donderdag 2 april 2020

Dit is een korte beschrijving van de processen en energien die zich nu aan het ontvouwen zijn ~ Manuela v/d Knaap


Dit is een korte beschrijving van de processen en energien die zich nu aan het ontvouwen zijn. Er is apatisch gedrag en de instroom van bronenergie brengt ons juist vrije, schone, nieuwsgierige, oorspronkelijke daadkracht.

Kosmische poort
Astrologisch gezien was de poort van 4-4-2020 om 4:44 waar nu door velen naar verwezen wordt al op 24 maart 2020. Dit was een superkrachtig energetisch moment van initiatie. Standen van planeten zijn verbonden met alles, met de natuur, de mens, de maatschappij, alle lagen trillen mee met de frequenties die zichtbaar worden in de horoscoop. Er is een nieuwe Stargate open gegaan in hun universum, zonnestelsel en bij de voorlopers al vanaf de volle Maan van 9 maart 2020 vormt deze nieuwe ster zich in ons nieuwe energieveld.
*

De extra webinars die ik afgelopen zondag 29-3 en VANAVOND donderdagavond 2-4 heb ingepland zijn voor extra support om verbinding te houden met wat de Aarde en haar natuur opent en voor ons in petto heeft. Financiële reset
De volle Maan van a.s. woensdag 8 april 2020 is al voelbaar en deze laat zien dat er een financiële reset aankomt, vanuit nieuwe waardebepalingen.

Multi-dimensionale persoonlijkheid
Voor ons innerlijke proces openen er weer nieuwe lagen van het multi-dimensionale energielichaam. Tijdens het laatste extra webinar van afgelopen zondag kreeg het multi-dimensionale energielichaam een persoonlijkheid op Aarde, een individuele aanwezigheid concreet in het nieuwe energielichaam en zeer fysiek voelbaar. Dit proces is nog aan het ontvouwen en dus nog niet afgerond. Daar is het webinar van vanavond (donderdag 2-4) een hulpmiddel voor om de onvoorwaardelijkheid naar jezelf toe te laten, zodat de 'Goddelijke' lagen van je bewustzijn aanwezig kunnen zijn in het lichaam en nieuwe energielichaam. Nieuwe verbindingen komen tot stand, waardoor je met meer gemak deze lagen van je bewustzijn stabiel kunt leven. 
(Zwarte Maan conjunct Zon en Cheiron in Ram)

Gebrek aan daadkracht
De huidige energie vraagt om daadkracht en een diep IK besef. Opkomen voor jezelf en voelen dat je jezelf mag zijn en mag genieten van ieder moment alsof je het voor het eerst beleeft. Mensen zijn verward en uit hun comfortabele tredmolen. Daardoor is er weinig support van bestaande structuren en is het heel makkelijk om te verdwijnen in het grote niets doen. In een soort van apathisch, willoos gedrag wat richting slachtofferschap gaat. Dat is het overlevingsmechanisme van dit moment en waar we mee in contact komen in onszelf. We mogen deze slaafse laag in onszelf weer verbinden met onze oorspronkelijke frisse daadkracht. Dit is een schone blije en vrolijke mannelijke kracht in ieder van ons.
(Priapus in Weegschaal. Zwarte Maan conjunct Cheiron en Zon, maakt dat vanuit overleving de Zon, de identiteit niet gevonden kan worden.)

Frisse daadkracht
De huidige 'Goddelijke' stroom vraagt om frisse daadkracht en om nieuwe levende structuren uit te vinden in het moment. Die spontaan ontstaan en die de kracht in je eigen brandpunt legt. De energie van het IK, het brandpunt, van een gezond ego. De energie die enorm voelbaar werd aan het einde van het webinar was vrijheid, een frisse vrolijkheid en lichtheid geïntegreerd tot in het stoffelijke lichaam. Dit proces is nog niet afgerond, maar is nog bezig zich verder te ontvouwen.

Support naar onvoorwaardelijkheid
Mijn webinar is een manier om je te begeleiden naar het vinden van deze modus in jezelf en om van binnenuit het energielichaam op te bouwen hiervoor. Dit is herinneren. Alleen begeleiding naar onvoorwaardelijkheid naar jouw Wezensessentie, naar jezelf kan deze 'Goddelijke' lagen in jezelf openen. Zodat je kunt gaan leven vanuit wie je in Wezen bent. Een kosmische Wezen levend op Aarde. Je bent van harte uitgenodigd.

Lees ook het laatste artikel over de nieuwe Maan in Ram van dinsdag 24 maart 2020: https://www.facebook.com/Manuela.inzichten/posts/3062030983831087

Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten