maandag 3 februari 2020

Ramon Walter ~ Vaccinaties in China



China is een "experimenteel" vaccin aan het uittesten op dit moment. Uiteraard zagen we dit al van kilometers aankomen, en als ik niet het loodje leg zal ik de eerste zijn die weer aan de telefoon hangt Ik zal en wil ze voor zijn, en zal erachter komen wat er in zit. https://tinyurl.com/uysujs6
In de tussentijd mag het bedrijf #Gilead de patïenten behandelen met het middel Remdesivir. De Chinese authoriteiten hebben toestemming gegeven. Het bedrijf Gilead zit volop in de transgender transhumanisering projecten. Ik krijg altijd kippevel van grote farmaceutische bedrijven die op alle mogelijke manieren deze agenda's doorpushen. Ik heb in meer dan 30 artikelen proberen wijs te maken dat de Nieuwe Wereld Orde zal bestaan uit genderloze mensen mede dankzij vaccinatie en medicatie. Door het uitschakelen van hormonen en andere delen in de hersenen en DNA ontstaat er een identiteitsverwarring en een ander soort mens. Ze zijn gestoord en psychopathisch waar ze mee bezig zijn. Ze zijn hier al meer dan 40 jaar mee bezig achter onze ruggen om.

Sinds enkele jaren is de LGBTQ propaganda niet meer uit de media weg te branden. Jongens die zich meisjes voelen; meisjes die zich jongen voelen; kinderen die hormoonkuurtjes nemen en zich om laten bouwen; het is de normaalste zaak van de wereld geworden. En dan hebben we natuurlijk de opkomst van de gender-neutrale toilet. De subtiele weg naar acceptatie van pedofilie lijkt nu te worden ingezet. De regenboogjes, de unicorns, allemaal symbolen die sinds 2012 worden toegepast om een wereldwijde verwarring en acceptatie te creëeren van de agenda achter het wereldtoneel.De transgender ideologie, de homoagenda en pedofilie lijken zeer sterk met elkaar verweven. De agenda lijkt te zijn, volledig grip te krijgen op de populatie qua voortplanting, seksuele opvoeding en genetische eigenschappen. Vandaar dat er eugenitca wordt toegepast op onze kinderen via middelen zoals de HPV vaccinatie en de BMR vaccinatie en polio vaccinatie. We leven in een wereld waarin de laatste generaties kinderen geboren gaan worden, en we komen er te laat achter. Sterker nog we zullen hun duistere agenda verdedigen. Het is te hopen dat meer en meer mensen door de sluwe indoctrinatiemethode van de media heen prikken.
In mijn posts probeer ik aan te tonen dat middelen zoals WI38 en MRC5 in vaccinaties zorgen voor genderverwarring. Daar zit een bewuste strategie achter zodat je je hele leven bezig bent met de verwarring in jezelf. De krachten achter het wereldtoneel zijn zo doortrapt en gemeen dat het buiten het menselijke voorstellingsvermogen gaat. Artsen zoals Hans Moolenburgh (kinderpraktijk Haarlem) waarschuwde ook al dat we in een generatie leven waarin geen echte jongens en meisjes meer bestaan, ook hij verweet dat aan de vaccins, medicaties, voeding en hormonale verwarring,. Dus men moet het normaal gaan vinden, en het moet niet opvallen. En dat doe je dus door er jaren van te voren aandacht aan te besteden. 
Ik was een keer bij een lezing van arts Hans Moolenburgh. Hij zei; 'er zijn tegenwoordig bijna geen echte mannen of vrouwen meer.' Hij linkte dat aan de hormonale veranderingen die vaccinaties veroorzaken door de zware metalen die er in zitten. Het zware metaal verstoort de hormoonhuishouding door de oestrogeenwerking na te apen, zo werd vastgesteld op de conferentie van de American Society for Biochemistry and Molecular Biology van 2012. Ook verlaagt dit het testosteron bij de jongens. 
Embryocellen in vaccinaties, zoals WI38, MRC-5 en RA 27-3 zorgen voor genderverwarring in kinderen. Oraal binnengekomen vreemd DNA wordt normaliter in het spijsverteringkanaal verteerd, maar het direct ingespoten DNA komt via de bloedbaan in de lichaamscellen en gaat daar een interactie aan met het menselijke DNA van de ontvangers van de vaccins. Er wordt een zodanig sterke invloed uitgeoefend op het menselijk DNA, dat dit (kleinere of grotere) veranderingen kan ondergaan, waardoor functies kunnen uitvallen
en/of de celdeling op hol kan worden gejaagd (hetgeen dan ook tot kanker kan leiden).Ook fluor is een oorzaak van hormoonschade. Fluoride remt de aanmaak van TSH (schildklier stimulerend hormoon) in de hypofyse. Fluoride zet zich als kalkafzetting vast op onze pijnappelklier, het orgaan dat moet zorgen voor het hormoon melatonine. 
De biologie van de gehele wereld vereist voor de voortplanting dat er mannetjes en vrouwtjes zijn die het met elkaar doen om kinderen te krijgen. Natuurlijk zijn er ook enkele hermafrodiete planten of diersoorten te vinden, maar we hebben het over de meerderheid. Nu hebben we ooit ontdekt dat we van olie plastics kunnen maken en dus zitten onze oceanen vol met PCB’s. Feitelijk zit onze voedsel- en drinkwaterketen vol met die weekmaker. En als moeders dat binnenkrijgen, worden de hormonen die verantwoordelijk zijn voor de geslachtsbepaling al in het bloed van de foetus ingekapseld. De chromosomen kunnen dan als het ware niet in de gewenste schakeling maken. Daarbij komen de vaccinaties er nog eens bovenop met de desbetreffende metalen en dubieuze 'hulp'stoffen. Mede hierdoor worden er steeds meer kinderen geboren bij wie het geslacht een beetje in het midden zweeft en hebben meer mannen vrouwelijke trekjes of andersom. Het mag dus geen verrassing heten dat er mogelijk meer kinderen geboren worden bij wie het geslacht nog onduidelijk is.
Transhumanisme wordt intensief gesteund door bijvoorbeeld banken, bekende wetenschappers en filosofen, regeringsleiders en EU-leiders, gezondheidsinstanties en laboratoria (onder meer genetica en eugenetica), dubieuze stichtingen zoals die van Bill Gates, Rockefeller en Soros, maar ook door de CIA, NSA, Google, Facebook, internet, farmacie (onder meer IG Farben), Monsanto, robotica- en technologiebedrijven, universiteiten, denktanks, ngo’s en vooral het militair-industriële complex. Er zijn miljarden mee gemoeid.
De menselijke overmoed heeft een lange geschiedenis. Talloze mythen tonen ons echter ook de dramatische afloop hiervan. Daar waar de mens zichzelf als de maat van alle dingen beschouwt, sluipt een zeer giftig addertje onder het gras. Hoogste tijd om wakker te worden!
De farmaceutische industrie is bezig de wereld voor een deel te veranderen, wachtende tot hun goden openlijk kunnen gaan regeren. In een wereld die gehoorzaam en controleerbaar zal zijn. Onder het mom van een virus, kunnen ze de mensheid weer een vaccin aanbieden die het menselijk ras transhumaniseert. Of hoe Gilead het zelf zo mooi noemt #Transcend. De wereld wordt weer genaaid en we trappen er met zijn alle weer in. De farmaceutische industrie is de meest satanische en horror-experimenten uitvoerende duivel van dit universum. Ze hebben geen geweten, het zijn zelf robots die aan de top aan het stuur zitten. En de wereld zal hun nieuwe vaccin tegen de #Corona leugen weer gaan slikken als zoete koek, oftewel dranghekken. Arme arme wereld.
(Noot:)Ik ben geen anti-homo en geen anti-transgender verre van.... Ik ontmasker alleen de agenda van het transhumanisme en het lugubere vaccinatieplan, ik hou namelijk heel veel van mijn medemens.
Lees ook: