woensdag 8 april 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGOCHTEND 8-4: ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGOCHTEND 8-4: Elektronen crash vanaf 8:00 uur, Zonnewind komt dinsdagavond laat binnen met licht verhoging vooral van de dichtheid van de zonnewind. De zonnewind was merkbaar in de nacht. Magnetisch veld maakt een flinke val/vertoring mee vanaf het moment dat deze zonnewind binnenkomt. Weer een zeer hoge xx-ray piek rond 10:00 uur zichtbaar in de dichtheid van de zonnewind met iets meer dan 100 p/cm3. We worden elektromagnetisch dus weer flink losgeschut om allerlei angsten los te laten. Ik geef verdere uitleg over de verschillende invloeden, hoe ze voor veel mensen voelen enzo. later deze ochtend. (EINDE UPDATE)
Heb het goed...
© Manuela van www.inzichten.com 
**
**
UPDATE DINSDAGOCHTEND 7-4: Zonnevlammen 20:00 klein& kleine b-klasse 23:00 uur (6-4) & tussen 3:00 en 5:00 een flink b-klasse (richting c-klasse), enorme cyclische x-ray pieken tussen 4:30 en 8:00 uur (hoogste pieken rond 4:30 van 100 p/cm3 is heel hoog) en kosmische stralingsalert vanaf 17:00 uur maandagavond 6-4. Deze activiteit is niet zomaar wat, dit is echt veel voor ons om te verwerken. Lees de verdere uitleg over wat deze activiteit mogelijk veroorzaakt in het bericht hieronder.

*
Ik voeg steeds de nieuwe updates bovenaan in de bericht toe. Als ik een nieuwe update plaats op mijn tijdlijn dan plaats ik de link hierover erbij.
*
Zonnevlammen
De actieve zonnevlek van de nieuwe cyclus 25 van de Zon, is flink op dreef en heeft weer nieuwe zonnevlammen geproduceerd. Rond 20:00 op maandagavond 6-4 was een A-klasse en rond 23:00 uur (6-4) kleine B-klasse. Tussen 3:00 en 6:00 een flink B-klasse (richting C-klasse) zonnevlam actief. Verder gedurende de dag nog wat kleinere A-klasse zonnevlammen. Die activiteit van 3:00 tot 6:00 met een grote B-Klasse zonnevlam was echt heel flink.
Omdat we tegelijkertijd een kosmische stralingsalert hadden (kp-index 0) was de beschermende magnetosfeer rond de Aarde minimaal en daardoor komt de direct frequenties door de Zon uitgezonden met zeer hoogfrequent licht heel direct binnen. De stroom zonnewind die nu onderweg is naar de Aarde wordt over een dag of 3 hier op Aarde verwacht. Die impact hoeft niet perse heel groot te zijn, dat valt nog te bezien.
Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact.
*
Kosmische stralingsalert
De kosmische stralingalert begon rond 17:00 op maandagavond 6-4. Dan zien we op de kp-index die de sterkte van de beschermende magnetosfeer aangeeft op kp-index 0 (nul) staan). Tijdens zo'n alert is de de beschermende magnetosfeer zo zwak, dat kosmische invloeden dan veel minder weerstand geboden wordt en wij dus meer merken van de impact van kosmische invloeden zoals zonnevlammen en x-ray pieken.
Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. Symptomen van deze emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Als de kosmische stralingsalert langer actief is, neemt de intensiteit van de symptomen toe. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut. Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews 'Geomagnetic Score' (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea 'Waarom deze updates?' heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.
*
X-ray pieken
We zien de laatste week een cyclische activiteit van x-ray pieken, steeds rond 3:00-4:00 uur. Met af en toe een dag geen activiteit. Dinsdagnacht waren deze cyclische x-ray pieken tussen 4:30 en 8:00 uur. De hoogste pieken waren rond 4:30 van wel 100 p/cm3 en dat is heel hoog. En door de zwakke beschermende magnetosfeer was de impact van deze x-ray pieken extra groot en goed voelbaar.
Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.
*
Deze activiteit is niet zomaar iets. Dit is echt een grote activatie van hoogfrequent licht, wat weer verwerkt moet worden door ons bewustzijn en lichaam. Oude kwalen fysiek en in de psyche laten zich nu extra zien, op een uitvergrote manier, zodat ze gezien en erkent kunnen worden en optimaal kunnen helpen opschonen wat er losgelaten mag worden. Dit is echt heel pittig, grote stappen in de groei en dus flinke ascentiesymptomen, zenuwstelsel daar reageert op zoveel licht. Veel sterkte...
Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten