maandag 3 februari 2020

Korte update; Maandag 3 februari 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte update;
Maandag 3 februari 2020

ENORME stijgingen van >1 miljoen en SR pieken tot 55 Hz!
Afgelopen nacht was er een zonnestorm KP3 =zenuwstormen.

Wat gaan we massaal door een enorme intense rollercoaster, we worden op de kop gezet en leeggeschud, getrild, geschud en al het dode koude komt uit alle hoeken, holten en kieren van ons lichaam. We worden nu dagelijks PLAT gelegd en heen en weer opnieuw uitgeprint, dit geeft vele downloads en zeer heftige ascensie symptomen nu we steeds dieper in ons lichaam=basis zakken Dit geeft een grote lymfe detox en bloedzuivering en dat 24/7!!!!!!!!!!!!

Onze oude gietvorm wordt nu razendsnel afgebroken=onze oude vertrouwde ik en al onze oude zelven uit 3D komen massaal bovengronds en verschijnen levensgroot voor ons aangezicht.. Ons verstand kan er niet bij, het voelt paniek, stress en enorm veel onzekerheden [duodenum meridiaan loopt oa over je schouderblad!!].

Ik werd na een zeer onrustige nacht met nachtmerries, brandende pijnen aan mijn skelet, werd beladen wakker ,voelde me ontheemd, misselijk en zo verdrietig, wil alleen maar huilen omdat ik niet meer voldoen kan aan mijn oude vertrouwde ik, ik ben er gewoon te moe en te misselijk voor. Alsof ik naar mijn oude vertrouwd ik wil reiken en er niet bij kan en tekort schiet. 


Pfffffff en een onzekerheden dat er los komen, over van alles en nog wat onzeker = duodenum meridaan die het bloed sorteert van wat nog dient als voedingstoffen en wat niet, dit werkt ook emotioneel en mentaal zo; wat dient ons nog zowel geestelijk, emotioneel en fysiek? Is het nog voedend voor ons? Wat ons niet langer dient wordt doorgestuurd naar de lever en dikke darm= laten gaan.

Het is zeer heftig voor ons en ons darmvlies wordt steeds gevoeliger voor de energie die via chakra 3 binnenkomt.
Ik ervaar dit zoals ik als kind buikpijn kon hebben. Geeft snel darmkrampen= letterlijk blokkades loslaten van onverteerde en onverwerkte restanten uit onze kindertijd.

Collectief is er heel veel disharmonie en onrust gaande, we pikken dit massaal op via onze ragfijne darmvlies. Probeer dicht bij jezelf te blijven en in het oog vd storm. 

Even een korte update; ik ben enorm dankbaar dat jullie zo oprecht jullie reacties delen want hier haal ik veel kracht uit en leer er heel veel van. Ik voel me zo kwetsbaar en onzeker de laatste dagen! 

Marjolein Ingrid Soulpursang