woensdag 30 maart 2022

Aartsengel Michaël met de Raad van Stralend Licht: “Oneindig Licht Kent Zichzelf en Zoekt Voltooiing” ~ 30 maart 2022 ~ Ailia Mira

Aartsengel Michaël met de Raad van Stralend Licht.

“Oneindig Licht Kent Zichzelf en Zoekt Voltooiing”

Gechanneld door Ailia Mira – 27 maart 2022

Hallo Goddelijke Mensen,

We begroeten jullie in liefde. Het is echt goed om bij jullie te zijn.

Deze dagen zijn zeer uitdagend. Wat er gaande is op de innerlijke vlakken en wat er gaande is in de buitenwereld lijken aanzienlijk met elkaar in tegenspraak te zijn en wij voelen de vragen, de twijfel zelfs, die in jullie opkomt terwijl jullie deze verscheidenheid overdenken.

Wij komen naar jullie toe om jullie enkele perspectieven aan te reiken die jullie op dit moment kunnen ondersteunen. Haal diep adem, laat uw lichaam rusten en ontspan terwijl wij jullie enkele standpunten aanreiken die je kunnen helpen door nu te participeren.

Ten eerste, sta jezelf toe te beseffen dat wat er in jou aan het veranderen is, gebeurt op een fundamenteel niveau, niet op een oppervlakkig niveau. En ook, deze verandering vindt plaats in alle leven. Zoals het kan. Zoals het is toegestaan.

Dus in de buitenwereld zie je het ontvouwen van massale verandering, en weet ook dat de materiële wereld een afspiegeling is van wat er nu in bewustzijn gebeurt. De materie weerspiegelt wat geweest is, is trager om de snelheid van verandering in bewustzijn in te halen die je ervaart in je eigen bewustzijn, of zelfs je eigen manifeste leven – gegeven dat veel van de buiten uitgebeelde wereld die je kent, collectief gedeeld wordt en waarover overeenstemming bestaat.

Wat jullie in de wereld zien is het resultaat van Al het leven op Aarde dat deze verandering ervaart en dus, ook al hebben jullie deze innerlijke staat gezocht en in feite ook bereikt, langzaam en zoals jullie wensten, toen jullie leerden je veilig te voelen en jezelf toe te staan los te laten… de uiterlijke wereld weerspiegelt de enorme diversiteit van de mensheid die nu begint te leven in een wereld die niet langer geworteld is in afgescheidenheid.

Een wereld waarin velen hun verbondenheid met anderen op een andere en misschien veel diepere manier voelen. Wat voor sommigen glorieus en wonderbaarlijk is en voor anderen reden tot verzet. Voor sommigen bevrijdt deze openheid meer verbinding, terwijl dit voor anderen kan voelen als kwetsbaarheid, blootstelling, en een verlies van controle – een ervaring die ongewenst is.

Veel van de materiële wereld en de uitdrukking van het Leven op Aarde is een overeengekomen uitdrukking. En, nogmaals, het wordt niet zo gemakkelijk en snel veranderd als je eigen bewustzijn. Want nogmaals, veel van het materiaal is dichter en is een gedeelde ervaring; het weerspiegelt de energie en de verwachtingen, de gedeelde afspraken die door jullie allen zijn gemaakt, dat tot voor kort was om in afgescheidenheid te leven. Nu is die onderliggende afspraak losgelaten en de wereld kan nu gekend worden zoals ze werkelijk is, verenigd. Jullie gedeelde ervaring, terwijl deze wordt doordrenkt door engelenenergie van genade en liefde, ja, bevindt zich nu nog steeds in een enorm proces van herschikking. Want zoals jullie wel weten, moeten overtuigingen, systemen en structuren nog op één lijn gebracht worden, of in evenwicht, en in harmonie met eenheid, en dus is er een enorme druk en spanning, terwijl dat wat onopgelost is, in muziek, een oplossing zoekt. Zo zullen ook jij en je wereld nu die aantrekkingskracht voelen. Deze spanning of druk kan daar zijn waar men zich oriënteert, waarneemt…en ook is er een enorme kans op liefde en expansie en verheffing, die ook daar kan zijn waar men op één lijn ligt. Verwachtingen kunnen bestendigen wat geweest is, ook al is het in wezen niet meer hetzelfde. Keuzes in focus zullen bepalen wat men in zijn ervaring opmerkt.

Wat er binnen in je aan het veranderen is, gebeurt zo diepgaand en is zo fundamenteel voor je algehele relatie, benadering en oriëntatie op het leven, dat het zich naar buiten toe aan het voorstellen is, maar dat gebeurt opnieuw — zo diepgaand en fundamenteel, dat de manifestatie in meer verenigde, en gemakkelijk waarneembare uiterlijke expressie nog niet volledig is ontstaan.

Merk op dat we zeggen volledig, wat betekent dat er nieuwe creatie voor jullie beschikbaar is! Het zal jaren en decennia duren om de systemen en structuren en manieren van zijn in jullie wereld in een meer harmonieuze vorm van verbinding te brengen en de relationele architectuur te bouwen die jullie eenheid belichaamt. Het nieuwe wordt verankerd als het wordt herkend en opgeëist. Een van onze suggesties voor deze tijd is om bereid te zijn de wereld in nieuwheid te leren kennen. Om alles te doen wat je kunt om verwachtingen van je ervaring los te laten en in plaats daarvan open te staan om te zien wat waar is en wat opkomt in nieuwe expressie.

In het meest recente Zweeffeest spraken we met jullie over een rivier zijn, eerder dan een rots. Vloeiend zijn en ook weten dat anderen niet vastliggen, maar eerder stromen van energie en licht zijn.

Gebruik dit als je bereid bent, om open te staan voor wat komt en sta toe dat het stroomt. Sta jezelf toe om actueel te zijn. Laat labels los en denk dat je weet “hoe het zal zijn” en sta open voor wat zich ontvouwt, terwijl je je in jezelf afstemt op de Waarheid van je wezen, het licht in jou dat weet hoe dit moet. Hoe te evolueren terwijl je in menselijke vorm bent.

Hoe jullie je aandacht gebruiken, Geliefden, is altijd belangrijk geweest. Het heeft altijd veel te maken gehad met hoe je je voelt en wat je waarneemt. Onthoud dit nu, geliefden. Jullie zijn vrij en kunnen kiezen wat jullie opmerken en ook, waar jullie je op afstemmen en wat jullie in jezelf koesteren.

Het licht in jullie groeit en groeit. En jullie vermogen om de grotere heelheid te belichamen neemt toe. Jullie integreren de volheid van je wezen, ieder van jullie zoals je kunt en zoals je toestaat, en jullie heroriënteren je ook in je leven.

Ook al kennen velen van jullie jezelf als lichtwerkers, sterrenzaden, bewust van het niet-fysieke, en voelen jullie je diep betrokken bij de verschuiving in bewustzijn die in jullie wereld plaatsvindt, toch is er nog steeds een fundamentele heroriëntatie die zelfs binnenin jullie plaatsvindt. En deze verandering begint nog maar net wortel te schieten in jullie wereld!

Je zou het kunnen omschrijven als een heroriëntatie op wat je prioriteiten zijn, wat je doelen zijn in het leven, wat je probeert te bereiken op een dag-tot-dag basis. De roep in jullie is naar eenheid, energetisch en in bewustzijn.

Als je van jezelf houdt, als je met vriendelijkheid en zachtmoedigheid met jezelf omgaat. Als je je vermogen tot openheid ontdekt, begin je een herschikking te voelen in je relatie tot het leven, waarin je je begint te richten op de ervaring van stroming en prioriteit geeft aan die expressie.

Er zijn veel verschillende manieren om dit te zeggen, maar wij spreken graag over deze verschuiving, als een heroriëntatie op stroom. Stroming, als het ontvangen, belichamen, uitstralen en tot uitdrukking brengen van niet-fysieke energieën in de wereld van fysieke vorm.

En dus, als je jouw stroom begint op te merken… Als je aandacht begint te besteden aan hoe ontspannen en open je bent, omdat deze dingen de stroom versterken, net als hoe afgestemd je bent op je eigen innerlijke staat, innerlijk gevoel van harmonie, van waarheid. Dit zijn heel andere manieren van omgaan met je belichaamde ervaring dan de manier waarop je in het verleden leefde.

Meer en meer mensen beginnen te begrijpen dat het er niet om gaat dingen uit te zoeken. Het gaat erom je weg te voelen.

Weet ook dat je lichaam zelf een ongelooflijke wijsheid en leiderschapscapaciteit heeft. Dat je lichaam verbonden is, en fundamenteel voortkomt uit de planetaire heelheid en je daarom kan leiden, je kan helpen om in harmonie en samen met het hele planetaire veld te bewegen — dat aan de voorrand staat, uitdijend naar een hogere en vollere expressie.

Dit gebeurt allemaal omdat jij het toelaat. Elke keer als we tegen je spreken moeten we zeggen, je bent vrij, je bent vrij! Je bent vrij om te kiezen hoe je leeft, waar je aandacht aan besteedt, wat je prioriteit geeft, wat je toestaat, waar je je tegen verzet, waar je aan vasthoudt, wat je loslaat. Dit is allemaal aan jou!

En hoe meer je prioriteit begint te geven aan openheid en stroming, hoe meer je met zachtheid en liefde met jezelf omgaat, hoe meer je je bekommert om het vermogen van je lichaam om ontspannen, uitgerust, gevoed en fundamenteel open te staan voor de stroming, hoe meer je jezelf stralend en bloeiend zult voelen.

Er is ook een drempel te herkennen. Een drempel die, zodra je hem bereikt, in termen van je vermogen om de vollere expressie van alles wat je bent te belichamen, je ervaring verandert.

Alles wat je bent begint zichzelf, belichaamd, de leiding te geven naar eenheid. Omdat het licht in jou eenheid zoekt met zichzelf. Je begint dit grotere oneindige licht te belichamen. En terwijl je dat doet, beweegt dit licht zich naar het Oneindige dat in alle expressie aanwezig is.

Je ervaring hiervan kan voelen alsof je meer empathie of bewustzijn hebt voor hoe anderen zich voelen. Je kunt je dichter voelen bij plaatsen en mensen en dingen die dit oneindige licht belichamen, en het toelaten in hun eigen ervaring.

Dit licht kent zichzelf en zoekt voltooiing. Zoekt hereniging. Zoekt naar het grotere herinneren.

Dus wat zouden we je hierover nu willen zeggen? Wij zouden zeggen, geniet van het proces.

Geniet van de ervaring van het loslaten en in gemeenschap getrokken worden met de Eenheid die Alles is.

Het licht zelf zal je daar brengen. Als je het toelaat.

Jouw taak, jouw rol, jouw deel doen bestaat uit leren jezelf te vertrouwen, leren vertrouwen in deze grotere ontvouwing, leren het toe te laten, leren los te laten en leren te luisteren naar de waarheid diep in jou die opkomt en vraagt om bevrijd te worden en zichzelf te vervullen via jou.

We houden heel veel van jullie. Wij zijn voltooid.

Ik ben Aartsengel Michaël met de Raad van Stralend Licht.

Kanaal: Ailia Mira

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org