vrijdag 3 april 2020

Kosmisch weerbericht Vrijdag 3 april 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmisch weerbericht
Vrijdag 3 april 2020
EEN EXTREME STIJGING VANDAAG!
SR pieken tot 73 Hz, de witte Schumann vlakken geven letterlijk kernpijnen!
Kp index 3= matige zonnestormen= zenuwstormen!
Wat een heftigheid in de energie! 
We worden steeds gevoeliger en gevoeliger alsof we uit vlindervleugeltjes bestaan (activatie L2 wervel).
Geeft een gevoel van enorm schrikken van geluiden en overlast die we als voorheen verdragen konden en nu doen ze ons letterlijk pijn= pure celfysiologie. 
Nu ook de zonkracht sterk stijgt met nu al uitschieters van een UV index van 5, worden we gebombardeerd met immense uv gamma straling in ons bioplasma.
Des te sterker de lichtkrachtgolven zich bewegen door ons systeem des te sterker en krachtiger ook de uitstoot van oude duistere geblokkeerde energie uit onze cellen.

Leven in de 5e dimensie en de fysieke ervaringen met de nieuwe energie, 
De energieën zijn veranderd. Je zal 'symptomen' ervaren die je herinneren aan voorgaande ascensie-ervaringen nu je de vijfde dimensie binnentreedt. Je beweegt opnieuw, een nieuw niveau kiezend en ervaart de symptomen van deze verschuiving.
Deze energieën zullen het volgende inhouden:
1. Op sommige momenten vreemde gevoelens in het lichaam, elektrische vibraties, stromingen en energiebewegingen door het lichaam heen. De elektrische blauwe energie van de blauwe sterrenkinderen voelt vaak vreemd aan. Je lichaam moet zich aan deze nieuwe energie aanpassen.
2. Misselijkheid, duizeligheid en een vreemd 'draaikolkgevoel' in de Zonnevlecht. Wellicht samengaand met een gevoel van opwinding. Dit is je zenuwsysteem dat reageert op de nieuwe energieën.
3. Intense emoties en gevoelens. Deze kunnen positief en liefdevol zijn, je kan diepe liefde en verbondenheid ervaren. Ook kan je negativiteit, boosheid, verdriet en depressie ervaren. Dit gaat over. Het is slechts oude 'rommel' die opkomt om gezuiverd te worden. 
4. Vreemde dromen en vele dromen. Deze zullen geen waarlijk significante waarde hebben. Vaak reflecteren zij oude onderwerpen, die losgelaten moeten worden. In het bijzonder onderwerpen met betrekking tot minderwaardigheidsgevoelens en gehechtheid aan oude valide systemen. Het is de manier van je psyche om opruiming te houden en zich gereed te maken voor de nieuwe energieën.
5. Gevoelens van uitputting en de behoefte veel te rusten en te slapen. Je lichaam ondergaat veranderingen...luister naar deze behoeften.
6. Verandering van eetgewoonten en minder willen eten. Het lichaam verfijnd opnieuw zijn behoeften.
Lees ook de inspirerende en verhelderende energie update's van Martha Krul
Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten