donderdag 6 juli 2023

WE STAAN AAN DE VOORAVOND VAN DE SCHEIDING DER WERELDEN! – Boodschap van Meester St. Germain ~ 6 juli 2023 ~ Jahn J.Kassl


WE STAAN AAN DE VOORAVOND VAN DE SCHEIDING DER WERELDEN!

Jahn J. Kassl, 5 juli 2023

Boodschap van Meester St. Germain


Wat moet gebeuren, gebeurt en zo vindt de scheiding van de aardes plaats. Midden in deze turbulente fase creëren de duistere krachten zoveel mogelijk chaos. Waar ze maar kunnen intimideren ze mensen en wakkeren ze angsten aan om de vibratie van de mensen laag te houden. Chemische stoffen in de ether en elektromagnetische manipulatie maken het wapenarsenaal van de duisteren compleet. Dit alles kan jou niet langer schaden, jij die voor de lichttijdlijn hebt gekozen en jezelf volledig in de handen van God hebt gelegd.


We staan aan de vooravond van de scheiding der werelden!

📽 127 lichtlezing vanaf 1:03:30 minuten

De vrijheid in

Sereniteit, toewijding en onvoorwaardelijk vertrouwen in God – dat zijn de menselijke kwaliteiten waar het nu op aankomt.

Geliefde mensen,

terwijl de strop van een ongewenste toekomst zich om jullie heen lijkt te spannen, ontstaat de Nieuwe Aarde. De nieuwe mensheid wordt deze dagen geboren en jullie evolueren van slavernij naar vrijheid.

Daarom krijgen jullie beproevingen, daarom krijgen jullie uitdagingen om te overwinnen om uiteindelijk de Hof van Eden op aarde te bouwen.

Vandaag kondig ik jullie aan dat de mensen die zich met God verbonden hebben en die in de voetstappen van hun zielenplan op aarde wandelen, niet langer beïnvloed kunnen worden door de massieve elektromagnetische storingsvelden.

Bescherming is volledig!

Zelfs van de chemische stoffen die verspreid worden om het menselijk bewustzijn te vervuilen, blijven die mensen die zich met GOD verbonden hebben gevrijwaard.

Jullie bescherming is volledig! GOD Zelf bewaakt en beschermt ZIJN kinderen tegen de kwade wil van niet-menselijke entiteiten. In dit donkere uur van de mensheid zal jullie goddelijke hulp worden gegeven!

Want op elke denkbare manier moet de mens teruggedrongen worden in de kooi waarin hij duizenden jaren gevangen heeft gezeten en beroofd werd van zijn vrijheid. Jullie hebben deze gevangenschap van je geest en je lichaam de afgelopen jaren afgeworpen door intensief bewustzijnswerk, en daarom wordt jullie vandaag een nieuwe mate van goddelijke bescherming verleend:

• terwijl de mensheid zich zorgen maakt, blijf jij stabiel.

• terwijl nieuwe angsten opkomen, ben jij de rots in de branding.

• terwijl veel mensen alleen het kwaad zien en nog steeds niet ontvankelijk zijn voor wonderen, brandt de fakkel van licht in jouw hart.

Jij bent de Weg, de Waarheid en het Leven! Nog nooit ben je je hier zo bewust van geweest als nu, nu de mensheid zich op het laatste stuk van de weg voor de scheiding van de werelden bevindt.

Gaten in de tijd en ruimtekrommingen

En de werelden zullen zich scheiden – in de lichtvolle en de lichtarme tijdlijn. Het gebeurt nu al dat onverklaarbare verschijnselen – zoals tijdgaten of ruimtekrommingen – midden in jullie dagelijks leven verschijnen.

Je verliest tijd of verliest je ruimtelijk geheugen. Soms lijk je je oriëntatie op deze planeet te verliezen. Dit zijn geen tekenen van je vergeetachtigheid, maar tekenen dat er iets groots aan het veranderen is – en het verandert met de dag meer.

Wat moet gebeuren, gebeurt en zo vindt de scheiding van de aardes plaats.

Midden in deze turbulente fase creëren de duistere krachten zoveel mogelijk chaos. Waar ze maar kunnen intimideren ze mensen en wakkeren ze angsten aan om de vibratie van de mensen laag te houden.

Chemische stoffen in de ether en elektromagnetische manipulatie maken het wapenarsenaal van de duisteren compleet. Dit alles kan jou niet langer schaden, jij die voor de lichttijdlijn hebt gekozen en jezelf volledig in de handen van God hebt gelegd.

Wat geeft je zekerheid?

Je hebt zekerheid wanneer je uit het spel bent gestapt.

• Je hebt zekerheid als je voortdurend aan je bewustzijn en transformatie werkt.

• Je hebt zekerheid als de meerderheid van je gedachten draait om het welzijn van de mensheid en niet gewijd is aan je eigen overleving.

Niemand die zijn toekomst in het oude systeem plant, kan deelnemen aan de Nieuwe Aarde. Zolang meer dan 50 procent van iemands energieën gebonden zijn in het oude systeem, blijft hij in de kooi van de matrix zitten en gaat de gevangenschap van zijn bewustzijn door.

Daarom roep ik alle mensen die nu nog aarzelen op om nu te beslissen, om nu te kiezen voor de nieuwe energie op alle niveaus van het dagelijks leven. Dit betekent uit de oude manieren van handelen, uit de oude concepten van overleven en economische programmering stappen.

Niemand komt op het niveau van vrijheid en soevereiniteit met een “rugzak vol met oude aarde”. De Nieuwe Aarde kan alleen veroverd worden door mensen die met weinig bagage reizen.

Kom op!

Geliefd mens!

• In plaats van te wachten tot anderen de verandering voor je in gang zetten, neem je je nieuwe leven in eigen handen.

• In plaats van te wachten tot de wind eindelijk draait, kun je nu handelen en laten zien dat je het waard bent.

• In plaats van je op en uit te laten zuigen door het oude systeem, handel je vrij en zelfbepaald.

Een onvrij persoon kun je herkennen aan het feit dat hij zich in het oude systeem beweegt als een vis in het water en denkt dat hij vrij is. In werkelijkheid speelt hij alleen maar mee en omdat zijn spel door de andere spelers wordt geaccepteerd – wat een zekere speelruimte creëert – wordt de illusie van vrijheid gecreëerd.

Pas als je stappen onderneemt om je volledig van deze matrix te bevrijden, begint je spirituele pad. Pas dan begin je met het creëren van je nieuwe tijdlijn.

Pas dan lacht de vrijheid je toe en krijgt je leven een heel andere kwaliteit en krijgt het betekenis.

Kom op, geliefd mens, wijd jezelf aan je innerlijke processen – vandaag net als op de eerste dag!

Je transformatie tot het lichtwezen dat je bent, is het fundament waarop alles wordt gebouwd wat de Nieuwe Aarde vormt.

Wees er zeker van: GOD is altijd bij je. Hij waakt over je dagen en Hij waakt bij je bed, zodat je in je slaap tot engelachtige hoogten kunt stijgen.

Ik ben bij je, vandaag en voor altijd.
Meester S. Germain

Vertaling: Petra- voor wakkeremensen.org