dinsdag 1 maart 2022

Morning Messages: Ego Manager deel II ~ 1 maart 2022 ~ Peggy Black

Ego Manager deel II

Gechanneld door Peggy Black – 28 Februari 2022

Het ego houdt je gefocust in de derde dimensie. Wanneer je je hiervan bewust wordt, erken je de rol van het ego, dat de manager van je leven is geweest. Echter, JIJ, het multidimensionele zelf, hebt nu een zeer actieve rol, een geëvolueerd, bewust, actief deel.

Naarmate je multidimensionele aspect volledig aanwezig wordt in je bewustzijn, realiseer je je geleidelijk aan en erken je dat je vele realiteiten, tijdsbestekken en dimensies met gemak en vreugde kunt bewegen en ervaren.

Dit is het grote en grootse ontwaken dat op jullie planeet plaatsvindt. Meer en meer wezens worden zich bewust van de vele niveaus, lagen en realiteiten waarin zij op elk moment interageren en beïnvloeden.

Deze dimensies overlappen elkaar en werken op elkaar in. Ze zijn verweven in het weefsel van alles. Als multidimensioneel wezen zijn deze dimensies, energievelden en matrices zeer reëel en zeer zichtbaar. Het is net als ontwaken uit een droom.

Terwijl je in een droom bent, geloof je dat het echt is. Maar wanneer je ontwaakt, merk je dat het een droom is. Je ontwaakt nu uit je droom in de multi-dimensies waarin je ware zelf woont en speelt.

Het is een energieveld waarin gedachten zich onmiddellijk manifesteren. Het is een realiteit waarin je kunt reizen naar elk tijdsbestek, elk hologame dat je je kunt voorstellen. Het is een realiteit die vloeibaar is.

Begin deze dag bewust te zijn van tenminste één andere realiteit. Sta uzelf toe om tot het stille punt van binnen te komen, het evenwichtspunt van binnen, en sta uzelf dan toe om te observeren wat u voelt of gewaarwordt. Ontspan in dit proces van ontdekking.

Net als een kinderspel van verstoppertje spelen, begin je je bewust te worden van de andere realiteiten die verborgen zijn gebleken. Let op je overtuigingen over je fysieke werkelijkheid, verzacht ze als ze ontdekt worden en sta toe dat andere werkelijkheden, andere energievelden, zichtbaar worden.

Er zijn altijd energieën overal om je heen waar je gevoelig voor kunt worden en mee in wisselwerking kunt treden vanuit een bewuste, multidimensionale staat van zijn. Oefen dit.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org