maandag 30 mei 2016

HELLO LOVE GOODBYE EG0-0






Gevoelsbeleving, waar gaat dit heen……Ik wil Liefde voelen, gelijkwaardigheid, transparantie…..een Open Hart met een diep gevoel van Liefde…Onvoorwaardelijke Liefde,  eerst voor Jezelf en uiteindelijk voor Al Dat Is, dat maakt dat de verbinding  Werkelijk Is.
Geen verbinding met je gevoel is niet voelen geen werkelijke Liefde voelen, je niet kunnen verbinden en inleven in de ander,dan zijn woorden loze kreten, die in de ruimte blijven hangen.
 De overlevingsmodes, angst…jaloezie,frustraties  alles komt tot uiting als je de verbinding in Jezelf niet herstelt hebt…je reactie is als het kind, dat zich niet veilig weet en dus teveel op wil eisen alsof iets of iemand een bezit is!!
Angstvallig grijpen ze om zich heen, wie of wat kan me veilig doen voelen niet omdat je de ander zo graag hebt, maar omdat  jouw deel daar behoefte aan heeft.
Het ego deel in hun wil gevoed worden, onveilig betekent muren optrekken, niemand deelgenoot  maken,alleen als het wat oplevert, voor het gekwetste deel in je.
 Maar alleen jij kan dit deel helpen,want anders blijf je dit patroon volgen, mensen en situaties gebruiken,om je goed te voelen,terwijl het de bedoeling is dat jezelf, het kind in je koestert en  veiligheid bied als een wijze vader en liefdevolle moeder, door de pijn heen gaan en bij je Hart uitkomen,zodat je weer werkelijk kunt gaan voelen.
Alles wat je dacht te voelen is dus tot nu toe niet echt geweest, ook al dacht je dat de dingen die je voelde echt waren, ze waren niet verbonden met je Hart,met je Liefde voor Zelf en dan doe je die ander altijd te kort…er blijft een gevoel bij de ander achter, van leegte.

Als de ander wel verbonden is met het veld van Onvoorwaardelijke Liefde, dan voelt die dat er alleen dan verbinding is,  als ze er zelf energie aangeven, anders  is er geen werkelijke verbinding.

 Hoe pijnlijk duidelijk dan ook, eerst mag de ander zichzelf helen, wil er een gelijkwaardigheid in de relatie zijn, er echt een hartsverbinding zijn op alle lagen…waarin je elkaar draagt..liefhebt ..groeien kunt tot ongekende hoogten…de lagen zichtbaar en geen ego stukken meer, volledig Zijn wie je bent, ongeacht wat zich aan dient!!
Ik stop om delen te dragen van de ander, dit is zijn/haar verantwoordelijkheid..ik laat dit los en stuur heel veel Onvoorwaardelijke Liefde naar dit veld, zodat al die gekwetste Kinderen geheeld mogen worden,zich bewust mogen worden van wat ze neerzetten in hun wereld en die van de ander.