laten.

Ik denk dat ze gewoon proberen uit te zoeken hoeveel mensen ze nog hebben om uit te roeien. Aangezien ik 60 ben, neem ik aanstoot aan het feit dat ik de eerste ben op hun lijst van “nutteloze eters.”

Ashtar, ik heb Aartsengel Michaël die een uitstekende boodschap heeft doorgegeven aan al het Licht hier op aarde, dit is via een anoniem contact:

“Wij van het engelenrijk kunnen het niet allemaal voor jullie doen. Dit is jullie planeet; dit is jullie ascentie. Dit is de tijd om het spel te versnellen. Doe met ons mee, nogmaals, doe met ons mee. Dit is een klaroengeschal voor alle lichtwerkers. Er is een taak te doen. Er is een planeet te bevrijden. Er zijn mensen die hulp nodig hebben. Wij allen samen als één ziel kunnen dit doen. Laten we een collectief creëren dat zo krachtig is dat de duisternis geen andere keuze heeft dan zich terug te trekken. Zo krachtig dat de gedachte om inbreuk te maken op je vrije wil nooit meer bij hen opkomt. We zijn allen één in God de Vader. We zijn allen één in een groots doel. Geef me je hand, geef me je intentie en ik, Aartsengel Michaël, door God de Vader aangewezen om je kampioen te zijn, zal je naar een klinkende overwinning leiden. Ik sta nu en voor altijd tot jullie dienst. Mijn blauwe straal krachten zijn hier en zijn toegewijd aan deze meest nobele taak. Ik ben Aartsengel Michaël en ik breng u deze tijding bij de kentering van het tij.”

Mijn vraag aan jou, Ashtar, is: “Waar wachten we nog op?”

Ashtar: Met respect voor alle mensen die niet wakker worden?

Sharon: Bijvoorbeeld.

Ashtar: Zij hebben niet genoeg ervaren.

Sharon: Gaan we hen kunnen redden als ze enkelbandjes hebben, ID-tatoeages en geest gecontroleerd worden door de Deep State? Is er dan nog hulp voor hen?

Ashtar: Er zijn veel mensen die wakker zijn maar niet beseffen wat ze moeten doen.

Sharon: Wat zouden ze moeten doen?

Ashtar: Er aan werken via het geestelijk niveau. Zoals deelnemen aan de Aartsengel Michaël groepsoefeningen elke week. We moeten één kracht worden, zoals hij zei, vastbesloten om deze planeet terug te winnen van de duisteren. Dit is één ding.

Het andere is dat mensen zich hun persoonlijke macht hierin moeten realiseren. Bijvoorbeeld, hun koopkracht. Dat is één manier waarop je heel veel invloed kunt uitoefenen op de Deep State – zij vorderen geld van je en dan stort je het op hun banken – wat als alle mensen zouden stoppen met geld op hun bankrekeningen te storten?

Sharon: Wat als er een bank was die niet zo oneerlijk was als zij zijn geweest? Het eerste wat de Royal Bank in Canada deed toen hun marktwaarde daalde, was hun deuren sluiten en bankrekeningen van klanten in beslag nemen om zichzelf overeind te houden. Ik bewaar mijn geld nu ergens anders, niet op een bankrekening. Ik krijg er toch geen rente op, dus waarom zou ik? Het is net zo veilig waar ik het bewaar als bij een bank, in feite zelfs veiliger omdat de oplichters de bankiers zijn.

Wat als de mensen de banken niet meer gebruiken?

Ashtar: De QFS loopt en we zijn het banksysteem aan het veranderen. Veel bankiers zijn betrapt met hun handen in de taart, en zijn/worden gearresteerd.

Maar mensen moeten hun eigen verantwoordelijkheid hierin beseffen.

Wat als een groep mensen een winkel binnen marcheert en weigert maskers te dragen? Zouden ze hen kunnen tegenhouden? Misschien, maar het zou de anderen blij maken die ze wel dragen, en een voorbeeld voor hen zijn. Zoals je zei, protesteren is irrelevant omdat ze weten hoe ze daarmee moeten omgaan. Tenzij de stad wordt gesloten en mensen weigeren naar hun werk te gaan, komt hier geen einde aan.

Sharon: Burgerlijke ongehoorzaamheid. Ze kunnen ons niet allemaal arresteren. Ze zullen waarschijnlijk eerst de aanstichters pakken. Zoals ik.

Ashtar: Je zult worden opgepikt door een schip als ze voor jou komen. Wij beschermen je, Sharon.

Sharon: Dank je, Ashtar, maar dat weet ik, dus ik hou mijn mond niet. Persoonlijk denk ik dat protesteren vrij zinloos is. Wat ga je doen als de protesten niet werken? Heb je daar al aan gedacht, of is dat je enige redmiddel?

Als Canada me wil beboeten omdat ik het volkstellingsformulier niet heb ingevuld, is dat prima. Ik huur een advocaat in en sleep ze voor de rechter. Ik moet er alleen zeker van zijn dat de advocaat niet corrupt is of meer frauduleus dan de politici, want die hebben ze ook in hun zak.

Het hele systeem is tegen ons opgezet.

Walmart is het nieuwe stadhuis geworden. Mensen zijn zo gedreven door wat ze nu nodig hebben, dat ze niet nadenken over een jaar verder. Ze blijven gewoon doen wat ze gezegd wordt te doen. Laat je vaccineren, draag een masker, volg de pijlen in de gangpaden. Trouwens, ze zijn er om ervoor te zorgen dat je elk gangpad in de winkel bezoekt en meer koopt dan je nodig hebt. Ik negeer ze.

Ashtar: Dus welke oplossingen zijn nodig om deze problemen aan te pakken? Want het zijn geldige problemen. Hoe krijg je mensen zover dat ze merken wat er met hen gebeurt, en dat ze niet langer leven voor wat ze vandaag nodig hebben, maar beginnen te begrijpen dat de toekomst van hun kinderen dag na dag wordt uitgehold.

Sharon: Hoe krijg je mensen zover dat ze wakker worden voor dit feit… ja, hoe?

Ashtar: Op een grotere schaal creëren we nieuwe mediabronnen. Mensen zullen de keuze hebben of ze naar het Deep State nieuws willen kijken of naar het nieuws van de waarheidsbeweging. Als we dat niveau bereiken, zal de houding van de meeste mensen aanzienlijk veranderen.

Ook is de QFS nu operationeel, wat betekent dat bankiers worden gearresteerd voor frauduleuze praktijken. Dit betekent dat het banksysteem nu terugkeert naar eerlijke principes.

Presidenten en premiers, andere Deep State politici worden gearresteerd en in een been beugel gezet.

Natuurlijk bestrijden ze ons op elke manier die ze kunnen.

Sharon: Ik denk dat het voor een groot deel van de media afhangt.

Ashtar: Daarom werkt Ivo aan een televisiestation dat op het quantumsysteem draait.

Sharon: Ik weet alleen niet waar we op zitten te wachten.

Ashtar: Zit jij te wachten?

Sharon: Nee, niet ik persoonlijk. Ik doe alles wat ik kan om de licht agenda te bevorderen. Maar het lijkt niet genoeg.

Ashtar: Als de juiste richtlijnen er zijn, met de bijbehorende infrastructuur, zullen er veel veranderingen op aarde zijn.

Vergeet niet dat de Deep State veel lawaai maakt over hun programmering. Hoe kunnen zij in vredesnaam anti-vaxx programma’s creëren tegen zoveel mensen op aarde als hun corrupte systemen aan het afnemen zijn? In Ontario, bijvoorbeeld, weigerde de politie veel lockdown richtlijnen te steunen.

Sharon: Ja, dat deden ze. Mijn buren waren aan het vissen en de politie zei dat ze aan het oefenen waren. Ze liegen gewoon tegen hen.

Ashtar: Precies. Iedereen moet zijn eigen verantwoordelijkheid hierin nemen. Stop met wachten tot de Alliantie al hun maatregelen heeft afgerond. Vraag jezelf af wat je nu kunt doen.

Enkele voorbeelden:

Als je voedingsmiddelen koopt, koop dan niet van de grote voedingsbedrijven zoals Nestle, Monsanto, Heinz, Pillsburys… enz. Al deze oude voedsellabels zijn eigendom van de illuminati en worden bestuurd.

Stop jullie geld niet in grote banken – gebruik kredietverenigingen, die eigendom zijn van de mensen die er aandelen in kopen

Onderzoek en vind bedrijven die niet gelieerd zijn aan de “deep state”, en gebruik deze producten en diensten.

Onderzoek jou voedselproducten en koop geen vergif.

Steun kleine bedrijven op alle mogelijke manieren.

Bespaar vele maanden aan geld en voedselvoorraden, evenals water, maar controleer of het bedrijf waarvan je het water koopt, een klein bedrijf is en niet door de illuminati wordt geleid.

Koop zo vaak mogelijk groenten en fruit van lokale boeren.

En werk aan het verminderen van negatieve reacties en het creëren van Negatieve energie.

De enige manier is om ze te laten verhongeren van geld en energie, Sharon. Elke familie en individu kan dit doen. Op welke manier dan ook, het is de moeite waard, want als iedereen het doet, nemen jullie je wereld terug. Zij hebben het systeem gecreëerd, nu moeten jullie het breken. Het breken is gemakkelijk als iedereen het doet.

En ja, boycot Walmart en Amazon. Zoek kleine bedrijven online die dezelfde goederen en diensten leveren.

Sharon: Zoals Smashwords voor boeken.

Ashtar: Je hoeft niet te stemmen. Je moet je alleen bewust zijn van tegen wie je vecht. En het kan één beslissing per keer zijn. Zelfs als het merendeel van wat je consumeert niet op Illuminati gebaseerd is, is dat prachtig.

Er zijn zoveel manieren, maar ja, mensen lijken verdwaald en vastgeroest in hun gewoonten. Het kan ongemakkelijk zijn om deze verandering te creëren, maar het is het zo waard voor de toekomst van jullie planeet.

Sharon: Dank je, Ashtar. Een paar goede ideeën. Ik weet zeker dat mensen er meer hebben. Oh, en ik gebruik geen 5G technologie. Mijn wifi is 3 of 4G en het is nog goedkoper ook. Nog steeds beschikbaar.

Ashtar: Bijvoorbeeld, Sharon.

Sharon: Bedankt Ashtar. Goed om met je te praten.

Ashtar: Insgelijks. Adonai.

Bron

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org