woensdag 8 april 2020

Kosmisch weerbericht Woensdag 8 april 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmisch weerbericht
Woensdag 8 april 2020
EEN WARE TSUNAMI AAN ENERGIEGOLVEN! 
SR PIEKEN tot 43HZ!
MATIGE ZONNESTORMEN {Kp 3] beïnvloeden ons zenuwstelsel!
EXTREME MOEHEID en APATHIE o.i.v de zeer snelle transformaties en celfysiologie. We laten zoveel oude levens los. We worden razendsnel in het licht gezet en al het oude duistere wordt net zo snel uit de cellen geperst als dat het licht er binnenkomt o.i.v de zeer hoge lichtgolf frequenties. 
We worden in de juiste vorm=skelet=blauwdruk gedrukt o.i.v deze drukgolven=torsiegolven. Dit geeft veel trekgevoelens aan de spieren en aanhechtingsbanden aan het skelet. Alsof we groeispurten doormaken en we opgerekt en uitgerekt worden.
De oude jij is aan het einde van zijn latijn gekomen en kantelt in bewustzijn.
We worden dieper en nog veel dieper moeder aarde ingedrukt, zoals je een zaadje diep in de grond poot [starseeds].


Dit geeft uitlijnen van ons heiligbeen; de zenuwkanalen worden daar diep gereinigd en de "'energiekoorden"" stoten veel aangeplakte oude energie los uit de cellen en komen terecht in het lymfe! 
Gevolg; rillen, trillen, shaken, beven en ijskoud worden, extreme moeheid, zwakte in je benen, huiduitslag, dizzy, snotterig, pijn in hoofd , nek, schouders, onderrug en stuitje o.i.v de krachtige lichtgolven=cranio sacraal ritme. 
We worden letterlijk door de donkere duistere aarde heen geduwd. 
Het lymfe is ons geestelijk water en oude geesten [entiteiten=lymfeknopen en poriën] die vanuit de 3e dimensie leefden [oude zelven] worden losgeweekt om aan de oppervlakte van je huid te komen. 
Je emotioneel oftewel astraal lichaam raakt nu vervuild van dit oude gestagneerde lymfe=lymfedetox en kan het gevoel geven van hevige angst en paniek alsof er een zwaar angstskleed over je fysieke lichaam heen valt. 
Nu voel je de zware last die je met je meedroeg en had te overleven als kind=3D=ego=verstand= mentale zijkwabben.
Drukgevoelens op de borst; dit wordt veroorzaakt door de grote borstbuis die lymfe vervoert [ductus thoraricus] en vlak onder je borstbeen ligt. 
Als deze gaat stromen=oud zeer dat vrij komt, dan geeft dit een uitdrukkend en duwend gevoel vlak onder je borstbeen.! 
In versneld tempo breken deze mentale muren nu af, het doek valt en de sluiers worden opgetild. 
Vele gedachtenvormen aan slachtofferschap komen naar de oppervlakte van je huid. 
Ze voelen zwaar en vermoeiend aan als een zware last[=stofwisseling vol afvalstoffen] 
Activatie van oud zeer en vooral van de bijbehorende emoties die je als kind niet kon uiten en daardoor werden ze verdrongen uit je bewustzijn[4e dimensie, chakra 4] naar het onderbewuste= onderlichaam=heiligbeen.
Dit gebied wordt nu heel gevoelig en gereinigd onder invloed van de fotonen energie die we via onze voetzolen omhoog trekken [chakra 3]. 
De wortels van onze jeugd/kinddrama mogen gezuiverd worden!
Ik heb ontdekt dat heel veel hsp-ers/empathen al heel vroeg in hun jeugd te maken kregen met zeer traumatische ervaringen en hun thymus geactiveerd bleef in plaats van schrompelde in de puberteit.
Geeft vibrationele griep, hoge drukpan gevoelens borstbeen, hartritmestoornissen, hevige onderdrukte emoties en ziele pijn, aanvalsgewijs momenten van het gevoel te gaan sterven en aan het eind van je latijn te zijn gekomen =overgang naar het licht= Schumann Resonantie pieken= frequentiesnaren en bandbreedtebereik!
Veel pijn en drukgevoelens van het heiligbeen en liezen= gebied van de opgeslagen trauma"s uit vele generaties en levens. 
De energiekoorden [zenuwportalen] worden gereinigd en losgemaakt uit de 3e Dimensie generaties. 
DNA geheugens komen vrij uit de cellen en dit geeft veel herinneringen en ervaringen die veelal niet eens van onszelf zijn geweest maar die we overgenomen hebben van onze [voor]ouders. 
We doorleven deze ervaringen alsof ze van ons zelf geweest zijn om ze daarna los te laten en ons langzaam te verbinden met ons 12 streng DNA waarbij mededogen en compassie geboren worden voor alle levens en generaties.
We nemen onze heilige plek weer in en halen flink de bezem erdoorheen; grote lymfedetox die ons zuivert van oude niet ontwaakte geesten=entiteiten.

Lees ook de prachtige en hoogfrequente energie update's van Martha Krul 

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten