donderdag 2 april 2020

Verzoek van de Lichtkrachten aan de Mensheid, maart 2020 / Meditatie op 5 april om 04.45 uur / 26 Maart 2020


Verzoek van de Lichtkrachten aan de Mensheid, maart 2020
26 Maart 2020

De Lichtkrachten vragen iedereen om in de periode tot onze Ascentie Tijdlijn / Einde van het Coronavirus Meditatie op 5 april 2020, te visualiseren dat de Violette Vlam de oppervlakte van de Aarde zuivert, alle angst wegneemt en alle virussen verwijdert.

Je kunt dit simpelweg doen, dagelijks, meerdere malen, gedurende een paar seconden of minuten, elke keer als je coronavirus gerelateerd nieuws hoort of leest.



In Nederland is deze Meditatie op 5 april om 04.45 uur

Voor de geleide meditatie in het Engels, vind je deze hier:


En de mensen bleven thuis, lazen boeken, luisterden, rustten uit, deden oefeningen en maakten kunst, en speelden spelletjes, en leerden nieuwe manier van zijn, en waren stil. En luisterden dieper, sommigen mediteerden, sommigen baden, sommigen dansten, sommigen ontmoetten hun schaduwen, en de mensen begonnen anders te denken.
En de mensen genazen, en in de afwezigheid van mensen die onwetend, gevaarlijk, zonder gezond verstand en harteloos leefden, begon de Aarde te genezen.
En toen het gevaar voorbij was, en de mensen kwamen weer samen, treurden zij over hun verliezen, en maakten nieuwe keuzes, en droomden nieuwe beelden, en creëerden nieuwe manieren om te leven en de Aarde volledig te genezen, aangezien zij waren genezen.

Kitty O’Meara

Aan de mensen in de geïnfecteerde gebieden wordt gevraagd om zo vaak mogelijk het Command RCV Stardust Protocol aan te roepen, om de Pleiadians te helpen om het virus te stoppen.

Uit Cobra’s bericht van 18-2-2020 m.b.t. dit protocol: De Pleiadians hebben een nieuw protocol ontwikkeld voor virusverwijdering dat de mensen in de geïnfecteerde gebieden kan helpen, in de eerste plaats in de Hubei provincie in China, maar ook elders op de planeet. Wanneer je weet, voelt, of bang bent dat je het virus hebt, of als je het gebied om je heen wilt desinfecteren, kun je driemaal in jouw hoofd herhalen:

“Command RCV stardust”.

De Pleiadians zullen dan hun geavanceerde technologieën gebruiken om te helpen het virus te verwijderen.

N.B. Het protocol wordt voortdurend aangepast aan de actuele situatie wereldwijd.

Iedereen kan ook de Flower of Life Meditatie doen om het positieve energieraster op de oppervlakte van planeet te versterken in deze moeilijke tijden.


Vertaald door Veronica