woensdag 22 april 2020

Hoe het ooit begon ... / Deel 3 Door Peter Verellen

Hoe het ooit begon ...
Deel 3

Door Peter Verellen





Laat ons religie eens vergelijken met het beoefenen van een sport. We nemen een liefhebbende vader, die er met zijn kinderen op uit trekt, om hen enkele sporten te leren kennen. Verschillende kinderen, dus misschien zijn ze aangetrokken tot andere sporten, dat zou best kunnen, ze zijn hier vrij in. Deze papa gaat hen laten beoefenen wat ze het liefste doen. 

Voorafgaand aan de uitstap is er al uitvoerig gepraat over de sport en vele vragen later, gaan ze op pad. In sommige clubs mag je enkele trainingen deelnemen, om te voelen of het iets voor jou zou kunnen zijn. Vrijblijvende test. Met deze mogelijkheden zijn alle kinderen na korte tijd tevreden sporters, na het een en het ander geprobeerd te hebben. Het zou kunnen dat ze later nog van gedacht veranderen, ook dat mag van deze liefdevolle vader. Als zijn kinderen maar tevreden zijn en hen amuseren in wat ze ook doen. Dit is een voorbeeld van een vader en een Vader. God heeft het net zo voor met “zijn” kinderen. God de Vader, of God de Moeder, wie zal het zeggen, met Zijn of Haar kinderen, het maakt niet uit. God ligt er niet van wakker, hoe u hem of haar noemt. Het laat God koud in wat of in wie u gelooft. Het deert God niet of ik hem nu met een kleine letter of met een Hoofdletter schrijf. 

Dit is mijn  persoonlijke respect en daar ben ik helemaal vrij in om daar mee om te springen hoe ik het zelf wil. Het enige dat God interesseert is hoe u zich gedraagt in Zijn Schepping. Hem of Haar door mekaar gebruiken zou verwarrend zijn, dus ik ga verder met hem. Wees tevreden, met respect voor zijn schepping, dankbaar voor het leven en meer is er niet nodig om de Liefde binnen te laten stromen. Je zou deze laatste zin een “spiritueel schriftuur” kunnen noemen, als je wil. Meer is er niet nodig. Waar ik daarstraks zei, dat Spiritualiteit kinderlijk eenvoudig is, dan meende ik echt wat ik vertelde. Waarom is het dan zo moeilijk gemaakt? Om jou te doen twijfelen en de onzekerheid en vooral de angsten aan te wakkeren. Religie is ontstaan om twisten te veroorzaken en je eigen wil te breken.

Jij moet niet “denken”, dat zal god wel in jouw plaats doen. Dat schrijft religie voor en niets anders. Bij de echt religieuzen is het ware geloof rechtevenredig met de angsten voor deze straffende god. OK, ik zal het weer nuanceren. Bij sommige religieuzen. Weet echter wel, dat bij elke “religie” de angst er goed inzit. Je kan beter gehoorzamen en netjes in de rij lopen, want anders zou het wel... Wat? Verkeerd kunnen aflopen? Geloof me niet, in wat ik hier neerschrijf, maar kijk eens rond je heen. Hoe vind jij dat onze wereld nu draait? Hoe veel gelukkiger hebben de verschillende religies ons gemaakt? 

Hoeveel mensen ken jij, die daar beter van geworden zijn? Jamaar, het is voor later. Het eeuwige leven is voor nadien en slechts voor diegenen die hun religie perfect hebben gevolgd. Nog zo een fabeltje. Er zouden binnenkort, slechts enkelingen, de zogezegde uitverkorenen over blijven, om dan te genieten van het eeuwige leven. Het enige dat diegenen zouden moeten doen is zich inschrijven of zich laten inwijden of zich lid laten maken van een bepaald geloof. Knap toch?

Hier wil ik toch nog iets over zeggen. Iedereen is nu al onsterfelijk en het overgaan naar het betere leven is weggelegd voor diegenen met de hoogste frequentie. De meest rechtvaardigen onder ons dus, zullen inderdaad als eerste mogen kennis maken met een nieuwe wereld die reeds gepland is. Het gaat dus niet om een handtekening, of het hier of daar bijbehoren, maar over het gedrag waar je de wereld mee geconfronteerd hebt. Diegenen die het meeste bijgedragen hebben gaan verder. Daar schrijf ik uitgebreid over in een boek, waar ik op het einde van deze tekst nog op terugkom.

Weet je wat een correct eerste gebod zou kunnen zijn? Wees een goed mens op deze Aarde, ga kijken, in alle mogelijke religies of geloofstrekkingen, wat het meeste met jou overeenstemt en sta niet stil, bij slechts het ene, maar maak een combinatie, van alles wat je aanspreekt, om je geluk en vooral het geluk van anderen, in jouw aanwezigheid te vinden. Zo zou God het gewild hebben. Zoeken, naar dat wat je zelf ondervindt wat werkt, om van jezelf een betere persoon te maken. 

Hoelang moet ik dan zoeken? Heel mijn leven? Of nog langer? Indien je gevonden hebt, door welke richtlijnen je een aangenaam persoon geworden bent of gebleven en je een toestand van totale tevredenheid hiermee bereken hebt, stop dan met zoeken en geniet van het leven. Ware Religie. Wees een voorbeeld voor de anderen en beantwoord slechts vragen, daar waar ze gesteld worden. Stel je nu voor, dat je geen enkele religie kent en je bent een aangenaam en tevreden persoon, met het nodige respect voor de Schepping, dus je doet zo goed mogelijk, tegen mens en dier, wat moet je dan nog doen, om in Gods Genade te vallen, om het zo maar eens te noemen? Niets meer. 

Dat wil zeggen, dat je weet zonder te vragen. Je hebt het gevonden zonder te zoeken. Leef en geniet. Met sommige “misschien goedbedoelende” religieuze spreuken, ben ik het helemaal niet eens. Reken even mee. Onder duizenden zielen is er slechts één die mij zoekt. Onder duizend zoekenden is er slechts één die mij zal vinden. Dit zou een uitspraak zijn van God himself. Het eerste zou nog kunnen. Op duizend, één die zoekt, ik zou het niet weten, maar het kan. God verplicht je ook niet om te zoeken. Je bent hier vrij in, weet je nog. Deel twee, is weer religieuze onzin. Eén op duizend. God zou zeggen. Voor iedereen die mij zoekt, wees welkom, ik ben hier toch. Kom gerust langs. Mijn uitzending is permanent, wil je jouw radio afstemmen op mijn frequentie, ga je gang, voel je niet verplicht, maar weet dat je altijd welkom bent. Zo zou god tegen de mensen praten, in Liefde. Laat me afronden, door te zeggen, dat de Angst voor God jammer genoeg beter bekend is dan zijn onvoorwaardelijke Liefde. Deze Onvoorwaardelijke Liefde is echter zijn belangrijkste eigenschap.

Mag ik jullie op het hart drukken dat het niet nodig is, om voor wie dan ook angst te hebben. God straft niet, is een correcte uitspraak. Het klinkt mooi, maar waarom gebeuren er dan vele zaken die ooit voorspeld geweest zijn in de schrifturen? Omdat niet God of zijn discipelen deze zaken hebben geschreven, maar zoals “alles”, is ook dit mooi “voorspeld” door de Reptilians en hun aanhangers.  Is het jou opgevallen, dat ik Reptilians nu ook met een Hoofdletter heb geschreven? Ik hoop het. Dit is niet uit Respect, maar wel om U aan te tonen dat zij voor “alles” verantwoordelijk zijn van de zaken, die we als “erg” of “slecht” of “gruwelijk” of “rampen” of “zogezegde straffen” of “de hel” zouden kunnen bestempelen. En toch zijn er nog mensen onder ons, “te midden van deze chaos” die er in slagen, om het vaandel “Gelukkig” en “Tevreden” wel in grote eenvoud rond te zwaaien . Hiervoor heb ik geschreven, over een voeding, die je kan geven aan, of het licht, of de duisternis. Met deze “Gelukkigen” kunnen de duisteren niets doen. Zij zijn letterlijk een sterk vergif voor hen.

Laat me kort proberen uitleggen, wat ik uitgebreid in mijn boek doe. Even met getallen er bij dus. Het plan dat “zij” nu ten uitvoer proberen brengen, en hen dus zeker “niet gaat lukken”, is om over te blijven met een 500.000 -tal die zij dan de “elite” zullen noemen. The New World Order. Bij deze aantallen, zouden u en ik niet bij zijn. Het zijn ongeveer een 80.000 echte “reptielachtigen” en de rest zijn diegenen die al vele namen hebben gekregen. Illuminatie, Cabal, Club El, ik noem ze onder één noemer, de duisteren. Onze allerhoogste Wereldleiders en vooral ook de leiders van de religie. Verder horen daar diegenen bij, die in de ogen van sommige mensen “het meeste succes” hebben. 

Alles aan de “top” dus. Denk nu niet dat je zelf “succes” zou hebben, dat het dan een erge zaak zou zijn. Neen, deze “mensen” weten “goed” en “bewust” wat ze gedaan hebben. Ten eerste maken zij er geen probleem van, dat de rest van de menselijke bevolking zou “beëindigd worden”, ik zeg bewust nog niet “vernietigd”, dat leg ik later nog verder uit. Ten tweede zijn zij gebonden aan de verschillende offers en rituelen die uitgevoerd dienen te worden, om het “Beast” van zijn energie te blijven voorzien. Vanaf dat zij hun “contract” ondertekend hebben is er hen het “eeuwige leven” beloofd. Ik herhaal mijn stelling : “Zij krijgen het eeuwige leven, in alle luxe als ze de rest vergeten”.

De rest, dat zijn wij. Daarom zeg ik dat het menselijke ras in gevaar is en dat u het een en het ander dient te weten. Iedereen, die hier aan deelneemt, dus bijna alle “leden aan de top” zijn jou bewust via media en alle andere kanalen die je kent, of die je denkt te kennen, gedurende vele levens en vele duizenden jaren, aan het manipuleren, aan het brainwashen en aan het beïnvloeden. Ze zijn daar “zo bedreven” in, dat het slechts weinigen opvalt. De kracht die ze het meeste gebruikte was hun onbekendheid. Vanuit deze onbekendheid en automatisch dus onze onwetendheid, was het bijna zo ver en zou er met ons heel wat gaan gebeuren. Wat ik hier schrijf, kan angstaanjagend klinken, maar het is net om je angst weg te nemen, dat ik je hier van op de hoogte wil brengen. 

Hoe meer ze uit de “onbekendheid” worden weggehaald en hoe meer je zonder “angst” hun namen uitspreekt, hoe meer en hoe sneller dat zij, “de duisteren dus”, aan kracht verliezen. Hoe dit energetisch werkt, leg ik uit in mijn boek en het zou me te ver afleiden, om het hier ook te doen. Stel, dat je slechts zou sterven, dan had ik dit alles niet uitgelegd. Ik zou me niet moeien in jouw bestaan, omdat ik er zeker van ben dat je terug geboren zou worden en dat gewoon alles verder gaat. Stel dat ik zou weten dat de “wereld zou vergaan”, ik zou het niet zeggen, om geen paniek te veroorzaken. Je wordt toch terug ergens anders geboren. Ik zou hier helemaal geen woorden aan wijden. Herinner je je, dat ik van mening ben, dat je pas mag spreken over iets, wanneer je zelf een oplossing of een verbetering kan aanbieden? Dit heeft daar alles mee te maken. Dit wordt heftig. Omdat wij “verbonden” zijn met onze “thuis”, Moeder Aarde dus, worden wij hier terug geboren. We zouden geboren worden op een planeet die de “onze” niet meer zou zijn en dat is de reden van mijn schrijven. Om het lugubere wat ik nu ga vertellen “kenbaar” te maken en van zijn kracht te ontnemen. Hou je vast aan de takken van de bomen nu, want ik ga hun uiteindelijke bedoeling kenbaar maken. Men wil ons niet doden, neen, dat zou zo erg niet zijn.

 Men had ons willen klonen. We zouden een chip ingepland krijgen om volledig “willoos” en “buiten welk besef dan ook” voor hen te werken. De jongsten en de lekkersten van ons, zouden slechts dienen als “voeding”. Het kan luguber klinken en ik denk, dat het niet anders kan, als je dit leest, maar de voeding is niet nieuw. Binnenkort gaat uitkomen hoe de “religieuze offerrituelen” plaatsvonden, met onze allerjongsten. Ik vertel je hier slechts het “topje” van de ijsberg, wees daar maar zeker van. Genoeg horror nu. Graag had ik nu de mening geweten van diegenen die me vroegen om hun gerust te laten met mijn complottheorieën. Laat ons gerust, we zullen wel zien wat er gebeurt. Dat hadden jullie zeker, ja. Vermits ik wel weet, hoe en wat er aan gedaan kan worden, “ben ik in de pen gekropen”. Het klinkt mooi en ik wou het even zeggen, maar ik ben achter mijn klavier gaan zitten en beginnen schrijven.

Vermits ik steeds spreek over het “Goede Nieuws” is de tijd aangebroken om het boven te halen. Waarom heb ik het dan niet direct gedaan? Omdat met de “kennis” die ik u nu ga mededelen u de kracht zult hebben, om het vorige “om te polen”. Weer teveel om hier uit te leggen, maar zo is het.

De geweldige kracht die u al lang bezit om mee “te scheppen en te creëren” is uw eigen “Denken”. Laat het nu net hier zijn, dat het hapert. We zullen wel zien, dat lost niets op. Positief denken wel. Gedurende zo lang u zich kan herinneren is er alles aan gedaan om uw denken te manipuleren. Visualiserend denken is het sterkste, het is de basis van onze schepping. Wij creëren zelf wat we met ons allen denken. Het denken is de energie om de handeling in uitvoering te brengen. De gedachte, die veel uitgesproken wordt. Als er een God zou zijn, waarom laat hij dit dan gebeuren, is niet positief. Hij kan niets veranderen, aan de toestand op Aarde door de mens zelf “gedacht”. Ons denken is de “tool”, het gereedschap dat we niet kennen en toch alle dagen gebruiken. Wij zelf. Slaag er in om de mens “negatief” te doen denken en hij vernietigt zijn eigen wereld. Hij weet het toch niet. Indien we deze kracht zouden kennen, hadden we er wel anders mee omgesprongen. Indien we hadden geweten dat “het doden van wat dan ook uit onze eigen schepping” zou gezorgd hebben voor de chaos, waar we nu inzitten, hadden “onze voorouders” om de verantwoordelijken even te noemen wel anders gehandeld. Deze “voorouders, dat bent u zelf”, weet u nog? Ja, toch? Twee mogelijkheden zijn er nu. Aan de zijlijn gaan staan en wachten tot anderen het weer voor u opgelost hebben, of u mee inspannen op een manier die ik u nu ga meegeven, als oplossing dan.

Voor we hier aan beginnen, geef ik nog even de volgorde door, hoe ze ons zouden “overnemen”. Stap één, is al even geleden gezet. De Mexicaanse griep, werd de wereld ingestuurd. De reden hiervoor was om een “telling” te maken. Elk “vaccin” was genummerd. Men wist exact hoeveel elk land er kreeg en hoeveel ze er terug stuurden, op deze manier kon men exact in kaart brengen hoe snel het zou gaan en waar de “vaccins” terecht zouden komen. Belangrijke stap hierbij is de nodige verplichting om je te laten inenten. Uiteraard via “Volksgezondheid”, wat had je anders gedacht? Stap twee is een “zeer besmettelijk” virus de wereld in sturen om snel een “pandemie” en angst te veroorzaken. Het coronavirus, dat oorspronkelijk niet echt schadelijk te noemen viel, is het wel geworden, via de nodige “testen”. Men neemt een 'op voorhand' besmette tester, om de test mee uit te voeren en “kijk”, plots bent u ook “positief”. Hoe zou dat nu komen? De ouderen mogen er als eerste tussenuit. Die zijn niet lekker en ze kunnen toch niet meer werken voor ons. Weg ermee,  want het is toch teveel moeite om daar nog iets mee te doen. We steken nog meer vergif in pillen en het exacte aantal, van doden, die we willen bereiken, bepalen we zo helemaal zelf,  via de beste “medicatie”, om de mensen te “helpen”, toch? Om zeker te zijn, van onze aanpak, geven we via de media uiteraard, de goede raad aan de mensen, welke medicatie ze het beste gebruiken. Dan is het ook mogelijk, om zelfs jonge en sterke mensen te doen overlijden, omdat anders de angst van ons virus zou kunnen afzwakken. Stap drie is onderweg. Eindelijk, gaan de meeste mensen zeggen. Een vaccin, tegen dat vervelende en toch wel hardnekkige virus. Gelukkig hebben we de pharmacie om ons te helpen. 

Ik zie dat enigszins anders, maar goed. Er zal steeds, een echte remedie zijn, die de ziekte neutraliseert om 'eventuele slachtoffers' in hun eigen clubje te kunnen genezen. Nooit zal er iets ontstaan vooraleer er een echt vaccin is gemaakt. Het herstel wordt gemaakt, “voor” de ziekte. Bijna alle ziektes die u kent of waar u ooit van gehoord hebt zijn gemaakt in hun eigen laboratoria. Om u nadien te genezen. Commercieel is dat zeker goed gezien, maar het is niet alleen dat. Chaos in uw denken doen ontstaan en er voor zorgen dat het nooit overhelt naar het positieve, dat is het.

Stap vier, daar gaan ze al tegengehouden worden, maar dat was dezelfde besmettelijkheid, met een gegarandeerd dodelijke afloop. Kort maar krachtig. De paniek zou zeker snel toeslaan en een  verplichte inenting zou “gelukkig” een feit geworden zijn. Mensen zouden zo blij zijn met deze spuit, omdat ze dan beschermd zouden zijn, voor wat misschien nog komen zou. Vergeet het maar. Omdat ze voelen dat ze nu “kort op de hielen gezeten worden” is stap twee en vier, zeg maar in mekaar aan het vloeien. Oorspronkelijk had corona niet zo erg hoeven te zijn, maar dit ter zijde. 

Stap vijf, zou op wereldvlak het vaccineren zijn, tegen een dodelijke ziekte. Men zou u niet moeten verplichten, sommigen zouden zelfs vechten om bij de eerste te kunnen zijn, om zichzelf te redden. Vanaf dan zou er geen redding meer mogelijk zijn, omdat we het allerlaatste nieuwe vaccin zouden “krijgen”. Nanotechnologie, dat bestaat al en we zouden dat zomaar “krijgen”, tof he? Deze robots zouden het van ons overnemen. Hoe dan? Via allerhande besturingen op afstand. Ten eerste, jullie smartphone die jullie ondertussen, al een beetje in jullie dagelijks leven “aanvaard” of beter gezegd, “omarmd” hebben. Ten tweede, via het nieuwe 5G netwerk, waar sommigen met groot ongeduld en een grote nieuwsgierigheid naar uitkijken omdat we dan sneller zouden kunnen surfen. 

Weer om te helpen. Nadien of tegelijkertijd is er ook nog een mogelijkheid om een chip te laten inplanten zodat we, weer om ons te helpen, sneller en gemakkelijker zouden kunnen betalen. Waar technologie toch niet allemaal goed voor is. Dit was in het kort de planning die ze hadden. Nadien nog slechts diegenen die ooit mensen waren indelen in groepen. De voeding, de slaven en nog enkele harde werkers. Diegenen die nog dwars zouden gelegen hebben, daar gingen ze geen tijd aan verspelen en meteen vernietigen. Klaar. De Aarde zou dan eindelijk van hen zijn. Samen met diegenen, die voor het beloofde geld en de nodige luxe, zich tot het duistere gekeerd hadden, om het zachtjes uit te drukken, zouden ze dan de  aarde “gestolen”, volledig overgenomen hebben.

Wat is nu het Goede Nieuws alweer in het voorgaande? Het kan je opgevallen zijn dat ik steeds het woordje “zouden” geschreven heb. Ze zouden dit en ze zouden dat. Dit heb ik bewust gedaan omdat het niet zo gaat zijn. Er gaat helemaal geen “overname” plaatsvinden. Het kan je eveneens opgevallen zijn, dat ik steeds zei, dat God niet kan en niet zal ingrijpen omdat we in deze volledige vrijheid verkeren, toch? Gelieve nu even de aangehaalde “kosmische wetten” te herlezen. Puntje vier en vijf graag herlezen. Indien je ze herleest kom je snel tot de vaststelling, dat ze reeds lang in overtreding zijn met alle of bijna alle punten. Doden werd hier “sterk afgevlakt”, omdat wij als oorspronkelijke bewoner, het ook deden en nog steeds doen. Het leven op aarde wordt gedood, door zijn bewoners en daarom heeft het zolang geduurd, voor er van bovenaf wordt ingegrepen. Indien wij nooit zelf zouden “gedood” hebben, dan zou er al veel sneller ingegrepen geweest zijn. Het spreekt voor zich, dat er in streken waar er geen fruit of groenten beschikbaar zijn, dat het dan niet anders kon, om dieren te doden. 

Enkel daar waar het niet anders kon. Nooit voor sport of spel.  Omdat onze gezamenlijke frequentie al “zo laag lag” wegens het vele doden, lijkt het wel alsof hier veel sneller bij ingegrepen kon worden. Sommigen zullen zeggen dat we ons niet moeten moeien, terwijl anderen zullen vragen, waarom het zolang geduurd heeft, dat er uiteindelijk ingegrepen is. Als je bijna op de bodem leeft, kan het even duren om daar nog onder te gaan. Maar dit gezegd zijnde gaan we terug naar de orde van de dag. Wat is er vandaag nog gaande? Men wil een volledig “ras” uitroeien en dat wordt “kosmisch niet en nooit toegestaan”. En daarom is er hulp onderweg. Hiermee bedoel ik dan, dat het zichtbaar zal worden, want achter de schermen is er al vele jaren van alles aan de hand, maar het zou kunnen, dat u het nog niet gezien hebt. We zien niets meer.

Misschien is het toch de moment om jullie eigen verantwoordelijkheid nog wat af te zwakken. Stel dat je een spel speelt, zoals ik reeds aanhaalde. Terug naar het schaken. Je speelt een spel met iemand die veel en veel intelligenter is dan jij. Niet een beetje, maar dag en nacht verschil, als het ware. Hoe dikwijls ga je winnen? Nog een voorbeeld. Je bent een kei in eender welke game. Je gaat online en je schrijft je ergens in. Bij diegenen met gelijke spelkennis zou het een toffe, eerlijke strijd kunnen worden en kan het, dat je eens wint, maar het kan even goed, dat je het spel eens verliest. Juist? Neem nu dat je wil winnen en je schrijft je in bij de beginnelingen. Jij bent een kei, in dit spel.

Hoe dikwijls ga jij normaal winnen van deze beginnelingen? Hoe dikwijls gaan zij winnen van jou? Dit is wat er ooit gebeurd is met ons. Nu ga ik weer iets schrijven waar je misschien nog niet van gehoord hebt, dat geeft niet. Toch is het nu de moment om er iets over te zeggen. De dimensies.
Wij leefden, toen hun “snode plannen” gesmeed werden in de derde dimensie. Lagere kennis dus. Toen ze begonnen met ons beet te nemen, leefden zij al in de vierde, beter gezegd op het einde van de vierde dimensie. Véél slimmer en intellectueler dan wij. We konden het niet gezien hebben. 

Dit is, of weer beter gezegd, was een “vijandige overname” tot in de details gepland. Dat we dit zouden winnen was uitgesloten, tenzij. Terug even naar de vraag die ik hierboven gesteld heb dan. Hoe dikwijls ga jij “normaal” winnen van deze beginnelingen? Nooit, tenzij, iemand jou informeert. Tenzij iemand jou informeert en eventueel komt helpen omdat het spel niet eerlijk gespeeld werd. Die iemand die komt zeggen dat de “andere” zich heeft ingeschreven op een veel te hoog niveau. De inschrijving zal dan ook geschrapt worden, wegens het niet naleven van de gekende spelregels.

Niet wij, maar zij zullen verwijderd worden. Om er zeker van te zijn dat wij, nu bedoel ik wel, jullie als lezers, niet meer en nooit nog geconfronteerd zouden worden, met “anderen” vreemd aan ons ras en zo het oorspronkelijke experiment kunnen verderzetten, gaan we met ons allen een trapje hoger. Moeder Aarde gaat een verandering door, naar de vijfde dimensie en wij als haar bewoners mogen mee. Dit is kort door de bocht waar mijn boek over gaat. De overgang van de derde naar de vijfde dimensie. En wat dan met de vierde? In de vierde, aardegebonden, leven onze overledenen. 

Omdat we hoger moeten uitkomen dan deze vierde, om niet nog eens hetzelfde mee te kunnen maken, gaan de “meest rechtvaardigen onder ons” uitgenodigd worden in de vijfde dimensie. Vermits ik hier al een heel boek over geschreven heb ga ik hier niet dieper op in. Weet dat we met ons allen naar een Gouden Tijd gaan. Laat alle onzekerheid varen en weet dat er redding komt.

Voor sommigen zou ik het “Goddelijke Hulp” kunnen noemen en voor anderen “Kosmische Hulp”. Weer is dit hetzelfde. Noem het zoals je zelf wil. Ik ga er nooit over discuteren. Vermits ik al dikwijls gezegd heb dat we niet alleen zijn, zal de hulp uit een onbekende en vooral, een onverwachte hoek komen. Zijn alle buitenaardsen ons dan goed gezind? Neen, de reptilians werden steeds en worden nu nog geholpen door lage entiteiten van een andere wereld. Met lage bedoel ik weer, een lage “frequentie” uiteraard. Momenteel staan er velen, en ik noem ze graag “onze sterrenvrienden”, klaar om ons te komen helpen. Mijn sterrenvrienden zijn ze alvast. Dezen met een “zeer hoge” frequentie zullen ons komen bijstaan. Lees ook dat zij zich steeds aan de kosmische wetten zullen houden. Zij gaan dus nooit echt ingrijpen, vooraleer wij het hen vragen. In geval van nood moet er niet op de vraag gewacht worden. Nood breekt wet. Dat wel. Daarom is er al van alles gebeurd. Het zal dankzij hen zijn, dat we binnenkort geen zieken meer zullen hebben. De netwerken die ons ten gronde zouden gericht hebben, gaan zeer snel gebruikt worden om een 'genezende frequentie' door te sturen. Het had gekund dat we zouden ingelicht worden, maar er is geopteerd om eerst met grote daden, onverklaarbare verbeteringen aan te brengen en het nadien pas te verklaren. Vele woorden zouden nog niet kunnen begrepen worden. Indien ze reeds plaatsgevonden hebben is het uiteraard veel makkelijker om er over te praten. Alles wat er nu gebeurt dat vervelend of ook wel slecht lijkt te zijn, is, of wordt, door deze hogere frequenties gebruikt om voor ons te zorgen. Het verplichte binnen zitten is het beste wat ons kon overkomen om de genezende plannen in te voeren. Ik beloof je bij deze nog eens dat Alles Goed Komt en dat we volledig op schema zitten.

Nog goed nieuws dat ik je wil vertellen, komt uit een hoek waarvan je het “zeker niet” verwachtte. Puntje drie is ook en wel “voortdurend” met de voeten getreden. Geen heilige namen misbruiken. De grootste kracht van de reptilians, nu nog aan de macht op Aarde, van diegenen, die het gewend waren, om zich te vertonen onder de mensen, is door duizenden jaren training een soort van schild tegen het Licht of tegen de Liefde. Een reptilian leeft van jouw angsten en zwarte gedachten. 

Van Licht en Liefde schieten zij op een loop. Door de jaren heen, zijn ze gehard geworden en ze kunnen zelfs spreken over Liefde en Licht, alsof ze het menen. Het gereedschap dat ze daarvoor gebruiken, is dat wat ik ook gebruik in mijn teksten. De kracht van de ompoling. Door dan te spreken over licht en liefde, polen ze het om en kan het hen dus ook niet meer deren. Zij voelen zich nu nog steeds oppermachtig, omdat ze weten, dat ze het sterkste wezen zijn op aarde. Wat gaan wij als nietige mensjes hier toch tegen beginnen? Desnoods is het hard tegen hard, zodra ze ontmaskerd zijn. Wetend, dat we met het licht alleen, hen niet zouden kunnen verslaan, zonder dat er nog vele van ons zouden sneuvelen, blijven ze arrogant, niettegenstaande dat ze nu wel beseffen dat ze niet meer kunnen verder gaan, met de reeds besproken “onbekendheid”. De verrassing komt er aan.
Satan is boos! De gruwel, die over ons gedurende jaren is uitgestort, in zijn naam, was niet correct. Hij heeft nooit een einde willen maken aan ons bestaan. Hij wilde ons wel “van gedacht” doen veranderen, dat is juist, maar dat was eerder een spel en zou slechts zo wreed worden, net zoals “wij” het zelf zouden bepalen of wat “wij” er van zouden maken. Er was geen “moord of gruwel” vooropgesteld, in het oorspronkelijke plan. Dus deze, door en door slechte en“zwarte energie” die onwaarschijnlijk gegroeid is door toedoen van de reptilians in de naam van Satan is niet de energie die satan er ooit mee bedoeld had, maar het is uiteindelijk wel zo geworden. Zo zwart als de nacht. Een kosmisch gevolg van deze actie is heel eenvoudig. Satan zegt nu hetvolgende. Indien jullie deze energie hebben opgeladen in mijn naam, dan mag ik deze ook gebruiken, in mijn naam. Wat er dus ook nog mag gebeuren, ongeacht de geplande weerstand die er nog te verwachten valt. Indien het Licht niet direct kan zegevieren, dan hebben we de andere kant ook nog, om even mee te werken.

Om te eindigen nog even terug naar de essentie. Reptilians leven van jouw angsten, lage energie en duistere gedachten. Indien je iets wil doen, om te helpen, zijn er twee zaken die je kan doen. Zorg dat jouw aura, je energieveld dus, zo wit mogelijk wordt, zo zuiver mogelijk is of noem het hoe je zelf wil. In de praktijk, stop met zagen en klagen. Sta positief in het leven, stop de moorden, dus het is nu van het allergrootste belang, om onze energie op te krikken en dat kunnen we niet als we dieren blijven eten. Het kan cru overkomen, maar dan is het maar zo. Indien jij ondanks alles toch een moordenaar blijft, is het niet eenvoudig om de “globale frequentie” hoog genoeg te krijgen. Gedurende vele jaren wordt hier van buitenaf al aan gewerkt en met veel succes, maar het is nu tijd om zelf ook iets te doen. 

Wees lief voor jezelf, wees lief voor de anderen en wees lief voor de dieren. Wees “in Liefde” dus met de gehele schepping en dan gaan we spoedig een grote stap voorwaarts. Wees tevreden en blij. Wees dankbaar en gelukkig. Heb respect voor het leven. Maak er een vaste training van, om jezelf bij te sturen waar het niet direct zou lukken. Ban elke negatieve of niet geheel positieve gedachte uit je hoofd. Zie in alles slechts het beste en weet, geloof dat het goed komt. Blijf thuis en bezie dit dan als een “langgerekte vakantie” maak je geen zorgen, zeker ook niet financieel, want daar wordt later voor gezorgd. Ik ga er niet op in, maar weet dat het zo is. Visualiseer enkel nog schoonheid en goedheid. Hou je niet bezig met de zogezegde strijd, dat zullen wij wel doen. Help slechts, door je leven ten volle te leven, in blijheid en volstrekt geluk. Ga buiten en adem zoals je nog nooit gedaan hebt. 

Elke ademteug voedt en reinigt al je cellen, ga er vanuit dat elke cel met Liefde wordt gevuld, zodanig dat er geen plaats meer is voor iets anders. Vindt alles niet “vanzelfsprekend” meer, maar wees extra dankbaar voor elk stuk fruit en voor elke groente. Zeg het desnoods luidop. Dank u, dank u, dank u. Wees dankbaar aan wie en aan wat u wil. Met naam of zonder naam, dat maakt niets uit. Zorg voor een witte cocon rond je lichaam en onderhoud deze met je positieve gedachten. Telkens weer, opnieuw en opnieuw. Schrijf op waar je allemaal dankbaar voor kan zijn en lees het keer op keer. Zorg dat je ziel zo zuiver wordt dat er een negatieve van jou gaat lopen. Indien er iemand begint te zagen, of te klagen, pool het dan zo snel je kan om, in gedachten en als het kan ook met woorden. Laat geen negativiteit meer toe, nooit. Leer te kijken naar jezelf en niet naar anderen. Hou jezelf en je eigen gedachten in de gaten, zij zullen vanaf nu slechts zuiver, goed, helend, verzorgend, ondersteunend en allesverlichtend zijn. Indien je door het bovenstaande te doen zo gevoed wordt en omringd bent door het Licht en je wil nog iets doen, dan kan dat ook, maar daar wil ik eerst nog iets over zeggen. Over het hoe te doen.

Stap twee dan maar. Het uitnodigen van onze “sterrenvrienden”. Hoe sneller zij hier “letterlijk” landen, hoe sneller onze ware evolutie zijn intrede kan doen. Onze sterrenvrienden zijn zo wijs en verstandig dat zij nooit in een conflictsituatie zullen belanden. Ons eventuele negatieve denken zou hen al zoveel hoofdpijn bezorgen dat het niet uit te houden is. Zij zullen pas komen, om te helpen, wanneer alle conflicten opgelost zijn. Het kan echter geen kwaad om ze te doen weten dat ze welkom zijn. Wie zegt er echter dat zij wel te vertrouwen zijn? Zou een vraag kunnen zijn die opkomt. Indien u alle twijfels en misverstanden wil vermijden is het geen probleem om dat bij te voegen in uw vraag. Zij zullen het niet kwalijk nemen, omdat wij hen of hun bedoelingen niet, of nog niet kunnen kennen. 

Een voorbeeld van een veilige en korte vraag zou kunnen zijn.
Lieve sterrenvrienden, indien jullie het goed met ons voorhebben, dan zou ik jullie graag uitnodigen om ons op Aarde te komen helpen, bij onze komende overgang. Zo heb je automatisch diegenen uitgesloten die het niet goed zouden voorhebben met ons. Zo iemand zou dan een inbreuk plegen. Waarom zouden wij ze uitnodigen? Om Moeder Aarde die onherstelbaar beschadigd is net zo mooi te maken als voorheen. Er gaat nog van alles gebeuren en nu is het mijn beurt om te zeggen, dat zullen jullie dan wel zien. We gaan met ons allen naar een Gouden Tijd en dat is een Zekerheid.

Nog iets wat me te binnen schiet, over wat ik veel hoor in een “spirituele omgeving”. Het niveau. Wil je weten waar jij je bevindt, of op welke frequentie jij momenteel trilt, doe dan deze test.
Stel jezelf een “eerlijke” vraag. Het heeft geen zin, of nut, om “je beter te maken dan je bent”. Beter gezegd, zou zijn : Geef jezelf een eerlijk antwoord, want daar gaat het hier tenslotte over.

Hoe zou de wereld er uit zien als elke bewoner precies zo zou zijn als ik? Eenvoudige vraag. Toch? Hoe gedraag je jezelf tegen je medebewoners, fauna en flora. Hoeveel respect heb je voor je eigen planeet en alles wat daarbij hoort? Het antwoord zal je zeggen, waar je frequentie zich nu situeert.

Nog even terug naar de oorspronkelijke tafel, waar Satan woedend is rechtgestaan, weet je nog? Dat zouden we nog kunnen begrijpen, omdat we hem met het kwade vereenzelvigd hebben, toch? Stel, dat het nog iets anders is gegaan. Ik beweer niets, maar zou je graag eens terug laten denken.
We zitten weer aan de tafel en God zegt, nadat alle afspraken gemaakt zijn. Goed, maar er is nog één belangrijke regel, die we in acht moeten nemen. We moeten zorgen voor een dualiteit. En toen sprak hij tegen zijn meest bekwame engel, de gezegende woorden : Lieve Lucifer, als eerlijkste en meest kordate helper. Zou jij deze taak op jou willen nemen a.u.b.? Dan is de dualiteit een feit.

Met grote dankbaarheid en bewondering wil ik graag uw aandacht vestigen op de brief onderaan !
Daar waar ik de zaken neerschrijf, hebt u de mogelijkheid om te kijken naar een documentaire waar u de ontwikkeling met uw eigen ogen kan aanschouwen met opgezocht beeldmateriaal.
Het beste wat ik tijdens de laatste jaren heb gezien !

Lieve lezer, bedankt voor je tijd en indien je mijn boek graag bestelt, kan dat hier :

Amazon.de    Jij in de Nieuwe Wereld    Peter Verellen      € 33,33 + 500 pagina 's

In mijn boek leg ik meer uit en ga ik dieper in op elk detail. Veel leesplezier !