maandag 8 februari 2016

Energie rapport ~ (Shift Update) January 27th-28th 2016/vertaling

door Tiffany Stiles 
(bron: https://tiffany934.wordpress.com/2016/01/27/energy-report-shift-update-january-27th-2016/)


Allemachtig! Voelen jullie het?!!
Deze energie laat je het ene moment tegen alle muren stuiteren en het volgende oprollen in een bal van passiviteit en slaperigheid. Naarmate deze verschuiving zich meer uitbreidt naar het hartchakra zal het spanning, hartkloppingen, kortademigheid en depressie meebrengen. Het zal ook verdriet naar de oppervlakte brengen om te helen en los te laten. Deze energie kan ook opwinding en agressie meebrengen. Dit vraagt om tijd met jezelf door te brengen, aan de gang te gaan met de schaduwen met jezelf, je te gronden en dingen los te laten.
Deze energie brengt ook duizeligheid, draaierigheid, ruimtelijkheid en een zwevend gevoel met zich mee van het zich uitbreidende kroonchakra, wat ongelukken kan veroorzaken omdat het voetenwerk uit balans raakt. In twee dagen tijd waren een paar vrienden van me er bijna geweest. Een ervan is een elektricien, die met elektrische leidingen werkt om de elektriciteit te herstellen in die leidingen die waren geraakt in een storm. Een uur geleden kreeg hij 14.000 volt door zich heen!.... Maar, de Beschermengelen staan altijd klaar voor Goddelijke interventie, hij heeft er helemaal niets van opgelopen en is helemaal in orde! De andere viel op een vervelende manier met als resultaat een verstuikte/gebroken pols. Er waren nog meer ongelukken de afgelopen week. Ik verloor ook nog een paar maal mijn evenwicht het afgelopen weekend. Wees voorzichtig en let op je voetenwerk en balans. Als je je duizelig voelt, ga dan eerst even zitten, en grond jezelf daarna goed om deze symptomen te verzachten.
Deze inkomende energie is enorm krachtig!!!! Je moet ervoor zorgen goed gegrond te zijn en verbonden te blijven met het elektromagnetische veld van de aarde om de enorme hoeveelheden van kosmische solaire energie die nu naar de planeet en bij ons binnen komen te balanceren. Degenen die die dit advies uit mijn periodiek gevolgd hebben laten me weten dat het hun onmiddellijk en direct verlichting heeft gebracht bij verschuivings-symptomen.
Er is wat zelfzorgzaamheid nodig om door deze verschuiving heen te komen, wat koestering, tijd voor jezelf en tijd om te rusten en deze energie te integreren. Luister naar je lichaam, als het je vertelt dat je rust nodig hebt, rust dan. As je onrustig of hyper bent en niet kan slapen, is dit een tijd om te creëren, schrijven, bloggen; laat je creatieve sappen vrijelijk stromen en kijk waar het je naartoe brengt. De volgende paar dagen zal dorst op de voorgrond komen te staan, je zult snel uitgedroogd zijn. Zorg ervoor dat je genoeg (water) drinkt. Op cellulair niveau vraagt het veel energie om deze energie te integreren - water is noodzakelijk om dit proces te begeleiden. Eet licht en gezond voedsel en beweeg/doe oefeningen.

De zon is momenteel zeer actief en we hebben de ene na de andere verschuiving gehad sinds half december!!!!
Magnetische uitbarsting op de zon: een magnetische streng die uitwaaierde over de zuidelijke halfrond van de zon is losgebarsten op 26 januari jl. en slingerde zichzelf de ruimte in.

Intensiever wordende kosmische stralen:
In de afgelopen 11 maanden hebben pulsars op de noordpoolcirkel een toename van de intensiteit van kosmische stralen opgepikt. De polaire breedtegraden zijn een goede plek om zulke metingen te doen, omdat het aardse veld daar kosmische straling concentreert en trechtert. Echter is gebleken dat kosmische stralen niet alleen intenser worden op de aardse polen. Spacewether.com en de studenten van 'Earth to Sky Calculus' hebben helium ballonnen opgelaten in de stratosfeer om straling te meten, en ze ontdekten dezelfde trend boven Californië.
In de grafiek worden de metingen van de pulsar met basis op aarde (van de Universiteit van Oulu Cosmic Ray Station) in rood aangegeven; de metingen van de gammastralen op basis van de helium ballonnen boven Californië worden in grijs aangegeven. De overeenkomst tussen de twee curven is opmerkelijk. Het betekent dat de intensivering van de kosmische stralen zich niet alleen doet gevoelen boven de polen, maar ook boven de lagere breedtegraden waar het magnetische veld van de aarde meer bescherming biedt tegen dieptestraling vanuit de ruimte. (bron: spaceweather.com)
Je hebt het GEVOELD en nu toont deze grafiek je de toename van intensiteit van kosmische- en zonne-energie die naar Aarde en naar ons komt. Dit initieert verbetering van het DNA en de verhoging van de trillingsfrequentie in ons allemaal en die van de Aarde. Dit creëert de verschuiving van 3D naar 5D als gevolg van de toename van de Shumann Resonantie van de Aarde door deze intense energie.
Zoals ik eerder heb vermeld in mijn Energie Rapporten, komt de energie nu sneller en met kracht binnen dan ooit tevoren met weinig tijd om uit te rusten en integreren tussen elke verschuiving. Bij deze verschuivingen is jouw medewerking nodig om deze energieën te integreren, je eraan aan te passen en ze te verankeren in de Aarde en in jezelf. Doe je gordel om Mooie Zielen, we zitten in een intensieve Energie tour, die het hele jaar door zal gaan! En Ja, dat is iets goeds! Dit helpt ons en de Aarde in DE VERSCHUIVING van 3D naar 5D. Als je een lichtwerker bent die is verbonden met de Aarde, ben JIJ nu nodig om deze binnenkomende energieën te ver
Energie rapport ~ (Shift Update) January 27th-28th 2016 verankeren in het grid, de portalen en de vortexen.
Naast de symptomen die ik hiervoor all heb genoemd, kunnen we bij deze verschuivingen in trilling de volgende fysieke symptomen ervaren in de komende dagen:

* Passiviteit aangezien de hypofyse en de produktie van melatonine overgestimuleerd worden tijdens    verschuivingen.
* (plotseling) harde en hoge tonen in je oren
* Been en voetkrampen
* Hoofdpijnen 
* Rug schouder en nekpijnen 
* Duizeligheid, draaierigheid 
* Droge, troebele ogen aangezien het 3e Oog Chakra activeert en uitbreidt. 
* Hart Chakra activatie gepaard gaande met hartkloppingen, en een gevoel van compassionele Liefde    voor alles en iedereen (gebruik rozekwarts om je te helpen het hartchakra groter te
   laten worden, naast diep ademen en in de natuur zijn).
* Bezoek van Engelen en interdimensionaal bewustzijn
* Tijdlijn springen en verlies van tijdsbewustzijn
* Kroon Chakra activatie gepaard gaande met hoofdpijnen, jeukend hoofd, druk op het hoofd, hittes      (masseer het hoofd, mediteer, gebruik essentiele lavendel olie en amethyst kristal om
   hoofdpijnen en druk op het hoofd te verlichten).
* Extreme dorst en vreemde eetbehoeftes aangezien het lichaam omhoog gaat in trillingsfrequentie        (luister naar wat je lichaam nodig heeft).
* Uitbreiding van metafyische gaven met betrekking tot energie (begin het te gebruiken).
* Lucide dromen en visioenen (leg het vast).  Veel mensen zullen channeling sessies gaan ervaren          tijdens de energetische verschuivingen aangezien het Kroon Chakra groter wordt en je
   met de Goddelijke Bron van Al dat Is verbindt.
* Depressie aangezien de hypofyse overgestimuleerd wordt serotonine aan te maken of af te voeren      (het 'voel je goed' hormoon).

Je Kroon Chakra is je verbinding met het Universum op kosmisch niveau. De volledige activatie ervan restulteert in de uiterste staat van menselijke prestatie en verlichting, dat van kosmisch bewustzijn. Het is de ingang van de Universele geest van Gods Bewustzijn en gehele eenheid met de kosmos.

Als je in de volledige staat van eenheid met het Goddelijke bent, zijn de Spirituele gaven en bovennatuurlijk krachten ie je zult ontvangen niets in vergelijking met de uitbreiding van je bewustzijn als het zich in oneindigheid ontvouwt. Als dit zevende chakra zich uitbreidt, zullen alle blokkades in de overige zes oplossen, en hun energie zal beginnen te trillen op hun hoogt mogelijke frequenties.
Eerder vond de uitbreiding van het hartchakra plaats en nu zijn kroon en hart tegelijkertijd aan het groeien, jullie Liefde voor het Al en de verbinding met de Kosmos en de Universele Goddelijke Bron steeds verder uitbreidend!
Ik merk op, dat je je bewust moet zijn van je omgeving als je erop uit gaat, want zoals eerder gezegd kan deze verschuiving opwinding en agressie meebrengen, vooral bij degenen die zich niet bewust zijn van wat er gaande is in hun lichaam, en dus onvoorspelbaar gedrag creëert.
In de volledige 30-dagen prognose (zie bronartikel hierboven genoemd) vind je de 'Parade van de Planeten' en hoe deze uitlijning je fysiek, emotioneel en spiritueel zal beïnvloeden tot 20 februari a.s.
We zitten in een intensieve verschuiving die ook invloed heeft op elektronica en internet verbindingen; ik heb daar de afgelopen dagen voor wat betreft de internettoegang al een voorproefje van gehad.

Veel Liefde, Licht en Zegeningen op jullie voortgaande reis.
~Tiffany~


Geen opmerkingen:

Een reactie posten