vrijdag 21 februari 2020

David Alexander Lightfoot ~ Energie Update


Energie update: 20-02-2020 tot 22-02-2020 

Diepe verschuivingen veranderen eindelijk trauma en misbruik in zegeningen. Velen van ons vooral de afgelopen weken en afgelopen dagen zijn getriggerd door mensen of situaties die ons herinneren aan oude diep geworteld trauma, angsten en misbruik uit ons verleden, schaduwen waar we niet aan hebben gewerkt.
Griep symptomen, angstig voelen, angstig voelen, het is geen nieuw trauma en misbruik omdat we al uit deze vicieuze cirkel zijn gestapt. Deze vergelijkbare situaties zijn gecreëerd om ons nu de kans te geven om eindelijk een diep gewortelde trauma, drama en andere pijn uit dit leven los te laten en voorheen, alles wat we diep weggestopt hebben om niet mee te maken of gewoon vergeten. Onthoud dat het niet jouw schuld is dat mensen je in het verleden verkeerd behandeld hebben of nog steeds doen, er is niets mis met je.
Mensen die anderen pijn doen hebben zelf pijn en voelen geen liefde omdat hun harten gesloten zijn en een verbinding met bron en eigen zielen die ze niet hebben. Ze zijn gewoon verdwaald in het donker en zien het niet dus nemen ze liever hun ellende af op die gevoelige liefdevolle en zorgzame mensen uit jaloezie. 


Ze worden getriggerd door ons licht om te werken aan hun eigen genezing en kunnen het niet aan of zijn niet bereid om hun eigen innerlijke schaduwen en demonen onder ogen te zien. Het is niet aan ons om deze mensen te redden als ze verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven, maar we kunnen de cirkel van geweld en misbruik doorbreken. We hoeven alleen maar te onderscheiden in de mensen waarmee we willen zijn. We kozen ervoor om bij liefdevolle, vriendelijke en opbeurende mensen te zijn.
Naarmate we meer waarnemer worden stellen we gezonde grenzen. Door ons leven te veranderen, zullen onze levensverhalen niet meer verteld worden vanuit het slachtoffer, ze worden een bron van kracht, een inspiratie voor anderen om hun leven te veranderen omdat de boodschap van liefde komt. Het is jouw goddelijke recht om onvoorwaardelijk geliefd en ondersteund te worden, om je licht volledig te schijnen.
De komende dagen van 20-02-2020 tot 22-02-2020 krijgen we de kans om eindelijk al onze eigen verborgen pijnlijke verhalen los te laten en ze te veranderen in liefde, licht, kracht en overvloed. Neem de tijd om te reflecteren, naar binnen te gaan, opnieuw contact te maken met je innerlijke kind en vraag het wat nog steeds een leven van geluk blokkeert om vreugdevol en overvloedig te zijn zodat je alle wonden uit het verleden kunt helen Onze beloningen zijn er eindelijk, we worden onvoorwaardelijk geliefd en ondersteund, het is tijd om diep te duiken en alle blokken vrij te maken zodat we dit weekend volledig in ons licht en nieuwe leven kunnen stappen.
Met liefde & lichte zegeningen 💛🙏
David Alexander Lightvoet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten