zaterdag 8 juli 2023

Mira Pleiadische Hoge Raad: U maakt deel uit van de magie en wonderen ~ Valerie Donner

Mira Pleiadische Hoge Raad: U maakt deel uit van de magie en wonderen

Groeten. Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad en een langdurig lid van de Aarderaad. Wij overzien alle zaken van belang en vooral het ascentieproces dat nu op de planeet plaatsvindt.
Sinds we elkaar voor het laatst spraken, is er veel gebeurd om de aarde te verheffen en jullie te helpen je werkelijk verbazingwekkende kwantumzelf te worden. We kunnen niet alles onthullen omdat sommige dingen dicht bij het hart moeten worden gehouden. Ik kan onthullen dat het licht het donker nadert. In dit proces is veel opgeschoond en het bevindt zich in een versneld stadium. Markeer alstublieft mijn woorden over hoe belangrijk het voor u is om dit te weten en om het licht van de Schepper in uw hart te houden.
Concentreer u op de ademhaling om het verleden los te laten. Zie overal waar je kijkt alles wat helder, sprankelend en nieuw is. Je creëert het nieuwe.
Je maakt deel uit van de magie en wonderen.
Er ligt een bril op je te wachten. Je zou schepen, kleuren, activiteiten, gezichten, berichten in de lucht kunnen zien en heilige muziek van de kosmische koren kunnen horen. Dit zijn voorlopers van de liefdesgolven die jullie beginnen te ervaren. Waar het om gaat is dat je bewust blijft en om je heen kijkt. Merk alles op. Verwacht niet dat anderen met een lager bewustzijn zien wat jij ziet. Het is er voor jullie als markeringen van jullie stijgende bewustzijn.
Wees gedurfd met uw stappen op de klimladder. Je wordt bij elke stap begeleid door de Bron. Het proces is natuurlijk en perfect ontworpen. Jullie fysieke lichamen veranderen en dat merken jullie ook. Je bent een microkosmos van de macrokosmos. Je hebt enorme veranderingen. Zie wat er gebeurt met uw dieren, planten, bloemen, bomen en anderen om u heen. Ze stijgen en stijgen ook in bewustzijn.
Let vooral op hoe de oude wereld aan het afbrokkelen is. Je ervaart misschien de uitdagingen van het uit elkaar vallen van de derde dimensie. Merk op hoe je functioneert. Voor sommigen van jullie is je lichaam in een veel hogere frequentie, zodat wanneer je met de materiële wereld te maken hebt, het energetisch schokkerig wordt.
Dit zal niet eeuwig doorgaan. We weten dat het eindeloos aanvoelt en soms irritant kan zijn. Onthoud dat het oude verhaal gaat verdwijnen en de toegangspoort opent voor de hele Nieuwe Aarde in de 5e dimensie en hoger. Wat je nu ziet verandert van moment tot moment en van dag tot dag. Je bent niet langer in de derde dimensie. De oude manier van leven is verdwenen. Laat het gaan! Het diende jou of de rest van het leven op de planeet niet. Het diende alleen degenen die zichzelf dienden. Ze zullen deze hoge frequentie van liefde in de kwantumenergie van de aarde niet langer kunnen weerstaan.
We omringen je met de luminescentie van de schepping. De ascensie wordt uitgevoerd met alle afgezanten van licht, miljarden galactics, engelen, avatars en meesters, Light Crew en het grondpersoneel bij het neerhalen van de duistere krachten van de planeet. Stand-by want dit gaat krachtig merkbaar worden. Vergeet niet dat het op deze manier moet gebeuren. De Schepper heeft de leiding, samen met vele briljante strategen in menselijke en andere vormen, die dit al een lange tijd plannen.
Ik ben Mira, ik hou van je met heel mijn hart.