woensdag 25 mei 2016

TIFFANY STILES/ENERGIE UPDATE 22 mei 2016 (vertaling)Lieve prachtige Zielen!
De focus is: verschuivende tijdlijnen, wisselende tijdlijnen, interdimensionale realiteit, spontane metafysische gaven/geschenken die worden gedownload en directe manifestaties. Oh en laten we vooral de prachtige blauwe Boogschutter maan die samen met Mars de nachtelijke hemel aan het begin van 21 mei verlicht  niet vergeten!

Zoals ik al noemde in mijn eerdere rapporten en updates, is duidelijk dat mei een van de meest intensieve maanden met energie verschuivingen is.
In het begin van de maand was het met name schaduw werk, wat zich zal voortzetten met Mercury volledig retrograde. Hier is een specifieke reden voor; het laat ons zien dat onze oude manieren van denken en doen ons niet langer de resultaten brengen die ze ons eerder brachten. We moeten niet ‘buiten de box’ denken, we moeten ons realiseren dat er een box is! Dit laat ons zien, zeker in relaties, dat we vanuit Onvoorwaardelijke Liefde moeten komen, wil er heling kunnen plaatsvinden. Als we niet helen wat de energie voor ons naar de oppervlakte brengt om te helen, blijven we vastzitten totdat we dat wel doen. Lessen zullen zich blijven voordoen  totdat we ze ZIEN VOOR WAT ZE ZIJN. Een levensles om van te leren en te groeien  op zielsniveau, vergeven, helen en verder gaan met je ontwikkeling. Dit laat zien dat koppig zijn en vastzitten in onze oude manieren niet langer werkt. We moeten ons realiseren dat de box weg is en wij EEN zijn.
Als iemand door deze innerlijke beroering en gevecht gaat, staan onze gidsen klaar om ons te helpen en via meditatie en onze droomstaat worden ons een andere tijdlijn  binnen een andere dimensie van deze situatie getoond om ons een ander perspectief te geven en om innerlijke heling te laten plaatsvinden.

Deze afgelopen maand van verschuivingen heeft de focus laten schijnen op ons innerlijke kind en op heling van ons innerlijke kind in relatie tot onze ouders, onze kinderen en onze meest persoonlijke en intieme relaties die zielscontracten zijn, inclusief karmische schuld uit het verleden en banden met deze zielscontracten.
Ik kan jullie vertellen, dat je kunt proberen deze etherische koorden van deze relaties door te snijden; maar ze gaan niet weg totdat de karmische schuld uit het verleden die eraan gekoppeld is, opgehelderd wordt en het zielscontract zijn doel heeft vervuld om ons te leren wat we in het contract hadden vastgelegd voordat we hier kwamen.
Echter, je doel zal zijn volledige vermogen niet bereiken totdat dit werk is gedaan en heling heeft plaatsgevonden. Je zult een blokkade voelen in bepaalde gebieden die jullie vooruitgang verhinderen en jullie zullen tegenhouden jullie verder te ontwikkelen. Er is een deel van jullie hart dat nog steeds in kettingen is gevangen als gevolg van de diepe pijn die de relatie veroorzaakt heeft.

Wanneer dit schaduw werk naar de oppervlakte wordt gebracht, wordt het zichtbaar voor ons zodat we kunnen helen op een diep zielsniveau en een reiniging van alle negatieve emoties en lagere energietrilling, die deze situatie omgeven, toestaan om te worden vrijgelaten. Weet, dat wanneer je iemand vergeeft, je niet je verleden verandert, maar je toekomst. Iemand vergeven betekent niet dat je hetgeen zoveel pijn gedaan heeft verontschuldigt, maar dat je de karmische les en de schuld die je draagt in relatie tot die persoon op zielsniveau realiseert alsook wat de situatie je heeft geleerd.
We moeten ons ego opzij zetten en er via ons hogere zelf naar kijken om te ZIEN WAT dit is en om het te ZIEN voor WAT het is. Alleen dan kunnen we vergeven en toestaan dat heling zal plaatsvinden, wat je onmiddellijk een heel stuk verder zal brengen op je pad binnen je Goddelijke doel. Er zijn geen addertjes onder het gras met betrekking tot vergeving, je bevrijdt jezelf van dit bindende zielscontract en zuivert de karmische schuld uit het verleden, schoon schip makend, zodat je vooruit kunt  met een gecentreerd en gebalanceerd hart.

Deze maand heeft veel downloads en upgrades op diep cellulair en DNA niveau gebracht. Vanuit het geomagnetische veld van de zon kwamen er zonder ophouden kristallijne energieën door, gedurende de hele maand.
Dat brengt mee dat je metafysische gaven en capaciteiten automatisch zo nu en dan tijdens de nacht worden gedownload. Het kan zijn dat je op een ochtend wakker wordt, en je kunt zien, voelen en realiseren dat je kunt helen met energie. Misschien zie je aura lagen en kleuren rond mensen in het voorbijgaan of terwijl je ergens zit en een gesprek met ze hebt.
Misschien realiseer je je dat je astraal kunt projecteren of reizen waarheen je wilt en met je wil kunt zien hoe de huiskamer van iemand,  die aan de andere kant van de aardbol woont eruit ziet, hoe die persoon zich voelt en hoe de energie voelt in die ruimte. (Ik raad aan om dit NIET zonder voorafgaande toestemming te doen, het is namelijk een binnen dringen in iemands energie en ruimte). En als je dat doet, doe het alleen met goede intenties zoals ‘karmische terugkeer is spoedig’  ‘het verenigde raster is heel, in verbinding met de Universele energieën en wetten’, of iets van dien aard; directe manifestaties, zowel goed als slecht vanuit je intentie.

Via je gaven die zich uitbreiden, zullen je afwisselende tijdlijnen worden getoond binnen andere dimensies en zal je jezelf zien binnen die tijdlijnen. De redenen waarom zullen je duidelijk worden gemaakt wanneer je kort in die dimensie vertoeft via meditatie of droomstaat. Interdimensionale realiteit is realiteit! Er is geen box!

Deze maand heeft ons vele geschenken en schaduwwerk gebracht om ons voor te bereiden op onze volgende stap in dit evolutionaire proces. Als je nog niet begonnen bent innerlijk werk te doen via schaduw werk, gaf deze maand je daartoe alle kans om deze moeilijke  fase door te komen met niet een, maar vijf planeten Retrograde.

We evolueren ons naar lichtwezens terwijl we in een fysiek lichaam zijn. De pure en alomvattende ziel die we zijn. Het zal niet lang meer duren voordat
degenen die zich verstoppen achter een leugen of façade, niet meer in staat zullen zijn dit te doen omdat alles transparant zal worden zodat iedereen het kan ZIEN. Wat leven toch in grandioze tijden!


Vandaag komt er energie in om ons hartchakra nog meer uit te breiden in eenheid met het kroon chakra. Dit zal jou, mij en ons verder naar onze hogere zelven brengen, zonder ego, om het belangrijke werk te doen dat gedaan moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten